Mövzu - Sizcə Doğrudur?

Sizcə Doğrudur?

Alt bölmə: Ümumi Söhbət
Fəsil: Ünsiyyət

Tema faylları
Şərhlər 14
satın palojna qiyməti 5-10 dur mənim aləmimdə
18 Mar 2025, 19:54
0
RaMo, Ban 40 ay 24 gün 16 saat 15 dq 43 saniye
17 Mar 2025, 16:45
0
İmkan olsa Dedi ayırıb sataram..))

#Kim necə istəyir satsın kimsəyə qarışa bilmərəm nədə kimsə mənim Satış məhsullarıma vəya qiymətlərinə bu mövzudan sora gedirem Serverdəki qiymətli 50% də aşağı salacam :D
2 Mar 2025, 23:15
0
[c][_X3T4_N!CK_] ([time]01.03.2025 11:54[/time])
Dəfələrlə desəmdə hər kəs öz bəhsinə bunu edir

Deməli 1-3-5 Azne Reseller Hosting imkanları olsa VPS də ayırıb verərlər

Və Sayt Adminlərinə iş görüb qiymət oxuyanda flankes onu 2 manata edir dey[/c]O vaxtla bu vaxti uje bir tutma qaqa. O vaxti isler vardi o vaxt ressel bilen insana satilardi. Indi 5 azn qazanmaq ucun ressel user getririler. Ve olar bir yanan qiymet oldurur. O birler bir yanan oldururler qiymeti. Azneti chat bu gune qoyub deyenler ise. Aznet oznu bilenen chatla taninib. Chat isi gorenler ise o vaxtdan eyni stabil qiymetedir. Xeta Ramin Yeraz Savik Ve Game King Birde Pamer. Bunlar niye iz stoykasin saxlayib? Cunki Gordukleri ise ve oz ezyetine hormet qiyub. Ezyetlerini bezi Gedeler kimi 2 3 manata satmayib. Ne qederki o gedeler var Aznet Ireli geden deyil
2 Mar 2025, 21:47
0
Ne qədər ki chat skriptleri modda olacaq host vs 2 3 manata satılacaq səbəb isə sadədir hansı serverə baxırsan hosting alana auto 1.4 hədiyyə yazıb profisanal işini bilən ve real işini görən adamlar var ve coxuda forumlara girmir
2 Mar 2025, 20:31
0
Salam Xeta duz vurgulamisan bir seyki 20 azn az saytinin illiyidi serverde 5 azna 3 azna qoyurlar day demirlerki men bunu azi 4 defe satimki bu pul yigilsin men standart satis edirem az domeni 10 azn biz domeni 5 azn ayliqda 10 azn az domeni 5 azn biz domeni
1 Mar 2025, 17:49
0
Ümumiyyətlə bu çat söhbətin öldürmək lazımdı :)

Demək olar 1 ildi forumdayam. hələ də güvənli çatı kim satır görməmişəm :) Hamı bir birinin çat skriptində nəsə tapır :D Ona görə başın buraxıb kurugnu işə keçmək lazımdı.
1 Mar 2025, 16:55
0
Admin, 20 qepiklik cin kontura olmadığına şükür
1 Mar 2025, 16:30
0
[_X3T4_N!CK_], Xeyiri Yoxdu Day 1 Aznə Hosting Satanlar Artıb Artıq Gecdi Bazarı Öldürürlər Başqa Heçnə)))
1 Mar 2025, 16:24
0
LiL__NeCo, Nə edək şikayət edək?)) mənim vöenim var vergi ödəyicisiyəm
1 Mar 2025, 16:12
0
bilmirəm səf düşünürəm ya yox amma məncə bunun əsas səbəbi saytların dövlətə vergi ödəməməsidir əgər server 1 cə ay vergi ödəsə bax onda qiymət ən azından 20-30 azna kimi qalxar
1 Mar 2025, 16:07
0
səninlə razıyam əhsən.amma əfsuslar olsun ki o 5-3 azna satanları bir araya yığmaq çox çətin məsələdir qardaş
1 Mar 2025, 16:04
0
Dəfələrlə desəmdə hər kəs öz bəhsinə bunu edir

Deməli 1-3-5 Azne Reseller Hosting imkanları olsa VPS də ayırıb verərlər

Və Sayt Adminlərinə iş görüb qiymət oxuyanda flankes onu 2 manata edir deyir

Mənə çox marağlıdır

2010-2013 ə kimi adi wen ru tk domainlərin 30 aznə satan Aznet necə bu hala düşdü?

Əlavə olaraq öz əziyyətinizin qiyməti 3-5 azndirsə sizin o zaman gördüyünüz iş mənə şübhəlidir

Kimsə baha iş görəndə qınanır Xəta Savik baha iş görür Ramil GameKing baha iş görür sizcə niyə?

Hamı bir olub eyni qiymətə işləsə vəya 1-2 azn fərlə işləsə Normal qazancımız olar

Nə müştəri qaçar nədə gündə bir yerə keçid etməz

Yenədə hər kəs öz işinin qiymətin qeyd edir burda
1 Mar 2025, 15:54
0
Təbriklər ! Sizin Mövzunuz Əlavə Olundu ! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd: Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz! Bu Yazılanlara Riayət Etmiyənlər Ban Olunacaq və ya Silinəcək!!
1 Mar 2025, 15:54
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə

azTOP.biz
Onlayn istifadəçilər
HAMISI