[c]R4STMV ([time]10.01.2024 19:25[/time])
onepoint.az tez-pul.az[/c]qaqa o vermir ee brat one point tez pul sen goturmusen ??
----
HERAKL, one opit vermir qaqa
----
R4STMV, tez pul verir qaqa goturmusen sen ??
Salam yaxşısı heç götürməyəsən,azpul uje 460 olub manato 140 yaxşısı kutarmaqdı kutaran kimidə silmək
Mənim aylıq kartıma 22.000 azndan çox pul gəlir gedir Qərib bilir gördüyüm işləri,mən azpulnan manato.az ı bağlayacam ondan sonra kredit ayrılacaq gələn gedən pula görə sadəcə adımda azpulnan manato var deyə vermirlər
By_RoSHkA, Kapital Elə Belə Vermir Röyal Məllim Gərək Kəşbek Kartın Ola Giriş Çıxış Məbləğlər Ola 1000.2000 Min Kart Daxili O Məbləğ Girib Çıxana Belə Kredit Ehtiyac Deyil:))))))
By_NeTo, Mən Bilən Başqası Yoxdur...Yəqin Götürmüsüz Onlardan Başqa Yer Axtarısız))))) Həmən Yerlərdə Gecikmə Olanda Sabahı Günü Kredit Düşməyəcək Sizə.
Təbriklər ! Sizin Mövzunuz Əlavə Olundu ! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd: Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz! Bu Yazılanlara Riayət Etmiyənlər Ban Olunacaq və ya Silinəcək!!