Onu o insan deməlidir ki özü noldan skripti yiqa öz ideasiyla heskesden götürmədən visyo burda icazə istəyənlər siz hardansa götürəndə icazə alırsınız ki kiməsə də icazə ver deyirsen
Qardaş düz deyir hamı hazır ideyaları kopyalıyır.
Belə etməkdənsə hərə xaricdə olan bir sistemi azərbaycan üçün kopyalasa daha irəli gedərik.
misal çəkim 1 adam paylaşmaq istəyəndə gedib mega, filehost, dosyacc kimi xarici saytlara upload edir ama onu 1 nəfər fikirləşib bizim üçün yaratmır.
Vəya email servisi 1 box.az vardı day oda yoxdu.
Belə şeylər barədə düşünün
Gmail və MailRu var olan bir platformada Azərbaycanda mail servisinin olmasının bir mənası yoxdur. Çünki ölü yatırımdır. 3 5 nəfər öz kuruqundan başqa heç kim işlətnəyəcək.
File cloud isə asan sistem olsada xərc tələb edəın sistemdir. O boyda illərin boxcası, shareAzı vardı. axrı noldu heçnə. biri satdı geddi. biridə yoxa çıxdı. Bunu bir mənalı anlamaq lazımdır. Azərbaycanda Çat və şoubiznes xəbər saytından başqa heçnə tutan deyil. Çünki tələbat yoxdur. Birinci təlabat olmalıdıki sonradan p*xdan kanfet düzəldəsən :)
Belə sözün var 0507689568 zəng ele mən kopya etmirəm mən azmasterde olanda sən yox iydi mən olanda voodochat dle və mchat var iydi sən onları onda heç bilmirdin nedi