Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 24
Əməliyyatlar
Mən bir ara çox axtardım smm panel skripti amma tapa bilmədim işlək. Bacara bilən babat pul tuta bilər
----
By_Shukur, Smm'ni qurduqdan sonra, başqa bir azəri smm panel saytından qeydiyyatdan keç sonra orda api key kodu bölümü var ora daxil ol onu kopyala saytına yerləşdir. Və həmin api kodu aldığın smm saytında balansıva ən azı 20-30 manat vur sonra satış et.
15 May 2021, 12:26
----
By_Shukur, Smm'ni qurduqdan sonra, başqa bir azəri smm panel saytından qeydiyyatdan keç sonra orda api key kodu bölümü var ora daxil ol onu kopyala saytına yerləşdir. Və həmin api kodu aldığın smm saytında balansıva ən azı 20-30 manat vur sonra satış et.
0
Əməliyyatlar
By_Shukur, Api nasıl yapılır bilmiyorum ama biraz araştırmak lazım
16 May 2020, 23:58
0
Əməliyyatlar
Pro_Türk, abi bes ben kendim nasil olustura bilirim acaba?
16 May 2020, 07:55
0
Əməliyyatlar
By_Shukur, Onun için api çekmen lazım apileri de satıyorlar
15 May 2020, 20:49
0
Əməliyyatlar
[c]# Pro_Türk ([time]13.05.2020 14:30[/time])
By_Shukur, İnstagram üzerinden giriş yapılıyor bazılarında[/c]Evet, abi biliyorum her bir üye benim gibi siteyi kullanıyor ve isimleri havuz sisteme düşür, ben mesela 1000 takipçi nasıl ekliyecem onu öğrenmek istiyorum
15 May 2020, 13:32
By_Shukur, İnstagram üzerinden giriş yapılıyor bazılarında[/c]Evet, abi biliyorum her bir üye benim gibi siteyi kullanıyor ve isimleri havuz sisteme düşür, ben mesela 1000 takipçi nasıl ekliyecem onu öğrenmek istiyorum
0
Əməliyyatlar
By_Shukur, İnstagram üzerinden giriş yapılıyor bazılarında
13 May 2020, 18:30
0
Əməliyyatlar
Pro_Türk, yok abi ben bir kac tanesini indirdim ancak bir cokunda userler kosulu degildi
13 May 2020, 08:30
0
Əməliyyatlar
[c]# Pro_Türk ([time]23.04.2020 09:47[/time])
ProHack, İndirmek İsteyenlere Kısa Bilgilendirme 1- SMM nedir?
SMM, açılışıyla Social Media Marketing yani Sosyal Medya Pazarlama veya Pazarlamacılığı olarak bilinmekte.
Bu sektör, forumdaki Instag[/c][b]ferz edelim şunu indirdik ve kurduk buraya kadar her şey iyi, şimdi buna user nasıl ekleyezeyiz?
12 May 2020, 13:29
SMM, açılışıyla Social Media Marketing yani Sosyal Medya Pazarlama veya Pazarlamacılığı olarak bilinmekte.
Bu sektör, forumdaki Instag[/c][b]ferz edelim şunu indirdik ve kurduk buraya kadar her şey iyi, şimdi buna user nasıl ekleyezeyiz?
0
Əməliyyatlar
cox sagol bunlardan internetde 100lerlesini tapmaq olar amma icinde user olmur esas smm paneli yox ordaki userleri almaq lazimdir
23 Apr 2020, 21:36
0
Əməliyyatlar
Bu sektör, forumdaki Instagram konusundaki çoğu ilandan farklı. Bu hizmeti genellikle şahıslar veya şirketler özel olarak vermekte.
Amaçları bir şirketin veyahut bir markanın etkisel değerini arttırmak ve müşteri erişimini arttırmasına yardımcı olacak sosyal medya işleridir.
2- SMM Panel nedir?
Şimdi gelelim, çoğumuzu ilgilendiren ve bazılarımızın merak ettiği hususa. SMM Panel, ön ekini 1 numaralı sorudan almaktadır.
Yine Sosyal Medya Pazarlamacağını Panel'i diye açılır. Bu tek Instagram'da etkili değildir, Facebook, Twitter, YouTube ve kullandığınız neredeyse tüm sosyal ağlara imkanlar sağlar.
Bunun içerisinde Website trafiği gibi alternatif çözümlerde yeralmaktadır. Çoğunlukla dışarıdan satın aldığımız takipçilerin veya beğenilerin daha ucuzu karşımıza çıkar bu panellerde.
Sebebini şöyle yorabiliriz, toptan alım her zaman sizlere daha ucuza gelmektedir. Bu panellerde bakiye yükleyip, harcamalar yaparız. Kimisinde bakiye yükleme sınırı 10TL, kimisinde 20TL.
Memnun kalırsak kullanmaya devam ederiz, hatta aşırı memnunsak ve bu işi yapıyorsak küçük bir API bağlantısıyla o panel ile bağ kurup; ortak satış çerçevisinde yer alma fırsatı elde ederiz.
3- SMM Panel'de siparişlerimi neye göre veririm, nasıl veririm?
Çoğu SMM Panel'in sipariş oluşturma aşaması çok basittir. Ve belirli aşamalardan oluşur.
Bunlar:
Kategori Seçimi
Servis Seçimi
Link Girişi
Gönderilecek Miktar
Bu aşamaları tamamlayıp, siparişlerimiz oluşturuyoruz ve tamamlanmasını bekliyoruz.SMM Panel'lerin %90'u otomatiktir yani API ile çalışır, %10'u manuel çalışır.
(API ile oluşturulan siparişlerde 7/24 sipariş verebilirsiniz, manuel panellerde ise belirli saatlerde sizlere teslim gerçekleşir.)
4- API nedir, nasıl işler?
API, Application Programming Interface olarak bilinen programlar arası haberleşmeyi sağlayan bir ara yüzdür.
----
Admin, Teşekkürler
----
SMM SCRİPT 1
Buda benden olsun
https://yadi.sk/d/HWQv-RIYECuoVQ
Script ekran görüntüsü
https://hizliresim.com/nl8jxQ
SMM SCRİPT 2 En çok beğendiğim
Buda hediyem olsun
https://yadi.sk/d/1h2cSW4hNazfVQ
[green] Scrpt Bilgilendirme ve Özellikler [/green]
PHP 5.6 ~ 7.2
MySQL 5.1 ve üzeri
mod_rewrite Apache
MySQLi PHP Uzantısı
PDO PHP Uzantısı
cURL PHP Uzantısı
OpenSSL PHP Uzantısı
MBString PHP Uzantısı
GD PHP Uzantısı
Zip PHP Uzantısı
allow_url_fopen etkin
[green] Özellikleri:[/green]
Mobil uyumlu kullanıcı arayüzü
Kurulumu ve kullanımı kolay
Sipariş verin
Toplu Sipariş Verme
Sınırsız hizmet ekle
Sınırsız kategori ekle
API'yı etkinleştir
Getirme API'sını otomatikleştir
Çoklu API Sağlayıcıları (Aynı API gerekli parametreleriyle)
Çoklu hizmetler (Varsayılan, Otomatik Beğenme, Özel yorumlar, Yorum Beğenme, Hashtag'lı Mansiyonlar, Mentions Kullanıcı Takipçileri, Mentions Medya Beğeni, Abonelikler, Paket vb.)
Damla besleme özelliği
Para birimi dönüştürücü özelliği
Hizmetler düğmesini API sağlayıcılarıyla senkronize et
API sağlayıcısından tüm hizmetleri toplu olarak ekleyin ve fiyat yüzde artışını ayarlayın
Her kullanıcı için özel ücret (Bayiler için yüzde oranını ayarlayın)
Kullanıcılar ve Yönetici kontrol paneli
Yönetici hesabından Kullanıcı özelliğini görüntüle
Bakım Modunu Destekleyin
Destek sistemleri
SSS sistemleri
Bilet sistemleri: Kullanıcı ve yönetici arasındaki bilet mesajları zaman çizelgesi
Ödeme ağ geçidi: Paypal, Stripe, 2Checkout ve Manuel ödeme yöntemleri kullanıma hazırdır
Panel / Yönetici'deki Kullanıcı Fonu Ekleme ayrıca kullanıcı hesaplarına para ekleyebilir
Kullanıcı yönetimi
Güvenli Parola Karıştırma
Kullanıcı kayıt ve giriş sistemi
Aboneler sayfası
SUbscriber ve kullanıcılardan CSV / Excel verilerini dışa aktarma
E-posta bildirimleri (e-posta doğrulaması, hoş geldiniz, yeni kullanıcı bildirimi, sipariş bildirimi, bilet yanıtı, şifreyi sıfırla ve ödeme e-postası)
Haberler / Duyuru Zaman Çizelgesi sistemi
E-posta şablonunu düzenlemek için kurulumu kolay
PHP posta ve SMTP Yapılandırması
Sipariş yönetimi
Oturum açmadan API üzerinden hizmet sipariş edin
Meta etiketler, açıklamalar, anahtar kelimeler vb için SEO optimizasyonu
Simge, logo vb için Web sitesi ayarı
Otomatik saat dilimi
Yerleştirme kodu özelliği (Java kodu)
Çok dilli hazır
Temel istatistikler
Kayıt için Google reCAPCHA, şifre sayfasını unuttum
SSS, Şartlar ve Gizlilik sayfası vb. İçin önceden oluşturulmuş dinamik sayfalar.
Ve diğer birçok heyecan verici özellik
Script ekran görüntüsü
https://hizliresim.com/VmMSC2
23 Apr 2020, 13:47
Bu sektör, forumdaki Instagram konusundaki çoğu ilandan farklı. Bu hizmeti genellikle şahıslar veya şirketler özel olarak vermekte.
Amaçları bir şirketin veyahut bir markanın etkisel değerini arttırmak ve müşteri erişimini arttırmasına yardımcı olacak sosyal medya işleridir.
2- SMM Panel nedir?
Şimdi gelelim, çoğumuzu ilgilendiren ve bazılarımızın merak ettiği hususa. SMM Panel, ön ekini 1 numaralı sorudan almaktadır.
Yine Sosyal Medya Pazarlamacağını Panel'i diye açılır. Bu tek Instagram'da etkili değildir, Facebook, Twitter, YouTube ve kullandığınız neredeyse tüm sosyal ağlara imkanlar sağlar.
Bunun içerisinde Website trafiği gibi alternatif çözümlerde yeralmaktadır. Çoğunlukla dışarıdan satın aldığımız takipçilerin veya beğenilerin daha ucuzu karşımıza çıkar bu panellerde.
Sebebini şöyle yorabiliriz, toptan alım her zaman sizlere daha ucuza gelmektedir. Bu panellerde bakiye yükleyip, harcamalar yaparız. Kimisinde bakiye yükleme sınırı 10TL, kimisinde 20TL.
Memnun kalırsak kullanmaya devam ederiz, hatta aşırı memnunsak ve bu işi yapıyorsak küçük bir API bağlantısıyla o panel ile bağ kurup; ortak satış çerçevisinde yer alma fırsatı elde ederiz.
3- SMM Panel'de siparişlerimi neye göre veririm, nasıl veririm?
Çoğu SMM Panel'in sipariş oluşturma aşaması çok basittir. Ve belirli aşamalardan oluşur.
Bunlar:
Kategori Seçimi
Servis Seçimi
Link Girişi
Gönderilecek Miktar
Bu aşamaları tamamlayıp, siparişlerimiz oluşturuyoruz ve tamamlanmasını bekliyoruz.SMM Panel'lerin %90'u otomatiktir yani API ile çalışır, %10'u manuel çalışır.
(API ile oluşturulan siparişlerde 7/24 sipariş verebilirsiniz, manuel panellerde ise belirli saatlerde sizlere teslim gerçekleşir.)
4- API nedir, nasıl işler?
API, Application Programming Interface olarak bilinen programlar arası haberleşmeyi sağlayan bir ara yüzdür.
----
Admin, Teşekkürler
----
SMM SCRİPT 1
Buda benden olsun
https://yadi.sk/d/HWQv-RIYECuoVQ
Script ekran görüntüsü
https://hizliresim.com/nl8jxQ
SMM SCRİPT 2 En çok beğendiğim
Buda hediyem olsun
https://yadi.sk/d/1h2cSW4hNazfVQ
[green] Scrpt Bilgilendirme ve Özellikler [/green]
PHP 5.6 ~ 7.2
MySQL 5.1 ve üzeri
mod_rewrite Apache
MySQLi PHP Uzantısı
PDO PHP Uzantısı
cURL PHP Uzantısı
OpenSSL PHP Uzantısı
MBString PHP Uzantısı
GD PHP Uzantısı
Zip PHP Uzantısı
allow_url_fopen etkin
[green] Özellikleri:[/green]
Mobil uyumlu kullanıcı arayüzü
Kurulumu ve kullanımı kolay
Sipariş verin
Toplu Sipariş Verme
Sınırsız hizmet ekle
Sınırsız kategori ekle
API'yı etkinleştir
Getirme API'sını otomatikleştir
Çoklu API Sağlayıcıları (Aynı API gerekli parametreleriyle)
Çoklu hizmetler (Varsayılan, Otomatik Beğenme, Özel yorumlar, Yorum Beğenme, Hashtag'lı Mansiyonlar, Mentions Kullanıcı Takipçileri, Mentions Medya Beğeni, Abonelikler, Paket vb.)
Damla besleme özelliği
Para birimi dönüştürücü özelliği
Hizmetler düğmesini API sağlayıcılarıyla senkronize et
API sağlayıcısından tüm hizmetleri toplu olarak ekleyin ve fiyat yüzde artışını ayarlayın
Her kullanıcı için özel ücret (Bayiler için yüzde oranını ayarlayın)
Kullanıcılar ve Yönetici kontrol paneli
Yönetici hesabından Kullanıcı özelliğini görüntüle
Bakım Modunu Destekleyin
Destek sistemleri
SSS sistemleri
Bilet sistemleri: Kullanıcı ve yönetici arasındaki bilet mesajları zaman çizelgesi
Ödeme ağ geçidi: Paypal, Stripe, 2Checkout ve Manuel ödeme yöntemleri kullanıma hazırdır
Panel / Yönetici'deki Kullanıcı Fonu Ekleme ayrıca kullanıcı hesaplarına para ekleyebilir
Kullanıcı yönetimi
Güvenli Parola Karıştırma
Kullanıcı kayıt ve giriş sistemi
Aboneler sayfası
SUbscriber ve kullanıcılardan CSV / Excel verilerini dışa aktarma
E-posta bildirimleri (e-posta doğrulaması, hoş geldiniz, yeni kullanıcı bildirimi, sipariş bildirimi, bilet yanıtı, şifreyi sıfırla ve ödeme e-postası)
Haberler / Duyuru Zaman Çizelgesi sistemi
E-posta şablonunu düzenlemek için kurulumu kolay
PHP posta ve SMTP Yapılandırması
Sipariş yönetimi
Oturum açmadan API üzerinden hizmet sipariş edin
Meta etiketler, açıklamalar, anahtar kelimeler vb için SEO optimizasyonu
Simge, logo vb için Web sitesi ayarı
Otomatik saat dilimi
Yerleştirme kodu özelliği (Java kodu)
Çok dilli hazır
Temel istatistikler
Kayıt için Google reCAPCHA, şifre sayfasını unuttum
SSS, Şartlar ve Gizlilik sayfası vb. İçin önceden oluşturulmuş dinamik sayfalar.
Ve diğer birçok heyecan verici özellik
Script ekran görüntüsü
https://hizliresim.com/VmMSC2
0
Əməliyyatlar
ProHack, Bilmirəm hansı sosial şəbəkənin panelidi takibçi bəyənmə qurub baxın
----
By_R3F4!L, Dəyməz qaqaş
23 Apr 2020, 12:58
----
By_R3F4!L, Dəyməz qaqaş
0
Əməliyyatlar
Admin, Cox sagol paylawim ucun kimlerese lazimi olar
23 Apr 2020, 12:26
0
Əməliyyatlar
Salam AzUsta.Ru Əhli Smm Panel BoostPanel Scripti Yükləyin Qurub Yoxlayanlar Mövzuda Şərh Yazsın..
Link ->>>>>
23 Apr 2020, 11:55
Link ->>>>>
Xarici keçid
https://yadi.sk/d/naISbLkNBHib_A
https://yadi.sk/d/naISbLkNBHib_A
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə