[c]# Admin ([time]01.04.2020 20:23[/time])
AslanGeo, Yaxşıdı???[/c]Opurem abio anti reklam funkunu qurdun sen?
----
[c]# Kubacinskiy ([time]01.04.2020 20:23[/time])
Yaxwidi ama dizayn biraz goz yorur daha rahat renglerden istafede etmeyini meslehet.gorerdim[/c]Abine deyim vallah ilk bele disem bacardigim dizayn johncmsda budur.
[c]# Admin ([time]01.04.2020 20:09[/time])
Uğurlar aslan yaxşıdır biraz əl gəzdirsən əla olacaq[/c]Abi sen diyen dizayn ve phpni bilmirem elmden gelen budur menimde. Bunada sukur bunuda ortaya getrib cixariramsa
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
----
Ugurlar eladir
evveler Movla Elcin Qardasmin Dzaynini kopy elemisdim. Tebiki icazesi ile. Dimeli doslar sora yeni qerara geldim. Ozum dizayn hazirlayim. Tam muellif men deyilem. Her kes bilir Zip adinda Dzayn paketnin oldugnu. Onu editledim. Ozme mexsus bir dzayn hazirladim. Ve bezi moduular yazdim. Modul diyende melumatlar diyek. Insallah elimden geldiyi qeder duzeldirem. Paylasim edecem. Sadece virusla elaqeder cole cixa bilmirem. Mbda az komp olmadigna gore. HERAKIL qardasdan Allah razi olsunki mene bir cox yaxsiliq eledi . Minnetdaram her birnize oxudugnuza gorevarolun