[c][_X3T4_N!CK_] ([time]20.02.2025 11:58[/time])
Evvelce Her Kese Salam!
Numune Olaraq: wap.biz.az php 8.1 versiyada iwleyen sosial dizaynli ve yeni funksiyalara ozellikli panellere malik olan imiz hazirdir!
Bu in neyise [/c]Yaxsidir alardim men fikirlermi birazda celb etse idin
Evvelce Her Kese Salam!
Numune Olaraq: wap.biz.az php 8.1 versiyada iwleyen sosial dizaynli ve yeni funksiyalara ozellikli panellere malik olan imiz hazirdir!
Bu in neyise [/c]Xoş Gəldiz.
Uğurlar, Bol Qazanclar inşALLAH
Evvelce Her Kese Salam!
Bu in neyise [/c]Xeyrli olsun
Evvelce Her Kese Salam!
Bu in neyise kopy edim ne edim kimi gorsem movzunu bagladib hemin kopy edenin adin burda Munasib adla tanidib cixacam! bu qardawdi bu dostdu mene qarwi elemez ele esasende size qarwi edecemki duwmende bilsin ona neler ederem!
Yeni Domainlerimiz Tezlikle: x3t4.com ve savik.biz dir hazirlanir!
QEYD: Qaqa 2 manat perawki pulum var sayt qurda mene onu bunu pulsuz ver hemin insanlar avtomatik olaraq wpda bloklanacaq!
php 8.1 Qurulma qiymeti endirimli olaraq 30 AZN dir! Son Martin 31 e qeder sonrasinda qurulma qiymeti 1oo azn olacaq!
Qurulmaya neler daxildir: +1 ay Hosting (10gb) Hediyye (Ayliq 10 AZN) Texniki Destek
Nisye iw gorulmur Pulunu ver iwini gor Pulu olmayan wexs sayt qaldira bilmez!
Təbriklər ! Sizin Mövzunuz Əlavə Olundu ! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd: Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz! Bu Yazılanlara Riayət Etmiyənlər Ban Olunacaq və ya Silinəcək!!