Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 37
Əməliyyatlar
DJ_VALENT, böyük memnuniyyetle size cavab yazaram, Twk edirem
28 Yan 2025, 14:10
0
Əməliyyatlar
Hostlar, Sene Auto v1.4 Fast Ile Ugurlar
26 Yan 2025, 20:07
0
Əməliyyatlar
Hostlar, Hazirda olan sənə aiddir?. Halaldi. Qəsəy əl isin var). Uqurlar...
26 Yan 2025, 18:54
0
Əməliyyatlar
Hostlar, Salam Yox Savalanin Deyil Aznetde O Qeder Is Gorenler Var Mende Bilirem Ama Senin Yazdigina Gore Deyirem Ki Fast Sene Mexsus Deyil Mende Yeraz In Skriptine Oxsatmisam Ikonlari Bolmeleri Funksiyalari Ama Mende Olanda Fast Deyil
26 Yan 2025, 15:47
0
Əməliyyatlar
AvArA!NiCk, idiki sikirp sen ayt deyil kohne skirp sen ayidedi ayxan ver on sildim adim
26 Yan 2025, 14:24
0
Əməliyyatlar
Admin, Hə Valla). Neyniyima comment sayin coxaldiram aktiflik yaradram).
26 Yan 2025, 13:44
0
Əməliyyatlar
AvArA!NiCk, Boş Bekarsane Vüqar Deyirəm)))
26 Yan 2025, 10:16
0
Əməliyyatlar
Movzu Adi "Reseller Hosting Satisi" Olaraq Deyisdirildi!
Movzu Acarken Diqqetli Olun!
26 Yan 2025, 10:15
Movzu Acarken Diqqetli Olun!
0
Əməliyyatlar
Hostlar, Sən yazdiqin sevirem.az ustndə olan. Sənə aiddir ?. Onu deyirem. Deyirsən mənə aiddir.
26 Yan 2025, 09:47
0
Əməliyyatlar
AvArA!NiCk, hasi skirpdi ddyirsen idi hee men imdir
26 Yan 2025, 08:11
0
Əməliyyatlar
Hostlar, Mən oxsar yiqmisamdan getmir sohbət. Sən deyirsən o mənə aiddir. O də ozuve aid bidene bolmə gosterə bilersən?.
26 Yan 2025, 07:56
0
Əməliyyatlar
Məndəki vasmoydan alınıb, səndəki sədərəkdən..)
#Script Təhlükəsiz, Tam işlək, kənardan biri gəlib Scriptivə toxuna bilmirsə “Orginaldı” nə Pərviz nədə qeyri digəri Məndə böyükdü, səndə balacadı deməyi sadəcə boş-bekar söhbətlərdən ibarətdi.
26 Yan 2025, 04:30
#Script Təhlükəsiz, Tam işlək, kənardan biri gəlib Scriptivə toxuna bilmirsə “Orginaldı” nə Pərviz nədə qeyri digəri Məndə böyükdü, səndə balacadı deməyi sadəcə boş-bekar söhbətlərdən ibarətdi.
0
Əməliyyatlar
[c]Hostlar ([time]25.01.2025 21:28[/time])
~*KiNG_THe_oNe*~, twk edirem? bilirem iwlemir siz elaq saxlaycam
----
MrPrezident, necek bese sen sayit niye cokurdueduler
----
MaSTeR_99, yerz deyil mede ozum du mede tek yeraz mexsu deyilik b[/c]Mənlə zəngə gəl
----
----
----
MaSTeR_99, yerz deyil mede ozum du mede tek yeraz mexsu deyilik b[/c]Mənim serverimi çökdürən olmayıb) Sən mənlə zəngə qoşul sənlə söhbət edəcəm mən. Neçə saatdı səndən zəng gözləyirəm.
26 Yan 2025, 02:14
----
----
MaSTeR_99, yerz deyil mede ozum du mede tek yeraz mexsu deyilik b[/c]Mənlə zəngə gəl
----
----
----
MaSTeR_99, yerz deyil mede ozum du mede tek yeraz mexsu deyilik b[/c]Mənim serverimi çökdürən olmayıb) Sən mənlə zəngə qoşul sənlə söhbət edəcəm mən. Neçə saatdı səndən zəng gözləyirəm.
0
Əməliyyatlar
----
----
MaSTeR_99, yerz deyil mede ozum du mede tek yeraz mexsu deyilik bu weyler
----
LiL__NeCo, vaxt varid bilirdim idi tam oremwe herwey heckim ansin qarin da oremir herkese yavw yavw oreni mede yaw yavw ordim idi tam bilerem
----
DJ_VALENT, mem bilen savlani dir
----
AvArA!NiCk, mede numun qowam bax mem dir
----
AvArA!NiCk, twk edirem ?orjin skirp perviz aydir ve orjinal bir odadir birde savlada bele sen ozde dede kopyadir skirp hamsi
----
DJ_VALENT, duzdu sen raziyam twk edirem
----
DJ_VALENT, az nede tek yerz deyil skirp dekor eden var Bay elvin var Mr.Yeraz var yan bular yiqa ogalanlar var tek yerza ayid deyilik o skirp
----
AvArA!NiCk, on herkese dekor edir dizanet verir yen dediykim Bay Elvin var Mr_Yeraz var yan bunlar o iw bacarilar tek hele yeraz ayid deyilik o skirp yeraz yigib deye heckim yigmalamldir ? bel sen ozde yeraz skirp oxwar yigmsan
26 Yan 2025, 01:28
----
----
MaSTeR_99, yerz deyil mede ozum du mede tek yeraz mexsu deyilik bu weyler
----
LiL__NeCo, vaxt varid bilirdim idi tam oremwe herwey heckim ansin qarin da oremir herkese yavw yavw oreni mede yaw yavw ordim idi tam bilerem
----
DJ_VALENT, mem bilen savlani dir
----
AvArA!NiCk, mede numun qowam bax mem dir
----
AvArA!NiCk, twk edirem ?orjin skirp perviz aydir ve orjinal bir odadir birde savlada bele sen ozde dede kopyadir skirp hamsi
----
DJ_VALENT, duzdu sen raziyam twk edirem
----
DJ_VALENT, az nede tek yerz deyil skirp dekor eden var Bay elvin var Mr.Yeraz var yan bular yiqa ogalanlar var tek yerza ayid deyilik o skirp
----
AvArA!NiCk, on herkese dekor edir dizanet verir yen dediykim Bay Elvin var Mr_Yeraz var yan bunlar o iw bacarilar tek hele yeraz ayid deyilik o skirp yeraz yigib deye heckim yigmalamldir ? bel sen ozde yeraz skirp oxwar yigmsan
0
Əməliyyatlar
Bazar olsun baxdım numunə lərinə reklam və qeydiyyat üçün olan partner sistemi işləmir.
25 Yan 2025, 23:57
Xarici keçid
Https://mcart.az
la partner olmağı təklif edirəmHttps://mcart.az
0
Əməliyyatlar
Mövzunu elə açıb elə yazmısan ki, Elə bil burda hamsı sayt adminidi heçkimin heçnədən başı çıxmır)))
25 Yan 2025, 21:05
0
Əməliyyatlar
[c]MaSTeR_99 ([time]25.01.2025 16:47[/time])
Fars Skripti Yalniz Yeraz Leqebe Mexsusdur sende olan Fars Deyil Hec Yerazin Deyil[/c]++++
----
[c]LiL__NeCo ([time]25.01.2025 16:47[/time])
MrPrezident, Təxmini bilirəm kimdi bu amma yenədə dəqiqləşdirmək yaxşı şeydi[/c]Yaxşı abi
25 Yan 2025, 20:55
Fars Skripti Yalniz Yeraz Leqebe Mexsusdur sende olan Fars Deyil Hec Yerazin Deyil[/c]++++
----
[c]LiL__NeCo ([time]25.01.2025 16:47[/time])
MrPrezident, Təxmini bilirəm kimdi bu amma yenədə dəqiqləşdirmək yaxşı şeydi[/c]Yaxşı abi
0
Əməliyyatlar
MrPrezident, Təxmini bilirəm kimdi bu amma yenədə dəqiqləşdirmək yaxşı şeydi
25 Yan 2025, 20:47
0
Əməliyyatlar
Fars Skripti Yalniz Yeraz Leqebe Mexsusdur sende olan Fars Deyil Hec Yerazin Deyil
25 Yan 2025, 20:47
0
Əməliyyatlar
[c]LiL__NeCo ([time]25.01.2025 16:44[/time])
Bazar Olsun,amma açıq danışmaq lazımdır o gün mövzuda özün qeyd etmişdin ki şərik axtarıram başı çıxan olsun hərşey mənlik qazanc 50-50 ə. İndi mənə izah et görüm auto 1.4 fast necə sənin oldu ?
2 sə[/c]Nəcim qardaşım bu haqda birazdan zəngə çıxılacaq. Özünü çox göynən aparır bu)))
25 Yan 2025, 20:46
Bazar Olsun,amma açıq danışmaq lazımdır o gün mövzuda özün qeyd etmişdin ki şərik axtarıram başı çıxan olsun hərşey mənlik qazanc 50-50 ə. İndi mənə izah et görüm auto 1.4 fast necə sənin oldu ?
2 sə[/c]Nəcim qardaşım bu haqda birazdan zəngə çıxılacaq. Özünü çox göynən aparır bu)))
0
Əməliyyatlar
Bazar Olsun.
Orginal Auto Fast Scripti Yalnız Yeraz Ləqəbinə Məxsusdur. Yenədə Uğurlar...
25 Yan 2025, 20:45
Orginal Auto Fast Scripti Yalnız Yeraz Ləqəbinə Məxsusdur. Yenədə Uğurlar...
0
Əməliyyatlar
2 sətr kod yazmağı bacarmayan şəxs necə skript müəllifi olur ?
25 Yan 2025, 20:44
2 sətr kod yazmağı bacarmayan şəxs necə skript müəllifi olur ?
0
Əməliyyatlar
Hostum, Savalan Deyil Bu Basqa Savikdi Yeqin Onda Bodrdu Auto Bodr Arginal Auto Da Deyil Bu Abi
25 Yan 2025, 20:40
0
Əməliyyatlar
Onu demirəm). Sən dediyin orginal fast mənə məxsusdur dedyin scrpti deyrem)? Kimindi
25 Yan 2025, 20:35
0
Əməliyyatlar
twk qaqa bele goturede heckimde orjinal skirp yoxdu on tam versiyasi auto 1 4 by savik dedir sever az usdunde var
25 Yan 2025, 20:32
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə