Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 21
Əməliyyatlar
[c]Dist ([time]01.05.2024 18:54[/time])
AslanGeo, Görünüş çox önəm daşıyır. Yeni gələn adam rahatlıq axdarar ilk növbədə. Mən özüm hələ də bu forumdan heçnə yükləyə bilmirəm :)
Qaldiki vurub sındırmağa. Meşə çaqqalsız olmur. Ümmiyətcə [/c]O terəfdən qatiliram sənə . Yukləmə postla yaxs deyil. Gornus onəmlidir ama hər sey burda əlinin altindadir. Ama yenədə hecne eləməy fikirləri yoxdu)
1 May 2024, 23:06
AslanGeo, Görünüş çox önəm daşıyır. Yeni gələn adam rahatlıq axdarar ilk növbədə. Mən özüm hələ də bu forumdan heçnə yükləyə bilmirəm :)
Qaldiki vurub sındırmağa. Meşə çaqqalsız olmur. Ümmiyətcə [/c]O terəfdən qatiliram sənə . Yukləmə postla yaxs deyil. Gornus onəmlidir ama hər sey burda əlinin altindadir. Ama yenədə hecne eləməy fikirləri yoxdu)
0
Əməliyyatlar
Qaldiki vurub sındırmağa. Meşə çaqqalsız olmur. Ümmiyətcə satış mədəniyyəti yoxdu aznetdə. Birinən 5 manat ucuz satan kimi ya oğurluq deyirlər ya da boşluqlu datalardı deyillər. Ona görə çoxda baş qoşmaq lazım deyil. Çünki bütün sahələr belədi artıq. Rəqabət apara bilinməyən kimi şər böhtana əl atırlar.
1 May 2024, 22:54
Qaldiki vurub sındırmağa. Meşə çaqqalsız olmur. Ümmiyətcə satış mədəniyyəti yoxdu aznetdə. Birinən 5 manat ucuz satan kimi ya oğurluq deyirlər ya da boşluqlu datalardı deyillər. Ona görə çoxda baş qoşmaq lazım deyil. Çünki bütün sahələr belədi artıq. Rəqabət apara bilinməyən kimi şər böhtana əl atırlar.
0
Əməliyyatlar
Dist, Mənim dusuncəm isə budurki forum duzdur dizayn kohnə dizayndir. Ama təsəəvur elə kohnə dizayna gələn yoxdu yeni dizayn edilsə kim gələcəy kimse. Coxumuzun fikrimiz nədir gir cix nəsə yuklə. Foruma aktiv movzular lazimdir. Movzuda aktiv olmag lazimdir. 14 ildi aznetdəyəm deməy olarki 3 dəfə satis eləmisem. Hostdu pulsuz vermisem eləsi olub ressel.pulsuz vermisem. 2010 da mənim dostum vardi GeHost.in Mənəm mənəm diyən serverler bizlə dirəsib satis edə bilmirdi. Gozu goturməyən bi qeyrətlər gəldi pusluz host istədi verdik serveri vurdu onan sora bitirdiy satisi yenə yaxsiliqlar elədiy ama aznet oyrəsib kiminsə hakkina girib nəyise vurub ogurluq edib satis etməyi. Bizim aznet budur. Artigida olmayacag. Allah koməymiz olsun ama dəstəy olmag yaxsidir. Cunki bu həyatdan o birnə hecne aparmayacagiq. Qaldiki ruslardan gotrub satisa duzdur əziyət cəkib funk yazib dizayn yazib satis edənlərə hə soz diyə bilmərəm cunki əzyət cəkiblər. Nəysə Allah koməymiz olsun)
1 May 2024, 21:45
0
Əməliyyatlar
LiL__NeCo, Qardaş onsuz bundan var deyə etməməyə çalışsaq onda heçnə edə bilmərik. aşaqda adlarını çəkəcəyim saytların heç bir reklam xarakteri yoxdu nümunə olaraq çəkirəm. Youtube var N qədər kino saytı varda düzdü? video.az saytının hələdə mövcud olmasının nə mənası var? Netflix, excen və bənzər bir çox sayt var, metaflix yaradılmasının nə mənası var?
Bunlar hamsı bir faktordu. Yavaş yavaş ölkə olaraq var olan bir şeyin özününküləşməsi kimi. N qədər master forum saytı var Az.da niyə olmasın? İnanki nəqədər Fb qrupu olsun, whatsapp qurupu olsun. vebsaytda olan məlumat qədər önəmli deyil. Maraq kəsb edən insn günün sonunda axdardığın ya youtube yə ya googleyə yazır. il 2024 olub. ama hələ də "çat" saytları aktual qarıb. məsələn buda mənə təcübblü gəlir.:)
1 May 2024, 16:40
Bunlar hamsı bir faktordu. Yavaş yavaş ölkə olaraq var olan bir şeyin özününküləşməsi kimi. N qədər master forum saytı var Az.da niyə olmasın? İnanki nəqədər Fb qrupu olsun, whatsapp qurupu olsun. vebsaytda olan məlumat qədər önəmli deyil. Maraq kəsb edən insn günün sonunda axdardığın ya youtube yə ya googleyə yazır. il 2024 olub. ama hələ də "çat" saytları aktual qarıb. məsələn buda mənə təcübblü gəlir.:)
0
Əməliyyatlar
Dist, aznetdə artıq get gedə fəaliyyət dayanır hərkəs tiktok vatsap instagram olan yerdə sayta üz tutanlar sadəcə bizim kimi köhnələrdi.
gınc nəsilə deyəndəki gir fılan sayta play store ni açır deyir nə yazım?
artıq sayt sistemi unudulub girənlərdə artıq ya köhnə günlərin xatirinə girirki görüm indi nələr çıxıb yeni ya da ki sadəcə prosta girir.
türk rus forumları ilə azəri forumları bir tutma
Bizim millətin başı nəsə queub yaratmağa yox azpuldan necə canın kutaracağına qarışıb içi mən qarışıq. yenədə mövzunu korlamayaq davam edək
1 May 2024, 16:05
gınc nəsilə deyəndəki gir fılan sayta play store ni açır deyir nə yazım?
artıq sayt sistemi unudulub girənlərdə artıq ya köhnə günlərin xatirinə girirki görüm indi nələr çıxıb yeni ya da ki sadəcə prosta girir.
türk rus forumları ilə azəri forumları bir tutma
Bizim millətin başı nəsə queub yaratmağa yox azpuldan necə canın kutaracağına qarışıb içi mən qarışıq. yenədə mövzunu korlamayaq davam edək
0
Əməliyyatlar
AslanGeo, 2010 da bu cür forumlar daha aktual idi. ama indi elə deyil. Bu forumu dizayını çox köhnədə qalıb. Bir çox insanda artıq daha gözəl görüümlü xarici forumlara (türk, rus) üz tuturlar. Ordan görüb götürdüklərində gəlib burda ya reklam edir ya da satır. Mən məsələn bu foruma yeni qeyd olmuşam. Əslində Azmaster forumu açmaq isdəyirdim. domen axtarışında olanda bu forumu gördüm. Hazır olan bir layhəni gördükdən sonra əlavə rəqabət yaratmaqa nə əlim nə maraqım gəldi. Adminə də təklif etdim. Ən başda forumun dizayını artıq yenilənmi, populyar forum lərindən birinə keçməlidi mənə görə. Mən özümdə forum işlədirəm. ama başqa mövzuda. o forum tərzdə bir şey yaratsa admin dil tərcüməsi şablon seçimində təmənnnasız kömək də edərəm. hansiki əminəmki Forum rəhbəri mən bildiklərimin qat qat çoxun bilir. sadecə ya zamandan ya həvəsdən aslı olaraq baş qoşmaq isdəmir :)
1 May 2024, 13:41
0
Əməliyyatlar
[c]LiL__NeCo ([time]26.04.2024 10:06[/time])
Təşıkkürlər yararlı mövzudur[/c]Xosdu qaqa
26 Apr 2024, 14:28
Təşıkkürlər yararlı mövzudur[/c]Xosdu qaqa
0
Əməliyyatlar
[c]xP_M4ST3R ([time]26.04.2024 07:29[/time])
Təşəkkürlər[/c]MAci
26 Apr 2024, 11:40
Təşəkkürlər[/c]MAci
0
Əməliyyatlar
Php Səhifəyə Yonlədirmə Kodu
<?php header("Location:
Saniyə İlə Yonləndirmə Kodu
<?php header("Refresh: 3; url=
25 Apr 2024, 15:44
<?php header("Location:
Xarici keçid
?>Saniyə İlə Yonləndirmə Kodu
<?php header("Refresh: 3; url=
Xarici keçid
?>
0
Əməliyyatlar
Saski oyunu
Əlavə sahibi tərəfindən silindi
25 Apr 2024, 15:37
0
Əməliyyatlar
Ozumun Sadə yazdigim html Hosting Satis Skripti
----
[c]ADMIN ([time]25.04.2024 11:34[/time])
AslanGeo, Sözlərinə Qoşuluram Çox Sağol Forumdan Qazanc Yoxdur..Buranı Saxlamaqda Məqsəd Axtardığımızı Tapa Bilək Əlimizdə Olanları Paylaşaq Bildiklərimizi Deyək Bilmədiklərimizi Öyrənək...Mövzu üçün[/c]İnsallah Yaxsi olar abi
25 Apr 2024, 15:35
----
[c]ADMIN ([time]25.04.2024 11:34[/time])
AslanGeo, Sözlərinə Qoşuluram Çox Sağol Forumdan Qazanc Yoxdur..Buranı Saxlamaqda Məqsəd Axtardığımızı Tapa Bilək Əlimizdə Olanları Paylaşaq Bildiklərimizi Deyək Bilmədiklərimizi Öyrənək...Mövzu üçün[/c]İnsallah Yaxsi olar abi
0
Əməliyyatlar
AslanGeo, Sözlərinə Qoşuluram Çox Sağol Forumdan Qazanc Yoxdur..Buranı Saxlamaqda Məqsəd Axtardığımızı Tapa Bilək Əlimizdə Olanları Paylaşaq Bildiklərimizi Deyək Bilmədiklərimizi Öyrənək...Mövzu üçün Təşəkkürlər
25 Apr 2024, 15:34
0
Əməliyyatlar
EndLove Mp3 Skripti
25 Apr 2024, 15:34
0
Əməliyyatlar
Edit.az skripti. Dcms
25 Apr 2024, 15:32
0
Əməliyyatlar
Salam aleykum. Bəlkədə bu Movzum uzun Ola bilər ama Sizlerə Bir soz yazib Movzu Acmag istədim. Deməli Əvvələr Kohnelər bilərdi. 2010 cu illərdə. Movzu acardin hər kəs bir birnə təmannasiz koməkliy edərdi təmannasiz Dəstəy olardi. İndi İsə aznetə baxiram biri ruslarin skriptini goturur bir balaca tərcumə edir 100 azn )) stafka qoyulur. Məndə edib dizayn edib satis eləmisəm ama belədə yox). Əzyət cəkib satis edənlər isə kimsə əzyətin qarsiligin vermir sadəcə vurub sayti modlu ogurlayib satis edirlər). Nəysə Sozum onda deyil. Ən azinan Bəlkə Bizdə Forum Sahibinə Biraz koməy edəy Dəstəy olaq. Cunki Borcu yoxdu bizim.ucun burda bas agrida cibinən pul qoya sayti isləde) ən azinan aktivlik yaradag dəstəy olaq yeni qosulanlara pul ilə yox əlimizdən gələn qədər yaxsiliq edəy dəstəy olaq. İndi kim nə istəyir paylassin Fərq eləmir skript olsun Php Kodlar olsun nə istəsəz Paylasag. Dəstəy olaq.
0
Əməliyyatlar
Təbriklər ! Sizin Mövzunuz Əlavə Olundu ! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd: Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz! Bu Yazılanlara Riayət Etmiyənlər Ban Olunacaq və ya Silinəcək!!
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə