Mövzu - Auto v(1.4) Chat Scripti Satılır

Auto v(1.4) Chat Scripti Satılır

Alt bölmə: Arxiv Movzular
Fəsil: Ünsiyyət

Tema faylları
Şərhlər 38
Mövzu ~*KiNG_THe_oNe*~ Terefinden Bağlandı!
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
22 Yan 2025, 09:01
0
[c]MrPrezident ([time]22.01.2025 01:00[/time])
Sübut yoxdu.?) mən belə bir dizaynda o i yığmamışam) Özün də olanla nəsə uyğunlaşdırıb mənim im kimi soxuşdur cammata) Onsuz orginal adı ilə boşluqlu satıb söyüş qazanmaqa oyrəşmisə[/c]Boşluq skriptdi idi almazdın bowluqlu dur zor etmisem sənin kimi qeyretsize satmiwam İşlətmə sil getsin
22 Yan 2025, 08:54
0
Nə demişdim?). 1.2 ay bir birnizi paylaşarsiz). Oda 1 ay cəkmədi).
22 Yan 2025, 08:29
0
Sübut yoxdu.?) mən belə bir dizaynda o i yığmamışam) Özün də olanla nəsə uyğunlaşdırıb mənim im kimi soxuşdur cammata) Onsuz orginal adı ilə boşluqlu satıb söyüş qazanmaqa oyrəşmisən)))))
22 Yan 2025, 05:00
0
http:/bylor.site/chat
22 Yan 2025, 03:31
0
Bizim qrupda Bu skript paylaşdı kim istəsə desin atım
22 Yan 2025, 03:31
0
Sabah skript paylawilacaq herkes burda bunan qabağki skriptde darixma
22 Yan 2025, 03:03
0
[c]MrPrezident ([time]21.01.2025 21:21[/time])
Mehman sənin haqqında ayrıca mövzu açılıb səni hərkəsə tanıtacam, Sənin xalan oğlu ilə heçbir işimiz yoxdu. Onuda unutmaki xalan oğlu səndən panyatqalı oğlan çıxdı)) Birdənə P sənsən[/c]Görürsən söyüşə əl atırsan Sen mənə qardaw dediyin günləri unutmusan deyəsən deməli səndə peysər çıxdın sözünən belə çıxdığı? Əgər bu sözləri mənə araşdırıb deyirsənsə deməli səndə peysərsen bunu unutma. AYƏ SƏNƏ DEYİRƏM MƏNİ APARIRDI QORADELIN DÜZ QABAĞINA SƏNƏ CATMIRKI QORADEL HARADI?? VƏ MƏNI SÖYƏN DEMELİ OZ ANASINA VƏ BACISINA HÖRMƏT QOYMUYUB SOYURSE VƏ YA SƏNİN KİMİ MƏNƏ PEYSƏR DEYİRSƏ DEMƏLİ ÖZÜNƏ HÖRMƏT QOYMUR MANITOR ARXASINDA GET İNDİ BU YAZDIQLARIMI YAXWİ OXU DAR DUWUNCELI ADAMSAN SƏNƏ YAXWİLİQ YARAMIR
MƏNİ YENƏ DEYİRƏM SKRİPT MARAQLANDIRMIR SƏNİN BU SOYDUYUN SÖYÜŞLERİ DARIXMA SƏNƏ REALDA YEDİZDİRECEM DAĞ DAĞA RAST GƏLMƏSƏ İNSAN İNSANA HARDASA RAST GƏLƏCƏK SƏBRLİ OL MEN HEMENKIMI STOYKAMI QORUYURAM SƏNƏ SÖYÜŞ İŞLƏTMİRƏM GÖRÜRƏM HƏDDİNİ AWIRSAN SƏBRLİ OL SƏNE YENƏ DEYİRƏM SƏNƏ YEDİZDİRECEM
----
[c]MrPrezident ([time]21.01.2025 21:23[/time])
Mən eşidə eşidə, Rəşad sənin anavı bacını söydü dediki gəl bura götüvü dağıtacam ama yanına gedə bilmədin təkliyə mən şahidi oldum burda özünü kişi kişi aparma səni netdə hörmətli birisi kimi tanımışa[/c]Polis bölməsinə Qoratele gedən yolun üstə durub yüz metr aralıqda söyüş söyə bilersen? Mən onu səbrli olsun zamanı var tutacam hardasa fırladıb amma o dedikləri sözləri daha o deyə bilməyəcək çünki ora bölməyə gedən yol olmayacaq.Neise Resad məni söyüb eşitdin düzdümu?? Sənin gotun çatmadı deyəsən Mən ona qardaw demişəm niyə söyüş söyürsən?? Onda sənin herkimese qardaw dediyin sözlər filfilo sözlərdi indi get yat sabah senen danışacam səbrli ol
22 Yan 2025, 01:37
0
Mən eşidə eşidə, Rəşad sənin anavı bacını söydü dediki gəl bura götüvü dağıtacam ama yanına gedə bilmədin təkliyə mən şahidi oldum burda özünü kişi kişi aparma səni netdə hörmətli birisi kimi tanımışam ama Aznetdə peysər dediyin bəzi oğlanlar səndən qeyrətli çıxdı)))
22 Yan 2025, 01:23
0
Mehman sənin haqqında ayrıca mövzu açılıb səni hərkəsə tanıtacam, Sənin xalan oğlu ilə heçbir işimiz yoxdu. Onuda unutmaki xalan oğlu səndən panyatqalı oğlan çıxdı)) Birdənə P sənsən
22 Yan 2025, 01:21
0
Elməddinin skriptdi çəkilməyib hal hazırda satdigin skriptden sohbet gedir Elməddinden halaliqla alınıb bugündən yenə qulaqların eşidə ewide halaliqda verdi indisə məni bu skript maraqlı deyil amma Satacam Yurdum.az üstdəki skriptdi kimsə gəlib mənə qadağa qoya bilməz ona
22 Yan 2025, 01:12
0
200manati kim kimə atıb? Resad atıb yaxwi fikirləşsin ondan sonra gəlib söhbət edər. NECƏKİ TEK BİZE DEYİL BİR NEÇƏSİNƏ BU HƏRƏKƏT OLUNUB ÖZÜ YAXWİ BİLİR.Getsin Emin və Resad söhbətini bir otursun yaxşı fikirləşsin gəlib mənən söhbət eder
22 Yan 2025, 01:09
0
[c]MrPrezident ([time]21.01.2025 21:04[/time])
Səninkimisin palojnasıdı[/c]Mənim kimisin palojnasidir bax içkilisen sənə son sözümdü get ayil gel senen ayıq görüşəcəm burda yazdıqlarını sənə bir bir oxuduracam darıxma səni təhqir edib sənin səviyyəni duwmek mənim nə yaşıma nədə başıma yaraşmır indi get yat biraz özünə hörmət elə
22 Yan 2025, 01:06
0
[c]Mr_Yeraz ([time]21.01.2025 20:58[/time])
Mən Rewada qardaw deməmişəm amma onun sohbetine görə Elməddin Men və Vusal(Gəncəli) getmiwem söhbəte bilirsən niyə Arada Elməddin var deyə nəisə məne maraqlı deyil sənin söhbətin gecən xeyrə qalsın Sə[/c]Səninkimisin palojnasıdı
----
[c]Mr_Yeraz ([time]21.01.2025 20:58[/time])
Mən Rewada qardaw deməmişəm amma onun sohbetine görə Elməddin Men və Vusal(Gəncəli) getmiwem söhbəte bilirsən niyə Arada Elməddin var deyə nəisə məne maraqlı deyil sənin söhbətin gecən xeyrə qalsın Sə[/c]Pulu get fikirləş gör kim atıb sonra gəl danış) 200 manat gözləyir sizdən
22 Yan 2025, 01:04
0
[c]MrPrezident ([time]21.01.2025 20:51[/time])
Qardaş deyib ini satışa çıxarmaq vəya ini çəkmək bir başa peysərlikdi...)))[/c]Mən Rewada qardaw deməmişəm amma onun sohbetine görə Elməddin Men və Vusal(Gəncəli) getmiwem söhbəte bilirsən niyə Arada Elməddin var deyə nəisə məne maraqlı deyil sənin söhbətin gecən xeyrə qalsın Sən gedib Rewadla qardaşlıq edərsən mənə ehtiyac deyil çünki Mən onu Mawenik kimi tanıyıram O pul atıb biz deyil yaxwi fikirləşsin
Bax Yurdum.az da onun Orginal dediyini skriptdi qurmuşam getsin vursun
----
[c]MrPrezident ([time]21.01.2025 20:57[/time])
Rəşad sənə səs atıb ona qulaq as. Pulu karta gözləyir. 200 AZNı
----
Sən uje sox içinə xala oğlum belə xalam oğlu elə deyirdin onla bu məsələyə aydınlıq gətiriləcək[/c]Bax görürsən söyüşə əl atırsan çünki özünə hörmət etmirsən senen nə söhbət edim?
22 Yan 2025, 00:58
0
[c]GameKing ([time]21.01.2025 20:45[/time])
Movzudan kenar post yazdigim ucun movzu sahibi uzrlu hesab etsin.[/c]Rəşad sənə səs atıb ona qulaq as. Pulu karta gözləyir. 200 AZNı
----
[c]Mr_Yeraz ([time]21.01.2025 20:51[/time])
Ay səni mən maşınan onu dəniz qırağı bulvara aparacaqdım özüne və yaşayışına hörmət etməyən oğlandı o mən 18 Mkr dan durub gəlmişəm ora marmalat çıxdı gəlib maşına oturmağı o pramoy aparırdı məni it q[/c]Sən uje sox içinə xala oğlum belə xalam oğlu elə deyirdin onla bu məsələyə aydınlıq gətiriləcək
22 Yan 2025, 00:57
0
....
22 Yan 2025, 00:51
0
22 Yan 2025, 00:51
0
[c]Mr_Yeraz ([time]21.01.2025 20:44[/time])
Get evinə sən mənə görə balacasan sənin kimlərə hörmət yaramır nəisə gecən xeyrə qalsın

----
Movzudan kenar post yazdigim ucun movzu sahibi uzrlu hesab etsin.[/c]Üzürlü düşmanın olsun, Sən mənə wpda yazarsan. Sənlədə söhbət edərik.
22 Yan 2025, 00:50
0
Movzudan kenar post yazdigim ucun movzu sahibi uzrlu hesab etsin.[/c]Baş qoşma çoxusu bizim funksiyalara ehtiyacı olacaq boş ver getsin baş qoşma zamanında səhv olduğu üçün üzr istəyəcək
22 Yan 2025, 00:48
0
Movzudan kenar post yazdigim ucun movzu sahibi uzrlu hesab etsin.
22 Yan 2025, 00:45
0
[c]GameKing ([time]21.01.2025 20:42[/time])
Her birinizden xahis edirem ki, menim adimi movzularda hallandirmayin.

Tiktok yarismasina gelince vaxt edib bu yaxinlarda paylasacam cunki gorurem ki bezileri menim eziyyetle yigdigimi yox decode e[/c]Sənin adını mən çəkmirəm xalanoğlu çəkir sabah səninlə söhbət edəcəm zəng edəcəm sənə. Nömrəni yazarsan yada wpda mənə nöktə at nömrən düşsün
22 Yan 2025, 00:45
0
[c]MrPrezident ([time]21.01.2025 20:39[/time])
İçkili ayıq mənə fərq eləmir səni gözləyirəm 20 yanvarda)[/c]Get evinə sən mənə görə balacasan sənin kimlərə hörmət yaramır nəisə gecən xeyrə qalsın
----
[c]MrPrezident ([time]21.01.2025 20:40[/time])
Mənə halallıq verilib satılmaqa və işlətməyə sənin kimi icazəsiz i satışa çıxarıb haram pul yemirəm narahat olma. Məni bloka atmısane burda kişiləşmə ))))[/c]Sənin içkili olduğuna görə bloka atmışam hörmətsizlik edirsən ona görə Qaldiki senen görüşməyə inşallah tez bir zamanda görüşəcəm səbrli ol indi isə gecən xeyrə qalsın get sat
22 Yan 2025, 00:44
0
Her birinizden xahis edirem ki, menim adimi movzularda hallandirmayin.

Tiktok yarismasina gelince vaxt edib bu yaxinlarda paylasacam cunki gorurem ki bezileri menim eziyyetle yigdigimi yox decode etdirecem yox satacam deyir.
22 Yan 2025, 00:42
0
Mənə halallıq verilib satılmaqa və işlətməyə sənin kimi icazəsiz i satışa çıxarıb haram pul yemirəm narahat olma. Məni bloka atmısane burda kişiləşmə ))))
22 Yan 2025, 00:40
0
[c]Mr_Yeraz ([time]21.01.2025 20:35[/time])
Skriptdi Elməddin di hörmət edib paylawmiwam Men Elməddin qardaw demişəm ona görə də paylaşmaram raski Elməddin sənə razılıq veribsə sat xeyrini gör. BUGÜN ICKILISEN SABAH AYILANDA YAXWİ OLACAQ[/c]İçkili ayıq mənə fərq eləmir səni gözləyirəm 20 yanvarda)
22 Yan 2025, 00:39
0
Skriptdi Elməddin di hörmət edib paylawmiwam Men Elməddin qardaw demişəm ona görə də paylaşmaram raski Elməddin sənə razılıq veribsə sat xeyrini gör. BUGÜN ICKILISEN SABAH AYILANDA YAXWİ OLACAQ
22 Yan 2025, 00:35
0
[c]Mr_Yeraz ([time]21.01.2025 20:34[/time])
Darıxma Ramin GameKing onsuz Tiktok yarışmanı payalwacaq onda götürüb istifadə edərsən kodlusuna ehtiyac yoxdu sadəcə qiragdan izləmək lazmidi[/c]Mənə kiminsə nəyisə lazım deyil biclik edib mövzunu korlama
22 Yan 2025, 00:35
0
[c]MrPrezident ([time]21.01.2025 20:33[/time])
Mən heçkimdən icazə almıram nəsə edəndə)[/c]Darıxma Ramin GameKing onsuz Tiktok yarışmanı payalwacaq onda götürüb istifadə edərsən kodlusuna ehtiyac yoxdu sadəcə qiragdan izləmək lazmidi
22 Yan 2025, 00:34
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə

azTOP.biz
Onlayn istifadəçilər
HAMISI