Mövzu - Tiktokda vidyoya baxis vuram

Tiktokda vidyoya baxis vuram

Alt bölmə: Arxiv Movzular
Fəsil: Ünsiyyət

Tema faylları
Şərhlər 8
Mövzu BY_LEGIONER Terefinden Bağlandı!
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
11 Fev 2023, 20:59
0
xP_M4ST3R, Sistemlerinde nese problem olub 2 il evel pulu 2 defe kocurubler yazmiwam deyiblerki sizde debet karti olduquna gore ne kredit verilir nede pul bize ayid deyil sonra pul lazim olanda goturub xerclemiwem zeng ediblerki emekdawimizin sefi ile pul kocurlub o bize ayidi geri qaytarin mende 102.70 odemiwem sonra imkan olmayib odemeye bulara dedim ayda 10 azn ve ya gune 1 azn odeye bilerem razi olmadilar odemedim 2 il kecib bir nomre zeng edib deyir seni mehkemiye verecem getir pulu ode deyirem imkan yoxdu razisa ayda 10 azn ve ya gune 1 azn odeyim deyir butoy ode yari yari odeme indi bularin uzunden seflerine gore qalmiwam bele dedim cehnem yende yari yari odeyim ustumden getsin indi hal hazirda wekildeki qederdi minusum Allah kerimdi
11 Fev 2023, 16:57
0
[c]BY_LEGIONER ([time]11.02.2023 08:09[/time])
Gelmedi nese[/c]bu kartın minusa düşmek meksedi nedirki niye bele olub
11 Fev 2023, 15:41
0
Gelmedi nese

11 Fev 2023, 12:09
0
Admin, Allah komeyin olsun 246.19 azn minusum var kapital bank deyir ode odemesen mehkemiye verecem mende deyirem 1 azndan bawlayimki hem halal olsun hemde imkani catmiyanlarda yaralansin bele kompaniyadan baxis duwduyde 2 ci defe pulsuz edirem gorek nece olur
----
Admin, InwAllah Allahin izini ile alan olsa odeniwi bu karta edecekler
11 Fev 2023, 12:09
0
BY_LEGIONER, Xeyirli Olsun işləri İrərlətmisən:)))
11 Fev 2023, 08:02
0
Salam tiktokda vidyoya saxta baxis vuram isteyen olsa yaza biler odeniw karta olacag ve 1 vidyoya qiymet 1 azn ferqi yoxdu 1 manata 6000 baxis vura bilerem hemin vidyodan baxis duwse 2 ci defe pulsuz hemin vidyoya baxis vuracam isteyen olsa yaza biler buyrun
10 Fev 2023, 21:52
0
Təbriklər ! Sizin Mövzunuz Əlavə Olundu ! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd: Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz! Bu Yazılanlara Riayət Etmiyənlər Ban Olunacaq və ya Silinəcək!!
10 Fev 2023, 21:52
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə

azTOP.biz
Onlayn istifadəçilər
HAMISI