Mövzu - Sumqayitski Bu Şexs Haqqinda

Sumqayitski Bu Şexs Haqqinda

Alt bölmə: Arxiv Movzular
Fəsil: Ünsiyyət

Tema faylları
Şərhlər 8
Mövzu ProHack Terefinden Bağlandı!
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
30 Yan 2023, 18:49
0
Mövzuda Söyüş Olsa Ban Olunacaq!!
30 Yan 2023, 12:45
0
bu 1 gunde oglan 1 kart atir gonder diye sora deyir gonderme gah feyie 25 i kecdim. sene sora deyirki iwi goe sora deyir goeduler at sora deyir yox iwimi gor sorada bele

pul tak tak qaytarilacaqdi ona yada iwi gorulecekdi..

ama bu sohbetden sora vermirem

kiminde ... var alacaqsa gelsin alsin gorek nece alir
28 Yan 2023, 01:01
0
SaNi, Dediklerivi Subuta yetr screen falan at
27 Yan 2023, 22:33
0
Zako, Hee heyif ona oglan bilib verdiyimiz pula
27 Yan 2023, 21:34
0
Heyif
27 Yan 2023, 20:54
0
Təbriklər ! Sizin Mövzunuz Əlavə Olundu ! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd: Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz! Bu Yazılanlara Riayət Etmiyənlər Ban Olunacaq və ya Silinəcək!!
27 Yan 2023, 20:38
0
Salam demek bele menim bir userim vardi. Bu resada dedimki qaqas bes bele bele bir tiktok seyfesi qirilmalidir dedi he qiraramm evvel sirin sirin daniwdi.
Userim.mene 30 atdi mende 25 resada atdimki isi gor qutar qalanida verlecek. Neyse bu userimde bunun nomresin goturdu ozu yazdi resad basdi bagladiki her sey menlikdir vifi kimin adinadir ona kimi tapa sora isi goremmedi userim dedi pulu qaytar qaytaracam imkanim yoxdur deyib vaxti uzatdi.
Sora userim.mene borclu oldu ve resaddan pulu alarsan dedi resada zeng edirem ele borzu borzu daniwirki ele bilki men buna borcluyam . Dunen daniwanda dedi menim sene 25 borcum var userine 70
İndi de deyirki menim userine 70 borcum var userinde dediki 25 senin halal xosun obsi 70 i at
Neyse ne sozun qisasi indide mene deyirki userin zeng etmese demeseki menim pulumi sani ye at atacam. Tebiiki buda suni yalandir.!
Bir sozle belesine ne deyilir bilirsizde? İndi sizden bir xais edim bu oglanciqi taniyan yerin yurdun bilen varsa mene yazsin ya sexside ya da 0514036370 vatsap nomremee yazsin kisi kimi soz veriremki anonimlik qorunacaq. Ve o oglanciqin evine kimi adamlar gonderecem qoy onun o balaca dalinda ikinci desiy acsinlar.
Userimin basina oyun acmaqi az deylmiw kimi mene deyir men sene pul vermicem. Yakci belesin neynim? Siz deyin mende edim?
Burdan seslenirem resadcikin userlerine belesine baykod edin bele haramzadelerin serverine girmeyin.! İs gormeyin qoy ajindan olsun bilsinki haramla is goren evvel axir dirnaqin yeyecek...
Neyse menim bu movzunu acmaqda meqsedim belelerini tanidim .
27 Yan 2023, 20:38
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə

azTOP.biz
Onlayn istifadəçilər
HAMISI