[c]StarHost.Az ([time]14.04.2025 07:55[/time])
Salam Dünən Mövzu Açdım Logo Məsələsi Həmən Bu Adam Güya Ağıllı Çıxıb Qurduğu Logo Nə Gündə Telefon Proqramı İlə Qurub Nə Edib logo.mp4 atıb mənə ölçüsü böyük indi deyirəm fırladır elə logo qurmazlar [/c]Mawenikler çoxdu iç üzlərini mən açmıwam çoxusun forumlarda tanımışam
Logonun əsil peşəkari Vidadi və Xalidi Cavidan da yaxşı yığır
Salam Dünən Mövzu Açdım Logo Məsələsi Həmən Bu Adam Güya Ağıllı Çıxıb Qurduğu Logo Nə Gündə Telefon Proqramı İlə Qurub Nə Edib logo.mp4 atıb mənə ölçüsü böyük indi deyirəm fırladır elə logo qurmazlar söhbət 2 manatdan getmir etdiyin işdən gedir lap 20 qəpik verirəm halallıqla işləmək lazım ya pulu qaytarırsan yada düz əməlli logo qurub verirsən Niki By_Volki Nömrəsi 0513021402 Düz Əməlli İşləyin İşləyə Bilçirsiz Pula Görə Söydürməyin Özüvüzü O 2 Manatı Hansısa Yaxşı Peşakar İşləyən Qazanardı
Təbriklər ! Sizin Mövzunuz Əlavə Olundu ! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd: Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz! Bu Yazılanlara Riayət Etmiyənlər Ban Olunacaq və ya Silinəcək!!