Mövzu - Aznetin ehtiyaci olan servis script

Aznetin ehtiyaci olan servis script

Alt bölmə: Scriptlər
Fəsil: Paylaşım

Tema faylları
Şərhlər 7
AzeTural, Cata Her Kes Marag Salir Aktivlik Yaradir Danisir Vaxtini Kecirir Men 2009 Dan Catlardayam O Vaxt Rengsiz Saytlar Idi Qutu.Az Ve S. Ve Servis Catlar Var Idi O Vaxtdan Catlara Bir Cox Kutle Daxil Olurdu Bir Coxu Facebook Ve Ok.Ru Ya Daxil Olurdu Ama En Cox Vaxtlari Catda Kecirdi Ustunluk Catadi Men Oz Adima Deyirem Facebook Inatagram Ok Ru Kmi Platmormalar Menim Maragimi Celb Etmir Cat Kimi
----
MrPrezident, Salam Duzdu Abim Bax Deyirler Cat Qeder Hec Bir Sayta Daxil Olan Yoxdu
----
Admin, Sonu Yene Cata Gelir Cixir Abim Catdan Yaranib Canim.Az
29 Noy 2025, 13:32
0
Kiçik düşünməklə nəticədə kiçik qalacaq.
Baxın butulka.az chat ola bilərdi. ama olmadı daha papuliyar və qazanclı bir platforma oldu
29 Noy 2025, 06:56
0
[c]AzeTural ([time]28.11.2025 19:47[/time])
DJ_VALENT, Hazırki aznetin inkişafı çatdan o tərəfə gedən deyil. Çünki tələb o deyil. ona görə populyarlıq həmişə çatda qalacaq.[/c]Çatda olan kütlə heçbir şeydə yoxdur, Nə qədərki çat adminliyinə və çat userliyinə həvəsi olanlar olacaqsa çat həmişə yaşayacaq.
29 Noy 2025, 01:48
0
DJ_VALENT, Hazırki aznetin inkişafı çatdan o tərəfə gedən deyil. Çünki tələb o deyil. ona görə populyarlıq həmişə çatda qalacaq.
28 Noy 2025, 23:47
0
Admin, Salam Axsamin Xeyir Abim Necesen Ne Var Ne Yox Chatlara Siz Niye Bigane Yanasirsiz Ne Qeder Chatlara Marag Heves Varsa O Qederde Chat Ve Chat Skriptlere Ustunluk Olacag Yenilikler Chatlarda Olacag Bir Chat Xestesi Kimi Deyirem Men 2009 Dan Rengsiz Chatlardayam Maragina Dusdum 2011 Den Wen.Ru Ile Saytlar Yigdim Sonra Phpye Marag Saldim Culumu Sudan Cixardiram Hevesim Ele Chatadi Bir Ara Rustem (Rag.Az) Skriptin Gozduyurdum Sukur Ona Sahib Oldum Indi Yerazin Auto V1.4 Fast Chat Skriptine Marag Salmisam Yeni Abim Men Bir Chat Xestesi Olarag Deyirem En Gozeli Catdi 2017 Den Canay.Az Catina Daxil Oldum O Vaxt Rustemin Serverinde Idi O Sayt Admini Ile Danisdim Satmadi Sayti Silindi Dj_Ceka Qeyd Etdi O Domeni Orda Olan Istifadecini Taniyirdim Adminin Herbici Idi Dedim Sat O Da Satmadi Gozledim Domen Sildindi Illiyin Artirmadi 2021 Ci Ilde Ozum Qeyd Etdim Sukur 4 Ildi Mendedi O Domen Kohne Istifadecileri Ile Aram Yaxsidi Geri Qayidirdi Coxu Server Deyismeyden Skript Deyismeyden Istifadeciler Her Defe Silindi Sonra Bir Tanis Qiza Verdim Id1 Men Aralandim Sexsi Probremlerime Gore Oda Bir Bicbalani Getirdi Sayta Pis Gune Qoydular Orani Istifadeciler Qacdi Sonra Ozum Goturdum Sayti Yene Sexsi Heyatimda Olan Meselere Gore Aralandim Catdan Nezaretsiz Qaldi Istifadeciler Qacdi Bele Bele Itirdim Ara Sira Gelib Gedirler Aktivliy Oldu Ama Domeni Elimden Qoyan Deyilem Sozumun Cani Mene Gore En Yaxsisi Catdi Bu Menim Fikrimdi Her Kesin Fikrinede Hormetle Yanasiram Dcms Skript Aldim JohnCms Aldim Ama Menliy Olmadi VALLAH Yene Qayitdim Cata :)
28 Noy 2025, 22:06
0
Salam master ehli. bacariqli ve bilikli masterlerimiz var saysiz hesabsiz.

Ama heleda xarici sistemlerden asili qalib aznet.

Her master bir xaricilerden istifade etdiyimiz sistemi hazirlasa mence az net ireli geder.

bu menim fikrimdir.

Ve buna gore her gunde olmasa tez tez bele ler paylasacam. chat dovru bitib artiq ireli getmek lazimdir.

Paylasdigim bir nov Google Drive, Yandex Disk kimi fayl bazasi idir. kohne box.az kimi bir sistem.

qurun ireli gedek

Yukle
28 Noy 2025, 20:57
0
Təbriklər ! Sizin Mövzunuz Əlavə Olundu ! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd: Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz! Bu Yazılanlara Riayət Etmiyənlər Ban Olunacaq və ya Silinəcək!!
28 Noy 2025, 20:57
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə

azTOP.biz
Onlayn istifadəçilər
HAMISI