[c]GameKing ([time]23.01.2025 14:15[/time])
Coxunuz bilir ki, Mehman ile uzun illerdir ki, bir yerde isledik.
Amma bu gunden etibaren bele qerara geldim ki, artiq tek basina sifarisleri qebul edecem, o yuzden Mehman ile mulayimce danisib yol[/c]Uğurların bol olsun abi sənin qərarına hörmətlə yanaşıram həmiwede belə olaraqda qalacaq
[c]GameKing ([time]23.01.2025 14:15[/time])
Amma bu gunden etibaren bele qerara geldim ki, artiq tek basina sifarisleri qebul edecem, o yuzden Mehman ile mulayimce danisib yol[/c]İşlərində uğurlar
Amma bu gunden etibaren bele qerara geldim ki, artiq tek basina sifarisleri qebul edecem, o yuzden Mehman ile mulayimce danisib yollarimizi ayirdiq, sagolsun ki o da bu qerarimi anlayisla qarsiladi.
Bu movzunu acmaqdaki meqsedim yeni ki hami bilsin ki artiq tek basina sifarisleri qebul edirem.
Təbriklər ! Sizin Mövzunuz Əlavə Olundu ! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd: Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz! Bu Yazılanlara Riayət Etmiyənlər Ban Olunacaq və ya Silinəcək!!