[c]LiL__NeCo ([time]05.10.2025 18:03[/time])
By_VolKi, Xaricdən alassan sabah bürsügündə nəsə problem olanda qalassan çabalaya çabalayaki bunları necə başa salım ?
Ona görə də özümüzünkülərdən aıki sabah nəsə problem olanda da ən azı biləsən [/c]Bizimkilər heçnə vermir axı, Heçkim serverinə götürmür )))
Düzdü bahadı. Amma mən 8 ildi ourhost işlədirəm. Bir problem yaşamıram. Əvvəl Avropada idi serverləri. Onda Sürətli idi. İndi Azərbaycanda çəkiblər. Biraz yavaşlama hiss etdim. Nəticədə sürətə ehtiyacım yoxdu deyə mənə srf edir. Saytın daim açıq qalmağı daha önəmlidi mənə. Burda Yerli bir hostingən aldım. 5 ayda 10 12 dəfə sayt dayandı. hamsındada minumum 4-6 saat çəkirdi. Saytın hiti iki dəfə azaldı ona görə. İlliyi bitmədə təzdən ourhosta qaytdım. onuda deyim Cpaneldi.
By_VolKi, Xaricdən alassan sabah bürsügündə nəsə problem olanda qalassan çabalaya çabalayaki bunları necə başa salım ?
Ona görə də özümüzünkülərdən aıki sabah nəsə problem olanda da ən azı biləsən ki dərdi nədi
Təbriklər ! Sizin Mövzunuz Əlavə Olundu ! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd: Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz! Bu Yazılanlara Riayət Etmiyənlər Ban Olunacaq və ya Silinəcək!!