Mövzu - Fuldata.az - atansik (subut)

Fuldata.az - atansik (subut)

Alt bölmə: Ümumi Söhbət
Fəsil: Ünsiyyət

Tema faylları
Şərhlər 16
Admin, Baglama qaqasm. Qoy uzansin belelerini tanidmaq mencun serefdir yakcilar aldanmasin bele serefden xeberi olmayanlara gore
28 Fev 2023, 16:18
0
:hmm:
28 Fev 2023, 09:49
0
Admin, :ban:
22 Fev 2023, 08:28
0
Mövzu Çox Uzandı Bağlayacam
22 Fev 2023, 07:06
0
VaDo, Agilli ol basin qacmasin. Men sene hec br hormetsizlik etmemiwem. Senin userim dediyin insani men senden evvel tanimisam. Ve menlede isleyib..
İkinci nobede soruwdu seni men duze duz dedimki vado nun tehlukesizliy baximmndan zeifdir .
Bunu bildirmek borcumdur. Dosdumdur
Hemde men dedimki? Gel mennen al hosd falan? Men dedim vado yakci qaqadi hormeti coox olb hemiwede seni terif etmiwem. İkinci nobededee duz soz seni yandirirsa men neyniyimm? İkinci nobede mene neyinki telde hec realda bele kiminse basi ucun deylkii meni sindira ya soye. Sen soymemisen insan kimi daniwdin men sene duze duz basa saldim sadece senin qanin xarablasdi adboy verdin? Mende ne gunahi var? Sen qulaq asmaq isdemirsense menim oglumun dasinmaz emlakna ki. O ki qaldi soyuuwe o soyuwleri xatirlat..! Sene o soyuwlerjn iki qatin qaytarim...! Sakit gorsenirem deye ele bilme gic em hee gicem ama beyinden. Senede deyrem qawinirsansa menim comaqima surttinme . O comaq munasib yerine girer...! Agilli oll...! Basinizz qacmasin..! Sozun var ozunu kisi hesab edirsense ? Yerim yevlax yurdum yevlax gel realda cavabini iki qat verecem. Virtualda men sakitem deye seni kimi dosanlar sir ola bilmez ve baslari uucn deyl resadda sende realda o qeleti ede bilersiz ? Ala resadin tayisanda..! Duz soz sizi yanirir demirsenki he menim serverimde tehlukesizlik elede yakci deyl ve duzelderem. Ele daniwirsanki ele bil senin serverinin tehlukesiz olmamaqi menim gunahimdir? Resadada burdan seslenirem narahat olma gelecem bakiya tapam seni...! Ve pramoy gelecem evinde oturacam dedenden anandan bacindan o pulu qaytartdiracam...!
----
ProHack, Ay qa men realda sakitem deye vado kimi dosanlar sirlik edirler. Kisidir gelsin realda sozun desin..! Karvan in dalinca coox it hurer ama Karvandan bir ses gelende o it sican desiyi gezir girmeye..! Vado resadi terifleyir day bilmirki vadonu nece taniyirlar..! Hele gelib burda kisilikden danisir bir iki hormet edib deye men ona hormet etdim . Day dimedim vado gel boynuma min..! O ki qaldi serverine serverinde tehlukesizlik zeifdir deye sensen gunahkar? Yoxsa menem? Gedib serverinin tehlukesizliyini artirmaqdansa gelib gunahi mende bilir .!
21 Fev 2023, 20:47
0
SaNi, Bu weye. Oxsadiye ceki duzen vwr zad.. Sen kiminle. Dans etdyi. Farknda deylseb
20 Fev 2023, 00:19
0
SaNi, Senin kimi atanwik aznetde yoxdu rewad sene ne edib yerinde edib.wpdaki soyuwleri boynuvun dalina vurduquvu unutdunsa tezeden yazim wpda xatirladim. Telefonda o qeder sene soz deyib sindirdim indi utanmaz utanmaz burdada yazmisan mene cavab. Sen ne wexsiyyetsiz bir insancigsan. Guzguye bir bax ozunden utan. Haram haram xowun olsun sene elediyim yaxwiliq hormet. Sene subutlar atdim ki menim userime meni pisleyirsen indi deyirsen ki pislememisem sen ne leyaqetsiz adamsan..
19 Fev 2023, 00:44
0
Davammingg...
Belelerinn tanidmaqda)
15 Fev 2023, 21:55
0
Admin, Onda o kisilik olsaydi puli odeyerdi qaqa rahat ol men elelerine fikir vermirem
----
[c]VaDo ([time]13.02.2023 15:23[/time])
Xeyirli olsun. Sene pul atibsa yaxwi edib men wexsen sevindim. Sen kiwi deyilsen cunku. Men sene 8 ay pulsuz reseller vermisem kontir atmiwam havayi. Sen gedib userlerime meni pisleyirsen menim server[/c]Vado arada get ozune ceki duzen ver..!
Birincisi men kimese kimise pislememiwem pislemeremde.! Senin serverini soruwdu senin userin userinin qarwsinda attack atdiq serverin dondu.
İkinci nobedede sen soyuw zad soymemisen.. soymekde senin basincun deyl..! Get ele resad qardasinla qardasliq ele ...!
14 Fev 2023, 18:44
0
Xeyirli olsun. Sene pul atibsa yaxwi edib men wexsen sevindim. Sen kiwi deyilsen cunku. Men sene 8 ay pulsuz reseller vermisem kontir atmiwam havayi. Sen gedib userlerime meni pisleyirsen menim serverimi pisleyirsen. O qeder uzuve soyuw siydum sen kiwi deyilsen. Resada halaldi wexsen sene duzgun edib pul atib. .ela.
13 Fev 2023, 19:23
0
SaNi, Qıraqda Şəxsidədə Həll Eləmək Olar Mən Kimsənin Tərəfini Saxlamıram Səbəb Budurku Oda Gəlib Mövzuda Artıq Nəsə Yazanda Problem Yaranacaq.
13 Fev 2023, 15:31
0
Admin, Salam tiktok profi sindiracaqdi sora userimi aldatdiki 70 at hemin qizin vfi adresine vifi kimin adinadir ona kimi tapib vercem.
Niyeki? Eslinde qadagan olmaamalidir .
Subut edenden sora belelerin taninmalidirki beleleriyle alver edilmesin.
Ve resad kimi kisiciklerinde belke kisiliyi oyana birde bele qeletler elemeye...!
----
SiLeNt_KoLgE, Tewekkurler qardasim.
Beli subutla tanitmaq lazimdirki gelecekde kimse bele kisiciklere aldanmasin
13 Fev 2023, 13:01
0
Admin, Salam qaqa qoy açsınlar heqqiqetleri və camahatin taniyaqda
13 Fev 2023, 12:16
0
SaNi, Nə Almısan Rəşaddan?
Belə Mövzular Qadağandır..
13 Fev 2023, 06:37
0
Subut videosu asaqidaki yutub linkinde...

Salam dosdlar dimek bu 2 ci movzudr ve bezi resad terefin tutanlara subut ediremki. Resad budur da) ve burdan hamiya seslenirem bele kisiciklere is tapsirmayin nede hecne almayin..!
Cunki Resad kimi atanwiklere pul vermeye deymir .
Sadece men size bir qaqa kimi meslehet gorurem..
Ve resadcike burdan seslenirem narahat olma ay kisilikden daniwib kisiliyden xeberi olmayan.!
Ya o pulu dogacan..!
Yada vermiwem polise resad axundov ulvi ve elmar eliyev 3 unuzude vermiwem polise .
Ve kanalima abune oln)
Surpizlerim olacaq)
Ulvinin arvadi elmarin aatanwikliyinin videosun ve Axundov ulvininde atanwikliyinin subutu ve arvadinin video ve sekillerin paylasacam...!
Qoy elelerine ders olsun..!
Sizde belelerin taniyin...
12 Fev 2023, 15:25
0
Təbriklər ! Sizin Mövzunuz Əlavə Olundu ! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd: Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz! Bu Yazılanlara Riayət Etmiyənlər Ban Olunacaq və ya Silinəcək!!
12 Fev 2023, 15:25
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə

azTOP.biz
Onlayn istifadəçilər
HAMISI