Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 27
Əməliyyatlar
Mövzu MrPrezident Terefinden Bağlandı!
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
19 Yan 2025, 16:39
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
0
Əməliyyatlar
[c]DJ_VALENT ([time]17.01.2025 11:23[/time])
MrPrezident, Deymez Abi Biraz Sayti Serveri Boyudirsen Abijnikler Hucum Edir Bu Qeder Vecnede Alma[/c]Elədidə) Bəzi abijniklər istəmir kimsə qabağa getsin)
17 Yan 2025, 17:03
MrPrezident, Deymez Abi Biraz Sayti Serveri Boyudirsen Abijnikler Hucum Edir Bu Qeder Vecnede Alma[/c]Elədidə) Bəzi abijniklər istəmir kimsə qabağa getsin)
0
Əməliyyatlar
MrPrezident, Deymez Abi Biraz Sayti Serveri Boyudirsen Abijnikler Hucum Edir Bu Qeder Vecnede Alma
17 Yan 2025, 15:23
0
Əməliyyatlar
[c]DJ_VALENT ([time]16.01.2025 11:34[/time])
MrPrezident, Ilk Once Salam DDOS Attack Eden Hec Vaxt Demez Ki Men Edirem Qeyreti Serefi Menliyi Olsa Olmasa Bele Demez Ip Adresi Dusurse DDOS Edenler Siyahisina Ip Adresin Forum Adminine Ver Belke O[/c]Təşəkkürlər qardaş, Yox vecinə olmur sadəcə bilmək istəyirəm ki kimdi mənlə prinsip aparan) Məlumat üçün çox sağol.
16 Yan 2025, 16:14
MrPrezident, Ilk Once Salam DDOS Attack Eden Hec Vaxt Demez Ki Men Edirem Qeyreti Serefi Menliyi Olsa Olmasa Bele Demez Ip Adresi Dusurse DDOS Edenler Siyahisina Ip Adresin Forum Adminine Ver Belke O[/c]Təşəkkürlər qardaş, Yox vecinə olmur sadəcə bilmək istəyirəm ki kimdi mənlə prinsip aparan) Məlumat üçün çox sağol.
0
Əməliyyatlar
MrPrezident, Ilk Once Salam DDOS Attack Eden Hec Vaxt Demez Ki Men Edirem Qeyreti Serefi Menliyi Olsa Olmasa Bele Demez Ip Adresi Dusurse DDOS Edenler Siyahisina Ip Adresin Forum Adminine Ver Belke O Tapa Biler Eger Burda Niki Varsa Ve Ip Deyisirdiren Programdan Istifade Etmirse Basqa Cur Tapmag Biraz Cetin Meseledi Basqa Yol Bilmirem O Serefsizin Tapmag Usulun Yazilan Sehrleri Oxudum Eger Serverin Vecine Olmursa Edilen DDOS Attack Sende Basin Burax Getsin Esas Odu Saytlarina Hec Ne Olmur :)
16 Yan 2025, 15:34
0
Əməliyyatlar
[c]Mr_Yeraz ([time]15.01.2025 16:32[/time])
Mən elə insanlara baş qowmuram çünki skriptlerime güvənirəm serverime güvənirəm mənə ddoss heçnə edə bilməz[/c]Mənədə eləmir qardaşım) Elvinin (Azhost) Serverinə və lərimə güvənirəm)
----
[c]Blakstar ([time]15.01.2025 14:59[/time])
Salam attak yene varki Allah sebr versin[/c]Təşəkkürlər aslan parçası
15 Yan 2025, 21:56
Mən elə insanlara baş qowmuram çünki skriptlerime güvənirəm serverime güvənirəm mənə ddoss heçnə edə bilməz[/c]Mənədə eləmir qardaşım) Elvinin (Azhost) Serverinə və lərimə güvənirəm)
----
[c]Blakstar ([time]15.01.2025 14:59[/time])
Salam attak yene varki Allah sebr versin[/c]Təşəkkürlər aslan parçası
0
Əməliyyatlar
[c]MrPrezident ([time]14.01.2025 21:35[/time])
Elədi qardaşım sadəcə name şərəfsizlər əl çəkmir) Sənə gələn eyni DOOS mənədə gəlir atan eyni adamdı) Təkcə DDOS atmır o boynada atır arada)[/c]Mən elə insanlara baş qowmuram çünki skriptlerime güvənirəm serverime güvənirəm mənə ddoss heçnə edə bilməz
15 Yan 2025, 20:32
Elədi qardaşım sadəcə name şərəfsizlər əl çəkmir) Sənə gələn eyni DOOS mənədə gəlir atan eyni adamdı) Təkcə DDOS atmır o boynada atır arada)[/c]Mən elə insanlara baş qowmuram çünki skriptlerime güvənirəm serverime güvənirəm mənə ddoss heçnə edə bilməz
0
Əməliyyatlar
Salam attak yene varki Allah sebr versin
15 Yan 2025, 18:59
0
Əməliyyatlar
Bilirəm mövzunu görəcək) Sənə ürəy sözlərim var sadəcə Forumda deyə bilmirəm ) Zəng elə mənə ürəy sözlərimi sənə deyim))) :D
15 Yan 2025, 13:15
0
Əməliyyatlar
[c]LiL__NeCo ([time]15.01.2025 08:56[/time])
Səbirli olmaq lazım serverə ziyanı yoxdursa bacardığı qədər etsin onsuz nəticə verməyəcək[/c]Hələki səbir edirəm qardaş, Birdə gördü serveri yerli dibli yoxa çıxdı))
15 Yan 2025, 13:14
Səbirli olmaq lazım serverə ziyanı yoxdursa bacardığı qədər etsin onsuz nəticə verməyəcək[/c]Hələki səbir edirəm qardaş, Birdə gördü serveri yerli dibli yoxa çıxdı))
0
Əməliyyatlar
Səbirli olmaq lazım serverə ziyanı yoxdursa bacardığı qədər etsin onsuz nəticə verməyəcək
15 Yan 2025, 12:56
0
Əməliyyatlar
[c]~*KiNG_THe_oNe*~ ([time]15.01.2025 08:22[/time])
Yeni gobelek peyda olub yeqin ) ddos hevesindedir)))[/c]Özü DDOS atmır kiməsə elətdirir) Sağolsun Elvin Azhost Elə Server hazırlayıb ki heç serverin vecinə deyil) sadəcə kim mənə ziyan vermək niyyəti var onu bilmək istəyirəm)))
Kiməsə deyib serverə DDOS atdırır day bilmir ki onun serverini yerli dibli yox edərik))
15 Yan 2025, 12:32
Yeni gobelek peyda olub yeqin ) ddos hevesindedir)))[/c]Özü DDOS atmır kiməsə elətdirir) Sağolsun Elvin Azhost Elə Server hazırlayıb ki heç serverin vecinə deyil) sadəcə kim mənə ziyan vermək niyyəti var onu bilmək istəyirəm)))
Kiməsə deyib serverə DDOS atdırır day bilmir ki onun serverini yerli dibli yox edərik))
0
Əməliyyatlar
Yeni gobelek peyda olub yeqin ) ddos hevesindedir)))
15 Yan 2025, 12:22
0
Əməliyyatlar
[c]RaMo ([time]14.01.2025 23:07[/time])
Serverə heç bir zərəri yoxdursa vəya varsa belə bu mövzu gərəksizdi bir çox serverlərin irəli gedə bilməməsinin başlıca səbəbi baş vermiş problemlərə odaklanmaq yerinə O, problem yaşadanla boş münaqiş[/c]Özün məni neçə illərdi tanıyırsan Ramo. Mənə sadəcə kimin elədiyi maraqlıdı) Kimdi mənlə düşmənçilik edən onu bilmək istəyirəm...
----
[c]Dist ([time]15.01.2025 05:13[/time])
2025də DDoSla hələ də nəsə etməyə çalışan var yəni? bu qədər təhlükəsizlik sisteməri varkən :)
Digər yandan Hansı oğru özün gedib polisə şikayət edər? :D[/c]DDOS atıb nəsə əldə eləmək istyr) Elə bilir hamı özü kimi server işlədir)))
15 Yan 2025, 10:39
Serverə heç bir zərəri yoxdursa vəya varsa belə bu mövzu gərəksizdi bir çox serverlərin irəli gedə bilməməsinin başlıca səbəbi baş vermiş problemlərə odaklanmaq yerinə O, problem yaşadanla boş münaqiş[/c]Özün məni neçə illərdi tanıyırsan Ramo. Mənə sadəcə kimin elədiyi maraqlıdı) Kimdi mənlə düşmənçilik edən onu bilmək istəyirəm...
----
[c]Dist ([time]15.01.2025 05:13[/time])
2025də DDoSla hələ də nəsə etməyə çalışan var yəni? bu qədər təhlükəsizlik sisteməri varkən :)
Digər yandan Hansı oğru özün gedib polisə şikayət edər? :D[/c]DDOS atıb nəsə əldə eləmək istyr) Elə bilir hamı özü kimi server işlədir)))
0
Əməliyyatlar
Digər yandan Hansı oğru özün gedib polisə şikayət edər? :D
15 Yan 2025, 09:13
Digər yandan Hansı oğru özün gedib polisə şikayət edər? :D
0
Əməliyyatlar
Serverə heç bir zərəri yoxdursa vəya varsa belə bu mövzu gərəksizdi bir çox serverlərin irəli gedə bilməməsinin başlıca səbəbi baş vermiş problemlərə odaklanmaq yerinə O, problem yaşadanla boş münaqişəyə girməkdir.
15 Yan 2025, 03:07
0
Əməliyyatlar
[c]Mr_Yeraz ([time]14.01.2025 20:59[/time])
Bundan başqa əllərinən heçnə gəlmir bawin buraxın belə insanlar ən sonucu adamdi[/c]Elədi qardaşım sadəcə name şərəfsizlər əl çəkmir) Sənə gələn eyni DOOS mənədə gəlir atan eyni adamdı) Təkcə DDOS atmır o boynada atır arada)
15 Yan 2025, 01:35
Bundan başqa əllərinən heçnə gəlmir bawin buraxın belə insanlar ən sonucu adamdi[/c]Elədi qardaşım sadəcə name şərəfsizlər əl çəkmir) Sənə gələn eyni DOOS mənədə gəlir atan eyni adamdı) Təkcə DDOS atmır o boynada atır arada)
0
Əməliyyatlar
Bundan başqa əllərinən heçnə gəlmir bawin buraxın belə insanlar ən sonucu adamdi
15 Yan 2025, 00:59
0
Əməliyyatlar
[c]p4m3r4ik ([time]14.01.2025 19:54[/time])
Hansı qəhraman edirsə fikir eliyirəm ki oxuyur bu mesajı, onla sən edə biləcəyin şey öl mənim sənə edəcəyim şey arasında çox fərq var ))[/c]Abi vecimə belə deyil) Serverdə heçnə yoxdur ) Top kimi işləyir)
----
[c]LiL__NeCo ([time]14.01.2025 19:56[/time])
Mənliyi Şərəfi Varsa Yazsın[/c]Mənliyi şərəfi olan birisi şərəfsizliyə əl atmaz) Görək də inşallah çıxar ortalıqa hərəkətimi edərəm)
14 Yan 2025, 23:57
Hansı qəhraman edirsə fikir eliyirəm ki oxuyur bu mesajı, onla sən edə biləcəyin şey öl mənim sənə edəcəyim şey arasında çox fərq var ))[/c]Abi vecimə belə deyil) Serverdə heçnə yoxdur ) Top kimi işləyir)
----
[c]LiL__NeCo ([time]14.01.2025 19:56[/time])
Mənliyi Şərəfi Varsa Yazsın[/c]Mənliyi şərəfi olan birisi şərəfsizliyə əl atmaz) Görək də inşallah çıxar ortalıqa hərəkətimi edərəm)
0
Əməliyyatlar
[c]Admin ([time]14.01.2025 19:47[/time])
MrPrezident, Bu Neçə Vaxtda Belə Şeylər Yox İdi Allah Səbr Versin..[/c]Təşəkkürlər Alik, Onsuz nə mənim vecimə deyil, nədə serverin sadəcə mənlə kim düşmənçilik edir onu bilmək istəyirəm deyə mövzu açmışam)
14 Yan 2025, 23:55
MrPrezident, Bu Neçə Vaxtda Belə Şeylər Yox İdi Allah Səbr Versin..[/c]Təşəkkürlər Alik, Onsuz nə mənim vecimə deyil, nədə serverin sadəcə mənlə kim düşmənçilik edir onu bilmək istəyirəm deyə mövzu açmışam)
0
Əməliyyatlar
Hansı qəhraman edirsə fikir eliyirəm ki oxuyur bu mesajı, onla sən edə biləcəyin şey öl mənim sənə edəcəyim şey arasında çox fərq var ))
14 Yan 2025, 23:54
0
Əməliyyatlar
Mövzu Admin tərəfindən DDOS Hücumu bölməsinə köçürüldü.
Mövzu açarkən diqqətli olun!
14 Yan 2025, 23:48
Mövzu açarkən diqqətli olun!
0
Əməliyyatlar
MrPrezident, Bu Neçə Vaxtda Belə Şeylər Yox İdi Allah Səbr Versin..
14 Yan 2025, 23:47
0
Əməliyyatlar
Salam azusta əhli necəsiz.)
Məni tanıyan tanıyır bilən bilir ki, Aznetdə kimləsə işim yoxdur sakit öz işimlə məşğul olan birisiyəm. Sadəcə sakit iş görməyə imkan verməyən kişiciklər var) Hansısa oğlançik serverə DDOS atır serverin heç vecinə deyil bomba kimi öz işini görür. Sadəcə kimin mənlə düşmənçilik etdiyi maraqlıdır mənə) Əyər bu mövzunu görürsə yazsın ki mənəm reala çıxıb söhbətimizi həll edək..
+ Özünü çox yorma serverə DDOS keçmir, Özünü əziyyətə verib DDOS atma ) Mənə zəng elə sənə ürəy sözlərim var)))
14 Yan 2025, 23:45
Məni tanıyan tanıyır bilən bilir ki, Aznetdə kimləsə işim yoxdur sakit öz işimlə məşğul olan birisiyəm. Sadəcə sakit iş görməyə imkan verməyən kişiciklər var) Hansısa oğlançik serverə DDOS atır serverin heç vecinə deyil bomba kimi öz işini görür. Sadəcə kimin mənlə düşmənçilik etdiyi maraqlıdır mənə) Əyər bu mövzunu görürsə yazsın ki mənəm reala çıxıb söhbətimizi həll edək..
+ Özünü çox yorma serverə DDOS keçmir, Özünü əziyyətə verib DDOS atma ) Mənə zəng elə sənə ürəy sözlərim var)))
0
Əməliyyatlar
Təbriklər ! Sizin Mövzunuz Əlavə Olundu ! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd: Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz! Bu Yazılanlara Riayət Etmiyənlər Ban Olunacaq və ya Silinəcək!!
14 Yan 2025, 23:45
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə