Bu həyata baxış tərzidir təbiiki. Ola bilsin ki, mən səhv edirəm ancaq hərhalda bu mənim inancimdir. Üstəgəl mən heçkəsi nəyəsə inanmaq ya da inanmamaq üçün söhbətlər aparmıram. Rəylərimi oxuyan dostlardan daha sual verməməklərini xaiş edirəm. Təşəkkürlər
Mr_Yeraz, Xüsusi inandığım bir şey yoxdu. Fikirləşirəm ki, vicdan hissi çox önəmli bir şeydir. Pis bir şey etməmək üçün və ya yaxşılıq etmək üçün. Bundan başqa bir çox amil təsir edir insana xarakterin formalaşması üçün. Tək real gələn şey mənim üçün fikirləşirəm hər şey səbəb və nəticə ilə bağlıdır.
[c]HERAKL ([time]02.04.2024 14:11[/time])
Təşəkkürlər. Çox təssüf ki, Tanrı ədalətinə inanmıram.[/c]Bir sual verim sene Bes neye inanirsan??
----
[c]LiL__NeCo ([time]02.04.2024 10:31[/time])
İlk Öncə Salam Aleykum Master Forumumuzda gördüm dini mövzular boş qalıb biraz paylaşım edim dedim.
Allah ilk öncə heçkəsi sıxıntıya salmasın.əgər sıxıntıya düçar olarıqsa aşağdakı dualar insanı raha[/c]Gozel duadi Allah razi olsun
[c]HERAKL ([time]02.04.2024 14:11[/time])
Təşəkkürlər. Çox təssüf ki, Tanrı ədalətinə inanmıram.[/c]salam hansi sebebler esasinda bu qenate gelibsiz ne sebeb olduki sizi yoxdan yaradan Tanriya inanmirsiz
İlk Öncə Salam Aleykum Master Forumumuzda gördüm dini mövzular boş qalıb biraz paylaşım edim dedim.
Allah ilk öncə heçkəsi sıxıntıya salmasın.əgər sıxıntıya düçar olarıqsa aşağdakı dualar insanı rahatladar və sıxntısını daha rahat keçirməsinə kömək olar Rəhim və Rəhimdar olan uca Allahın adı ilə
«Əzəmətli, Həlim olan Allahdan başqa məbud yoxdur! Ərşin Əzəmətli Rəbbi olan Allahdan başqa məbud yoxdur! Göylərin, Rəbbi, yerin Rəbbi və Ərşin Səxavətli Rəbbi olan Allahdan başqa məbud yoxdur!
Allahummə rahmətəkə ərcu, fələ təkilniy ilə nəfsiy tarfətə aynin, və əslih liy şə'niy kulləhu, lə ilahə illə ənt]
«Allahım! Sənin mərhəmətini diləyirəm! Məni bir göz qırpımı belə başlı-başına buraxma! Bütün işlərimi yoluna qoy! Səndən başqa məbud yoxdur!
Təbriklər ! Sizin Mövzunuz Əlavə Olundu ! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd: Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz! Bu Yazılanlara Riayət Etmiyənlər Ban Olunacaq və ya Silinəcək!!