Mövzu - Masterler Və Mastercikler

Masterler Və Mastercikler

Alt bölmə: Bizim Qaydalar
Fəsil: Forum Layihəsi

Tema faylları
Şərhlər 9
RaMo, Ograsin Ogludu Yalan Deyen Danışırlar gozde :ha:
1 Mar 2025, 19:30
0
ProHack, Onlar onsuz domenlərinin illikləri bitənə qədər işləyir :D

İndexə bax dəyişmişəm şərh bildir))
28 Fev 2025, 23:56
0
RaMo, Be bele bisey varki Abi Meselen Gedr Githubdan Çünki Götürür Html Bir Oyun Deyək Usde Alta Autonun Linyalarin Qoyur Fsyo ( Php Por amx x seks pro kayf maks) Laravel nem neylə yiqdiqimiz))) Sora 1 Manata Chat Pro söhbət bunlardan gedr alr sora Forumda admin qalmır girmedyi mövzu qalmır hemen satan adamı axtarir
28 Fev 2025, 23:37
0
Aleykum Salam

Çox gözəl bir nöktəyə vurğulamısan.)

Lakin mən öz Serverimdən bəhs edə bilərəm digərləri Pulsuz verir ucuz satır məni əlaqədar etməz =)

Hal hazırda bizim bazarda ən ucuz satış edənlərdən biri mənəm buda bəzi dılğırlar baxıb sadəcə chat görməklə elə düşünmələrinə səbəb olurki güya AzData.Az sadəcə chat satır və 5,10 saytdan ibarətdi

Belə mövzunu araya salıb öz Serverimi tərif etmək istəyərdim) müştəri siyahısını göstərmək əldə neçə vps və.s olduqunu qeyd etmək istərdim göz yormayım

#Bunları yazmaqda məqsədim ucuz satış edənlərə çoxda nəsə demək düz olmaz şəxsən Server baxımdan rahatlıqla deyə bilərəmki bu forumda məndən çox qazanc götürən yoxdu (tək aylıqdan) ən az mənim qədərdə ucuz satış edib kənarda başqa satışlar edənlər yəqinki var aldanmaq lazım deyil :/
----
[c]Amin ([time]28.02.2025 19:11[/time])
Slam kim sicrtip verer cat normal olsun[/c]Heç yeridi.?)
28 Fev 2025, 23:17
0
Salam duz yazibsan qesey yazibsan men 1 ildiki server isledirem amma men 1 2 3 4 bu qiymetlere ya sayt satmamisam ya skript qurmamisam en baha qurdugum skript 50 manat en ucuz qurdugum skript 10 manat oda dost tanisa arendaliq satdigim saytlar 5 manata biz domeni 10 manata az domeni isteyen alar istemeyen almaz Allah herkesin ruzisini versin menim onuda deyim cox seyden bacim cixmir pulunu verib vipdata.az elise yigiram lazim olan seyi
28 Fev 2025, 22:23
0
Tk domen satiram 3 ü 1 maaaat )))))
28 Fev 2025, 22:19
0
Salam çox doğru vurğulayıram,gərək ki,evlərinə heçkim heçnə satmasın onda bəlkə nə qədər olmaya sayları azalar
28 Fev 2025, 18:27
0
Aznetden Var .. Röyal Var Abbasof. Yeraz vAr. xəta ELMEDDİN var Ramin Var Bellerin Hele 1 nəfər gelb demybki Filankəs mənə Bu şeyi atdı tutdu here gedr goadyden 3 manat bir domen poyrazdan 2 manata vds .. Ucuz sayt chat satışı .. Almaq İsdysense Məsləhətim Hemen insanlardı adın cekdym..sora qoyha Qoy salmayın)
28 Fev 2025, 15:08
0
Salam demeli baxram fikir verirəm Serveri de Özün en Başqa Heç Kes Yoxdu 1. Manata Sayt Satır Ne Satır Nem 2 Manata Domenle Birlikdə.. Bu İnsanlardan Sayt Alırsız Sora Forumda Qoyha Qoy İllərlə Söhbət Gedir Falanles Atır Behmenkes Fırladır.. Gelin Bele Bir İş Gorem Adların Bu Mövzuya Yazaq Tanıdaq Bilek.. Heç Kesin Mövzusuna Kormalayaq.. Bu Aznetden İllərlə Olan İnsanlar Varki Aznetden Heç Bir Uğuru Hecneyi Yoxdu GitHub Dan Kod Oğurlaya Oğurlaya Ozune Master deyenlere indide Chat Gpt sagolsun komeydarliq edir.. Deməyim Oduki Ne Olar Aldanıb Nede Sırası Günü Gelb Forumda Qasdi Tutdu Oynamyn .. Hal Hazırda Mən Ne Server Satıram Ne Domen Ne Hosting demirem Mennen Alın Aznetden Özünü Sübut Etmiş İnsanlar Azdı.. Qalanı Haevezkaedi .. Mövzuya Həm Olarlari Hem Olmazları Qeyd Edin Ne Aldanıb Ne Almanın . Kiminsə Mövzusunu Korlayan 50 Qepike Server satanları Bannayacam Forumdan .. Uje Neçənci Seferdi. Her necye satır Qepiye satan getsin başqa bardaq yer tapsın satsın..
28 Fev 2025, 15:07
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə

azTOP.biz
Onlayn istifadəçilər
HAMISI