[c]DJ_VALENT ([time]20.11.2025 13:18[/time])
Hörmətli Skript Alan Dostlar Sizlərdən Xaiş Edirəm Əlaqə Bölməsində Düzəliş Edin Öz Ləqəb Ad Və Nömrələriniz Qeyd Edin Sayt Təsdiqi Üçün Mənə Müraciət Edirlər Sayt Adminləri 😊[/c]Mən etmirəm sayt sənindi )))
Hörmətli Skript Alan Dostlar Sizlərdən Xaiş Edirəm Əlaqə Bölməsində Düzəliş Edin Öz Ləqəb Ad Və Nömrələriniz Qeyd Edin Sayt Təsdiqi Üçün Mənə Müraciət Edirlər Sayt Adminləri 😊
[c]LOCALHOST ([time]29.10.2025 18:14[/time])
Salam uğurlar Aslan logonu onlayn internetdə image resize yaz ölçüləri ver özü balaca etsin[/c]Təssəkurlər qardas. İslə əlaqədar vaxt edə bilmirəm. Allahin izni ilə sabahdan duzəldəcəm
----
[c]LiL__NeCo ([time]29.10.2025 18:39[/time])
meslehet goreremki rus top reytinqlerinde qeyd ol ve hostunu calis ilk 3 e qeder qaldir ruslar qeyd olsun onlar daha cox istafade edir[/c]Qardas basiva donərəm hərkəsin bir sayti var və qeyd etməy istəmirlər ruslardan mədət umacam?))) hec gəlməsin ozum oz saytim ucun istifadə edərəm))
salam ugurlar amma uhdan dusmeyini istemerem amma bu deyqe 90% i aznete gelenler bilmir o saygac nedir ne ise yarayir belke serverler qeyd ola host artira
AslanGeo, Bacardığım Qədər Axşam Etməyə Çalışacam Bu Gün Səhər Evdən Çıxanam Gəldim Gic Kimiyəm Hələdə
----
AslanGeo, Gel Sene Burda Da Bed Xeber Verim Abim Sistem Blokun Qida Bloku Partdadi Gic Oldum Hec Bir Is Gore Bilmirem
[c]BYQERIB ([time]28.10.2025 13:43[/time])
AslanGeo, salam qaqa xeyrli olsun ama headerde logo cox uzundi[/c]Təssəkur edirəm qaqa. Billəm isə cixasi oldum deyə qaldi elədə
Təbriklər ! Sizin Mövzunuz Əlavə Olundu ! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd: Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz! Bu Yazılanlara Riayət Etmiyənlər Ban Olunacaq və ya Silinəcək!!