Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 79
Əməliyyatlar
Mövzu Admin Terefinden Bağlandı!
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
22 Yan 2025, 07:37
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
0
Əməliyyatlar
Onun köhnə versiyasını səhər özüm paylaşacam deşikli işlətmək istəyənlər yazar mənə verərəm) işlədər)
22 Yan 2025, 04:41
0
Əməliyyatlar
Uzun Müddətdi bu dərəcə Romantik anlar yaşamırdı Forumlar… :/
22 Yan 2025, 04:07
0
Əməliyyatlar
Gecən xeyrə ay qeyrəti olmayıb qeyrətə gələn məxluq.. GET BİRAZ GOOGLEDEN SKACAT ELƏ BİRAZ BƏLKƏ DÜZƏLDİN HAHAHA MEN SADECE SƏNƏ BAXIB GÜLÜRƏM ÇÜNKİ QEYRƏTİSIZIN SOYUWU KECMIR AY QEYRƏTİ QIĞILCIM VERƏN QEYRƏTƏ DONMUW WIR
22 Yan 2025, 03:41
0
Əməliyyatlar
[c]MrPrezident ([time]21.01.2025 23:37[/time])
O grupa girib peysərliyivi sübut edəcəm götüvün qorxusunan məni grupdan atdın[/c]Mənim qrupumda sənin kimi ailə qədirin bilməyən bir məxluqa ehtiyac duymuram çünki sən ailə qədirin bilməyən bir qeyrətsizsen. İNDİ QEYRƏTƏ GƏLMİSƏN DEYESEN
22 Yan 2025, 03:38
O grupa girib peysərliyivi sübut edəcəm götüvün qorxusunan məni grupdan atdın[/c]Mənim qrupumda sənin kimi ailə qədirin bilməyən bir məxluqa ehtiyac duymuram çünki sən ailə qədirin bilməyən bir qeyrətsizsen. İNDİ QEYRƏTƏ GƏLMİSƏN DEYESEN
0
Əməliyyatlar
[c]Mr_Yeraz ([time]21.01.2025 23:36[/time])
Paylaş görüm əgər paylaşa bilsən Esk.az paylaş görək paylawmasan sən bildinde nəsən? AMMA MƏN SƏNİN FAKT SKRİPTDİN PAYLAWMİWAM QRUPDA KEF ELƏSİNLƏR[/c]O grupa girib peysərliyivi sübut edəcəm götüvün qorxusunan məni grupdan atdın
22 Yan 2025, 03:37
Paylaş görüm əgər paylaşa bilsən Esk.az paylaş görək paylawmasan sən bildinde nəsən? AMMA MƏN SƏNİN FAKT SKRİPTDİN PAYLAWMİWAM QRUPDA KEF ELƏSİNLƏR[/c]O grupa girib peysərliyivi sübut edəcəm götüvün qorxusunan məni grupdan atdın
0
Əməliyyatlar
[c]MrPrezident ([time]21.01.2025 23:30[/time])
Sənin lərini paylaşım bəlkə sabahdan başlayıb.?)))))[/c]Paylaş görüm əgər paylaşa bilsən Esk.az paylaş görək paylawmasan sən bildinde nəsən? AMMA MƏN SƏNİN FAKT SKRİPTDİN PAYLAWMİWAM QRUPDA KEF ELƏSİNLƏR
----
Sən paylaşsan belə sənə söyüş soymusuq kişiliyin çatır real həll elə söhbətini kiməsə ziyan vermə) unutmaki sənində lərim var[/c]Sene dedim səni 1ci Virtual minecem sonra keçəcəm Real elə vaxt böyründən çıxacam dişlərin atasan yerə pox yeyirəm deyəsən buna görə tələsmirəm bugün 1 i sabah o biri olacaq Elməddinden xəbər gozleyecem
22 Yan 2025, 03:36
Sənin lərini paylaşım bəlkə sabahdan başlayıb.?)))))[/c]Paylaş görüm əgər paylaşa bilsən Esk.az paylaş görək paylawmasan sən bildinde nəsən? AMMA MƏN SƏNİN FAKT SKRİPTDİN PAYLAWMİWAM QRUPDA KEF ELƏSİNLƏR
----
Sən paylaşsan belə sənə söyüş soymusuq kişiliyin çatır real həll elə söhbətini kiməsə ziyan vermə) unutmaki sənində lərim var[/c]Sene dedim səni 1ci Virtual minecem sonra keçəcəm Real elə vaxt böyründən çıxacam dişlərin atasan yerə pox yeyirəm deyəsən buna görə tələsmirəm bugün 1 i sabah o biri olacaq Elməddinden xəbər gozleyecem
0
Əməliyyatlar
Sənin lərini paylaşım bəlkə sabahdan başlayıb.?)))))
22 Yan 2025, 03:30
0
Əməliyyatlar
Sən paylaşsan belə sənə söyüş soymusuq kişiliyin çatır real həll elə söhbətini kiməsə ziyan vermə) unutmaki sənində lərim var
22 Yan 2025, 03:30
0
Əməliyyatlar
[c]Mr_Yeraz ([time]21.01.2025 23:28[/time])
Skriptde yaxwi bax yalanca mən kopiya etmişəm? Bax çıxdın bunu paylaşdım getdi növbə sabah bu skriptdini Elmeddinle danışim sonra desə özün bilərsən o skriptde payalwacaq[/c]Elməddin mənə satışa icazə veribsə inanmıram sənin kimi peysərin o i paylasmaqina icazə verər))))
22 Yan 2025, 03:29
Skriptde yaxwi bax yalanca mən kopiya etmişəm? Bax çıxdın bunu paylaşdım getdi növbə sabah bu skriptdini Elmeddinle danışim sonra desə özün bilərsən o skriptde payalwacaq[/c]Elməddin mənə satışa icazə veribsə inanmıram sənin kimi peysərin o i paylasmaqina icazə verər))))
0
Əməliyyatlar
[c]MrPrezident ([time]21.01.2025 23:26[/time])
Müəllifi copy etmək 2×2 di ay peysərrrrrr[/c]Skriptde yaxwi bax yalanca mən kopiya etmişəm? Bax çıxdın bunu paylaşdım getdi növbə sabah bu skriptdini Elmeddinle danışim sonra desə özün bilərsən o skriptde payalwacaq
22 Yan 2025, 03:28
Müəllifi copy etmək 2×2 di ay peysərrrrrr[/c]Skriptde yaxwi bax yalanca mən kopiya etmişəm? Bax çıxdın bunu paylaşdım getdi növbə sabah bu skriptdini Elmeddinle danışim sonra desə özün bilərsən o skriptde payalwacaq
0
Əməliyyatlar
[c]Mr_Yeraz ([time]21.01.2025 23:25[/time])
Müəllifə bax ay qeyrətini vursun burdakı yaxwi oğlanlar sənin skriptdi[/c]Müəllifi copy etmək 2×2 di ay peysərrrrrr
----
Müəllifə bax ay qeyrətini vursun burdakı yaxwi oğlanlar sənin skriptdi[/c]Sənin hərşeyivi siksin buradakı yaxşı oğlanlar+ burda olmayıb netdə nə qədər yaxşı oğlan var hamsı ananla yatsın:D
22 Yan 2025, 03:26
Müəllifə bax ay qeyrətini vursun burdakı yaxwi oğlanlar sənin skriptdi[/c]Müəllifi copy etmək 2×2 di ay peysərrrrrr
----
Müəllifə bax ay qeyrətini vursun burdakı yaxwi oğlanlar sənin skriptdi[/c]Sənin hərşeyivi siksin buradakı yaxşı oğlanlar+ burda olmayıb netdə nə qədər yaxşı oğlan var hamsı ananla yatsın:D
0
Əməliyyatlar
[c]MrPrezident ([time]21.01.2025 23:24[/time])
Öz .zip faylını mənim imə oxşadıb yazsan :D[/c]Müəllifə bax ay qeyrətini vursun burdakı yaxwi oğlanlar sənin skriptdi
22 Yan 2025, 03:25
Öz .zip faylını mənim imə oxşadıb yazsan :D[/c]Müəllifə bax ay qeyrətini vursun burdakı yaxwi oğlanlar sənin skriptdi
0
Əməliyyatlar
Öz .zip faylını mənim imə oxşadıb yazsan :D
22 Yan 2025, 03:24
0
Əməliyyatlar
Iyneni vuracam shell atmışam axtar tap əgər qovurmama göz tiksen deyerem
22 Yan 2025, 03:22
0
Əməliyyatlar
Peysər cavab atəşi ilə susduruldu:D
22 Yan 2025, 03:17
0
Əməliyyatlar
Səni bu qədər biabır eləməyin bəsdi get peysər həyatını yaşa başı aşağı birdə kimə nə deyirsən nə edirsən Ünvanvı səhv salma. Səni realda harda görsəm başına isəyəcəm. Forumlarda səni peysər kimi tanıtacam. Forumlarda mövzu açmaqa götün çatmyacaq
22 Yan 2025, 03:10
0
Əməliyyatlar
Skriptdini bunan qabağki hahaha haha
----
[c]MrPrezident ([time]21.01.2025 22:58[/time])
Çat paylaşılsa evindəki körpəni Rəşad sikəcək) mənimdə server indexim paylaşılsa mən evindəki körpəni sikəcəm baxda özün bil)[/c]Resad mənim wawaqlarimi yeyir səndə mənim dik duranimi yəqin başa düşərsən
22 Yan 2025, 03:00
----
[c]MrPrezident ([time]21.01.2025 22:58[/time])
Çat paylaşılsa evindəki körpəni Rəşad sikəcək) mənimdə server indexim paylaşılsa mən evindəki körpəni sikəcəm baxda özün bil)[/c]Resad mənim wawaqlarimi yeyir səndə mənim dik duranimi yəqin başa düşərsən
0
Əməliyyatlar
Çat paylaşılsa evindəki körpəni Rəşad sikəcək) mənimdə server indexim paylaşılsa mən evindəki körpəni sikəcəm baxda özün bil)
22 Yan 2025, 02:58
0
Əməliyyatlar
Ayə sən Resad Resad tutmusan mən sənə deyirəm mən Sumqayıt bu başınan o başına getmiwem 100 metr qabağa gəlib maşina oturmur səndə gəlib Resad rewad salmısan sən özündən danış keçmişinən danış onun keçmişi onsuz filfilodur sənin keçmişin zor olub ha?? Hahaha hahaha gülməli danısma abijnik qalmısan filfilo get özünə hörmət elə
22 Yan 2025, 02:57
0
Əməliyyatlar
Zip linki at hamı yüklesin VPSmə giriş edə bilsən:D
22 Yan 2025, 02:57
0
Əməliyyatlar
Paylawimlar olacaq tələsin ay Dostlar bu tülkünün skriptde paylawilacaq
22 Yan 2025, 02:54
0
Əməliyyatlar
Qrupuzda gözəl paylaşım olacaq Kim istəsə gələ bilər Azehost.biz.zip.zip kef eliyin
22 Yan 2025, 02:53
0
Əməliyyatlar
Siz olduğunuz yernən bölmənin arası 700 metr olub ay peysər
22 Yan 2025, 02:49
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə