5 ay evvel .tk adult sayt qurmuşdum günlük 12 15 min arası hostu olurdu :D günlük tək adban.su dan 3 5 wmz arası pul tuturdum :) sora türklər ban etdi sildim :lol:
api sistemindən xəbərim yoxdu ama 3cü ildi tk işlədirəm. liboy reklam sistemi qəbul edib. elə vaxtlar olub 3 minə yaxın hostu olan vaxtlar olub. googlede də bomba kimi qabağa gedir normal işlədəndə.
Salam axsamuvuz xeyir
Kimisi deyir tk qeyd edirik serverde nem aftamatik falan , mumkun deyil dot .tk api sistemin dayandirib freenom a girmemiw hec bir .tk domeni hec bir serverde qeyd olumur
Pulsuz deyilen .tk .ga .cf hamsi geride qalan texnologiya cehetden asagi olkelerin domenleridi
.tk .cf bele saytlar ancaq numune qurmaq ucundu hec bur axtatis servisi indexlemir pulsuz domaini , hec bir normal reklam sistemi ne reklamin goturmur ne reklam verir ,adi googleye tk elave edin gorun nece olur:)
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz