[c]SiLeNt_KoLgE ([time]24.03.2023 19:42[/time])
Çox saqol Super qaqa Sene İnanıram cun ki tay özün bildin[/c]Twk var olasan mene yazarsan wpda iwim olacaq
[c]Zako ([time]23.03.2023 12:37[/time])
Men basa dusmedim bu resadin deyl bu 7aydi mendedi(bu hemin [/c]Hansi skript sende var?
----
[c]By_CaKo ([time]23.03.2023 09:44[/time])
xeyirli olsun )))[/c]Twk var olasan
Vado seni soymemeyim duwunmeki senin kimi Nermanov parkina cagiram senin kimi goruwe gelmeyim.Duwunmeki seni soymemeyim senen qorxuram ve ya nese..MEN NERMANOV PARKINA GELMIWDIM VE ORDANDA SENE WEXSEN OZ TELEFONUMLADA YIGDIM ACMADIN VE SONRA BLOKA ATDIN INDI KIWI KIMI GURULDAMAQ SENIN UCUN PADLO DEYILMI?
Indi sene sozum budur Vado ne qeder agilmamasisan o vaxta kimi senin ne qeder skriptdin var hamisin cekib paylawacam seni Aznete hesret qoyaram..
Birdeki soyuw soyursen yene sene deyirem men manitor arxasinda soyuw soymeyi sevmirem.En esasda ozume hormet qoyub Burdaki Adminlere elecede Rehberliye hormet qoyub seni soymurem.Seviyyemi senim seviyyene salmaq men duwunce terzimde yoxdu
Salam Size bugunleri Vado.az da olan kohneden tutmuw indiki skriptine kimi burda paylawacam.Yukleyib bir tewekkur etmeyiniz bes eder
MOVZUDA SOYUW SOYEN WEREFSIZDI ESASDA VADO.AZ ADMINE WAMIL OLUNUR
Təbriklər ! Sizin Mövzunuz Əlavə Olundu ! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd: Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz! Bu Yazılanlara Riayət Etmiyənlər Ban Olunacaq və ya Silinəcək!!