Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 23
Əməliyyatlar
Admin, Çox sağol
----
Okan, Minnətdaram
6 Mar 2025, 22:53
----
Okan, Minnətdaram
0
Əməliyyatlar
[c]RaMo ([time]03.03.2025 23:01[/time])
Uğurlar Gözəl kompaniyadır, İnşəALLAH bol müştəriniz olar. Allah xeyir versin[/c]Təşəkkürlər qadası.
4 Mar 2025, 06:36
Uğurlar Gözəl kompaniyadır, İnşəALLAH bol müştəriniz olar. Allah xeyir versin[/c]Təşəkkürlər qadası.
0
Əməliyyatlar
Uğurlar Gözəl kompaniyadır, İnşəALLAH bol müştəriniz olar. Allah xeyir versin
4 Mar 2025, 03:01
0
Əməliyyatlar
[c]Amin ([time]01.03.2025 13:18[/time])
Salam[/c]Aleykum salam
1 Mar 2025, 18:56
Salam[/c]Aleykum salam
0
Əməliyyatlar
[_X3T4_N!CK_], ALLAH razı olsun sən nə dedinsə düz dedin mən səninlə tamami ilə razıyam
1 Mar 2025, 16:08
0
Əməliyyatlar
LiL__NeCo, İnan ki o pula ehtiyacım yoxdur sadəcə heçkimin cibin artıq pul cırmır amma göz nuru məsələsi )
Mənədə xoş oldu
1 Mar 2025, 16:06
Mənədə xoş oldu
0
Əməliyyatlar
[_X3T4_N!CK_], xoşoldu bu qısa dialoqumuz,neyniyək inşAllah sənin ürəyindən keçən kimi olar bu aznetimiz hər birimizdə 5-10 manat çörək pulu qazanarıq
1 Mar 2025, 16:05
0
Əməliyyatlar
LiL__NeCo, İnancım yoxdur ama))
Üzrlü say mövzunu korladım
1 Mar 2025, 16:03
Üzrlü say mövzunu korladım
0
Əməliyyatlar
ona görədə ALLAH hərkəsin bazarın versin inşAllah bir irəliləyiş olar bizdə qiymtlərə yenidən əl gəzdirərik
1 Mar 2025, 16:02
0
Əməliyyatlar
[_X3T4_N!CK_], səninlə razıyam amma inan Allaha səndə məndə burdakı 5-10 nəfərdə qiyməti dəyişsək də foruma girməyən serverlər yenə 5 azndan satacaq və sənində mənim də satışımız 0 azna düşəcək inan mənə mənədə pis təsir edir amma inan sayılası qədər az qalmışıq o köhnə günlərdən
1 Mar 2025, 16:02
0
Əməliyyatlar
LiL__NeCo, Mənim dediyim budurki qaqa hər kəs bir olsun mövzu yenə açdım bu haqda amma hər kəs öz bəhsinə edir azneti demirəm sən belə etmisən
Azneti köhnə çat admini olub link yeri dəyişməyi dünən öyrənən və olara paddeşka verən gədə güdələr bugünə qoydu
1 Mar 2025, 15:59
Azneti köhnə çat admini olub link yeri dəyişməyi dünən öyrənən və olara paddeşka verən gədə güdələr bugünə qoydu
0
Əməliyyatlar
[_X3T4_N!CK_], 2009-dan görə görə gəlirəm
bu mesajımı sona qədər oxu zəhmət olmasa
yadına gəlir sənin Star pro end skriptin ?
sənin danılmaz əziyyyətin olub aznetdə çat skriptlərində mən o skriptində sənin azn qəpik funksiyanı görəndə hələ aznetdə ki çatların heç birində yox idi azn funksiyası təməlini sən qoydun sonra yavaş yavaş bütün skriptlərə yayıldı amma gəl ki qardaş user bunu bilmir əziyyəti nədir
əvvəl region skriptindən dönmə autolar olurdu fərqli dizaynda fərlqi funksiyalarla onda qiymətdə əla idi.
amma indi ?
hara baxırsan auto 1.4
hara baxırsan eyni funksiya nöqtə vergülünə kimi 1-2 funksiya fərqli ola bilər ancaq birdə yuxarı head fərqli fiso.
sənin axırıncı əziyyətin skriptini php versiyasını son hala gətirdin amma user bunu bilir?
userinki oduki çat işləsin yəni deməyim oduki sənin mənim və 5-10 nəfərin qiymət qaldırmağı ilə aznet düzələsi deyil nə vaxtsa veb ə keçid edər Azərbaycan tam olaraq onda yeni qiymətlərin təməlinidə vaxtında qoymaq olar
təəkkürlər oxuduğun üçün davam edək
----
[_X3T4_N!CK_], axırıncı postumu oxu sən bu işdə ideal birisən amma vaxtında qiymət öldürənlər öldüdü qardaş bu sənin yada mənim günahım deyil
1 Mar 2025, 15:58
bu mesajımı sona qədər oxu zəhmət olmasa
yadına gəlir sənin Star pro end skriptin ?
sənin danılmaz əziyyyətin olub aznetdə çat skriptlərində mən o skriptində sənin azn qəpik funksiyanı görəndə hələ aznetdə ki çatların heç birində yox idi azn funksiyası təməlini sən qoydun sonra yavaş yavaş bütün skriptlərə yayıldı amma gəl ki qardaş user bunu bilmir əziyyəti nədir
əvvəl region skriptindən dönmə autolar olurdu fərqli dizaynda fərlqi funksiyalarla onda qiymətdə əla idi.
amma indi ?
hara baxırsan auto 1.4
hara baxırsan eyni funksiya nöqtə vergülünə kimi 1-2 funksiya fərqli ola bilər ancaq birdə yuxarı head fərqli fiso.
sənin axırıncı əziyyətin skriptini php versiyasını son hala gətirdin amma user bunu bilir?
userinki oduki çat işləsin yəni deməyim oduki sənin mənim və 5-10 nəfərin qiymət qaldırmağı ilə aznet düzələsi deyil nə vaxtsa veb ə keçid edər Azərbaycan tam olaraq onda yeni qiymətlərin təməlinidə vaxtında qoymaq olar
təəkkürlər oxuduğun üçün davam edək
----
[_X3T4_N!CK_], axırıncı postumu oxu sən bu işdə ideal birisən amma vaxtında qiymət öldürənlər öldüdü qardaş bu sənin yada mənim günahım deyil
0
Əməliyyatlar
LiL__NeCo, Görəsən bu düşüncələri dəf edib hər kəs eyni qiymətlə işləsə səncə Aznet Ölər?
1 Mar 2025, 15:55
0
Əməliyyatlar
[_X3T4_N!CK_], Salam,fikirinə razıyam amma gəl əyri oturaq düz danışaq.
Hostingi qoyum 5 azna alan olacaq ? Deyecek elə 5 azna resel alaram özüm işlədirəm.
Yəni boş boşuna 100-200 manatın yazmağın yeri yoxdu aznet çoxdan ölüb sadəcə marağa giririk arada 5-3 manat olur ya olmur.
2009 dan netdəyəm sən deyən o .biz domeni in 50-60 azna satılan dövrü getdi və gəlməyəcək istər qəbul edək istər yox həqiqən budur
1 Mar 2025, 15:48
Hostingi qoyum 5 azna alan olacaq ? Deyecek elə 5 azna resel alaram özüm işlədirəm.
Yəni boş boşuna 100-200 manatın yazmağın yeri yoxdu aznet çoxdan ölüb sadəcə marağa giririk arada 5-3 manat olur ya olmur.
2009 dan netdəyəm sən deyən o .biz domeni in 50-60 azna satılan dövrü getdi və gəlməyəcək istər qəbul edək istər yox həqiqən budur
0
Əməliyyatlar
Bazar olsun
Amma gəl sənə hər ay 5 azn verim Azneti ama bu günə qoymayın
Belə şeylərə görə bu gündəyik isdər inci isdər incimə amma aznet biyabırçılıqdır bu qiymətlə
1 Mar 2025, 15:34
Amma gəl sənə hər ay 5 azn verim Azneti ama bu günə qoymayın
Belə şeylərə görə bu gündəyik isdər inci isdər incimə amma aznet biyabırçılıqdır bu qiymətlə
0
Əməliyyatlar
Sadəcə Ramazan ayı ərzində reseller alanların aylıq ödənişi 4 azn çat alanların isə aylıq ödənişi serverdə qaldıqları müddətcə 3 azn olacaq ramazan ayı ərzində serverə keçən şəxslərimiz öz tərəfimizdən əlavə qeydiyyata alınacaq və onların aylıq ödənişləri dəyişməyəcək
əlaqə :
070-397-58-59 MrPrezident
051-857-61-38 (LiL.NeCo)
əlaqə nömrələrimizin ikisidə istər vatsap istər zəng üçün 7/24 aktivdir
0
Əməliyyatlar
Salam aleykum hörmətli və dəyərli azusta əhli super Ramazan Kompaniyası ilə qarşınızdayıq.
Serverimizdə istədiyiniz (.Biz) domen + 8 gb reseller sadəcə və sadəcə 4 azn
Xarici keçid
http://azehost.biz
http://azehost.biz
məqsədimiz sadəcə sizdə yararlana bilərsiz.
əlavə məlumat kimi qeyd etmek isdəyirəm ki
.biz domeni ilə istədiyiniz adla çat yığdırmaq istəyənlərə
sadəcə ilkin ödəniş 3 azn olmaqla isdədiyiniz adla (.biz) domeni qeyd olunur və sürətli Auto 1.4 skripti pulsuz qurulur + qeyd etmək isdəyirəm ki bizdə qurulan auto çat müasir standartlara cavab verən + ən son funksiyalarla təmin olunmuşdur.
ALLAH hərkəsin və bütün serverlərin bazarını bol etsin
Tutduğunuz Orucları Allah qəbul etsin.
0
Əməliyyatlar
Təbriklər ! Sizin Mövzunuz Əlavə Olundu ! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd: Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz! Bu Yazılanlara Riayət Etmiyənlər Ban Olunacaq və ya Silinəcək!!
1 Mar 2025, 15:08
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə