Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 14
Əməliyyatlar
satın palojna qiyməti 5-10 dur mənim aləmimdə
18 Mar 2025, 19:54
0
Əməliyyatlar
RaMo, Ban 40 ay 24 gün 16 saat 15 dq 43 saniye
17 Mar 2025, 16:45
0
Əməliyyatlar
İmkan olsa Dedi ayırıb sataram..))
#Kim necə istəyir satsın kimsəyə qarışa bilmərəm nədə kimsə mənim Satış məhsullarıma vəya qiymətlərinə bu mövzudan sora gedirem Serverdəki qiymətli 50% də aşağı salacam :D
2 Mar 2025, 23:15
#Kim necə istəyir satsın kimsəyə qarışa bilmərəm nədə kimsə mənim Satış məhsullarıma vəya qiymətlərinə bu mövzudan sora gedirem Serverdəki qiymətli 50% də aşağı salacam :D
0
Əməliyyatlar
[c][_X3T4_N!CK_] ([time]01.03.2025 11:54[/time])
Dəfələrlə desəmdə hər kəs öz bəhsinə bunu edir
Deməli 1-3-5 Azne Reseller Hosting imkanları olsa VPS də ayırıb verərlər
Və Sayt Adminlərinə iş görüb qiymət oxuyanda flankes onu 2 manata edir dey[/c]O vaxtla bu vaxti uje bir tutma qaqa. O vaxti isler vardi o vaxt ressel bilen insana satilardi. Indi 5 azn qazanmaq ucun ressel user getririler. Ve olar bir yanan qiymet oldurur. O birler bir yanan oldururler qiymeti. Azneti chat bu gune qoyub deyenler ise. Aznet oznu bilenen chatla taninib. Chat isi gorenler ise o vaxtdan eyni stabil qiymetedir. Xeta Ramin Yeraz Savik Ve Game King Birde Pamer. Bunlar niye iz stoykasin saxlayib? Cunki Gordukleri ise ve oz ezyetine hormet qiyub. Ezyetlerini bezi Gedeler kimi 2 3 manata satmayib. Ne qederki o gedeler var Aznet Ireli geden deyil
2 Mar 2025, 21:47
Və Sayt Adminlərinə iş görüb qiymət oxuyanda flankes onu 2 manata edir dey[/c]O vaxtla bu vaxti uje bir tutma qaqa. O vaxti isler vardi o vaxt ressel bilen insana satilardi. Indi 5 azn qazanmaq ucun ressel user getririler. Ve olar bir yanan qiymet oldurur. O birler bir yanan oldururler qiymeti. Azneti chat bu gune qoyub deyenler ise. Aznet oznu bilenen chatla taninib. Chat isi gorenler ise o vaxtdan eyni stabil qiymetedir. Xeta Ramin Yeraz Savik Ve Game King Birde Pamer. Bunlar niye iz stoykasin saxlayib? Cunki Gordukleri ise ve oz ezyetine hormet qiyub. Ezyetlerini bezi Gedeler kimi 2 3 manata satmayib. Ne qederki o gedeler var Aznet Ireli geden deyil
0
Əməliyyatlar
Ne qədər ki chat skriptleri modda olacaq host vs 2 3 manata satılacaq səbəb isə sadədir hansı serverə baxırsan hosting alana auto 1.4 hədiyyə yazıb profisanal işini bilən ve real işini görən adamlar var ve coxuda forumlara girmir
2 Mar 2025, 20:31
0
Əməliyyatlar
Salam Xeta duz vurgulamisan bir seyki 20 azn az saytinin illiyidi serverde 5 azna 3 azna qoyurlar day demirlerki men bunu azi 4 defe satimki bu pul yigilsin men standart satis edirem az domeni 10 azn biz domeni 5 azn ayliqda 10 azn az domeni 5 azn biz domeni
1 Mar 2025, 17:49
0
Əməliyyatlar
Ümumiyyətlə bu çat söhbətin öldürmək lazımdı :)
Demək olar 1 ildi forumdayam. hələ də güvənli çatı kim satır görməmişəm :) Hamı bir birinin çat skriptində nəsə tapır :D Ona görə başın buraxıb kurugnu işə keçmək lazımdı.
1 Mar 2025, 16:55
Demək olar 1 ildi forumdayam. hələ də güvənli çatı kim satır görməmişəm :) Hamı bir birinin çat skriptində nəsə tapır :D Ona görə başın buraxıb kurugnu işə keçmək lazımdı.
0
Əməliyyatlar
Admin, 20 qepiklik cin kontura olmadığına şükür
1 Mar 2025, 16:30
0
Əməliyyatlar
[_X3T4_N!CK_], Xeyiri Yoxdu Day 1 Aznə Hosting Satanlar Artıb Artıq Gecdi Bazarı Öldürürlər Başqa Heçnə)))
1 Mar 2025, 16:24
0
Əməliyyatlar
LiL__NeCo, Nə edək şikayət edək?)) mənim vöenim var vergi ödəyicisiyəm
1 Mar 2025, 16:12
0
Əməliyyatlar
bilmirəm səf düşünürəm ya yox amma məncə bunun əsas səbəbi saytların dövlətə vergi ödəməməsidir əgər server 1 cə ay vergi ödəsə bax onda qiymət ən azından 20-30 azna kimi qalxar
1 Mar 2025, 16:07
0
Əməliyyatlar
səninlə razıyam əhsən.amma əfsuslar olsun ki o 5-3 azna satanları bir araya yığmaq çox çətin məsələdir qardaş
1 Mar 2025, 16:04
0
Əməliyyatlar
Və Sayt Adminlərinə iş görüb qiymət oxuyanda flankes onu 2 manata edir deyir
Mənə çox marağlıdır
2010-2013 ə kimi adi wen ru tk domainlərin 30 aznə satan Aznet necə bu hala düşdü?
Əlavə olaraq öz əziyyətinizin qiyməti 3-5 azndirsə sizin o zaman gördüyünüz iş mənə şübhəlidir
Kimsə baha iş görəndə qınanır Xəta Savik baha iş görür Ramil GameKing baha iş görür sizcə niyə?
Hamı bir olub eyni qiymətə işləsə vəya 1-2 azn fərlə işləsə Normal qazancımız olar
Nə müştəri qaçar nədə gündə bir yerə keçid etməz
Yenədə hər kəs öz işinin qiymətin qeyd edir burda
1 Mar 2025, 15:54
Və Sayt Adminlərinə iş görüb qiymət oxuyanda flankes onu 2 manata edir deyir
Mənə çox marağlıdır
2010-2013 ə kimi adi wen ru tk domainlərin 30 aznə satan Aznet necə bu hala düşdü?
Əlavə olaraq öz əziyyətinizin qiyməti 3-5 azndirsə sizin o zaman gördüyünüz iş mənə şübhəlidir
Kimsə baha iş görəndə qınanır Xəta Savik baha iş görür Ramil GameKing baha iş görür sizcə niyə?
Hamı bir olub eyni qiymətə işləsə vəya 1-2 azn fərlə işləsə Normal qazancımız olar
Nə müştəri qaçar nədə gündə bir yerə keçid etməz
Yenədə hər kəs öz işinin qiymətin qeyd edir burda
0
Əməliyyatlar
Təbriklər ! Sizin Mövzunuz Əlavə Olundu ! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd: Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz! Bu Yazılanlara Riayət Etmiyənlər Ban Olunacaq və ya Silinəcək!!
1 Mar 2025, 15:54
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə