Mövzu - Sualım Belədir ?))

Sualım Belədir ?))

Bu Aznetdə olan insanların çoxunadı sualım

Niyə öz ideyanız yoxdur və niyə məhz Yeraz ın və Mənim idealarımı kopy edirsiz belə edəndə 5 manat artıq qazanırsız anladım

Bəs kişi kimi qazancdır bu?

Mən flan işi 50 ə görürəmsə təmiz və keyfiyyətli görürəm əlavə olaraq mənim o 50 ə ehtiyacım çox deyil çünki işləyirəm Və rahatam oxudum

Amma bu kopy edəndə HALALLIQ Alım cümləsini yada salın

Alt bölmə: Ümumi Söhbət
Fəsil: Ünsiyyət

Tema faylları
Mövzu sonuncu dəfə redaktə edilib [_X3T4_N!CK_] - 7 Dek 2025, 00:48
Mövzudakı son fəaliyyət: 8 Dek 2025, 21:29
Şərhlər 19
Mən noldan ideası özüne ayit olan 1 nəfər gördüm oda Orxan özüdü king_The_One
8 Dek 2025, 01:39
0
Onu o insan deməlidir ki özü noldan skripti yiqa öz ideasiyla heskesden götürmədən visyo burda icazə istəyənlər siz hardansa götürəndə icazə alırsınız ki kiməsə də icazə ver deyirsen
8 Dek 2025, 01:37
0
Şəxsən butulka.az mənim xoşuma gəldi xarici oyunu azərbaycan istifadəçilərinə əl çatan elədi
7 Dek 2025, 14:50
1
[_X3T4_N!CK_]
cavab verdi Admin

Əlbətdə adama xoş gəlir

7 Dek 2025, 17:06
Bütün cavabları göstər 1
Qardaş düz deyir hamı hazır ideyaları kopyalıyır.
Belə etməkdənsə hərə xaricdə olan bir sistemi azərbaycan üçün kopyalasa daha irəli gedərik.

misal çəkim 1 adam paylaşmaq istəyəndə gedib mega, filehost, dosyacc kimi xarici saytlara upload edir ama onu 1 nəfər fikirləşib bizim üçün yaratmır.
Vəya email servisi 1 box.az vardı day oda yoxdu.
Belə şeylər barədə düşünün
7 Dek 2025, 14:49
0
AzeTural
cavab verdi Admin

Gmail və MailRu var olan bir platformada Azərbaycanda mail servisinin olmasının bir mənası yoxdur. Çünki ölü yatırımdır. 3 5 nəfər öz kuruqundan başqa heç kim işlətnəyəcək.

File cloud isə asan sistem olsada xərc tələb edəın sistemdir. O boyda illərin boxcası, shareAzı vardı. axrı noldu heçnə. biri satdı geddi. biridə yoxa çıxdı. Bunu bir mənalı anlamaq lazımdır. Azərbaycanda Çat və şoubiznes xəbər saytından başqa heçnə tutan deyil. Çünki tələbat yoxdur. Birinci təlabat olmalıdıki sonradan p*xdan kanfet düzəldəsən :)

7 Dek 2025, 22:45
Bütün cavabları göstər 2
Nə Etsəndə Etməsəndə Xeyiri Yoxdur O Olacaq Yenə Kopi Məsələsi..
7 Dek 2025, 11:30
0
Salam sənin öz şəxsi ideanı göstərsə mənə eləsin göstər nə xaricdə olmasın nede Azərbaycanda ilk özün fikirləşib yaratdığın ideanı goster
7 Dek 2025, 02:30
-2
SiLeNt_KoLgE
cavab verdi [_X3T4_N!CK_]

Belə sözün var 0507689568 zəng ele mən kopya etmirəm mən azmasterde olanda sən yox iydi mən olanda voodochat dle və mchat var iydi sən onları onda heç bilmirdin nedi

8 Dek 2025, 21:29
Bütün cavabları göstər 10
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə

azTOP.biz