Hostum, Vps ataş bu deyge boş servere artq rasxoddu menden bir meslehet servernde 5-6 usern varsa he islet amma bele serf etmir ikincide indi user ygmaq asan mesele deyl cox user artq tanidiqi bildiyi serverlerde qalr
Hostum, Salam togrul sen ancaq kimnse serverne kecb reseller kimi hemin server adminnn komeyi vastesyle isleye bilersen amma bele cetn isleye bilesen kimlese cunki hami başi cxanlar ya serverleri var yada coxdan basqa serverlerle raziliqa gelib isleyrler
SALAM HOSTUM.AZ SERVE IWDEMEK ADAM AXDARAM SERVERDE BWI CIXAN ADAM ISDEYIREM DUZGUN ADAM OLSUN WERIKI IWDEYEK DIZANER MODLAWDIRMAQ VE FUKSIYA YIQA BILEN VARSA HOSTUM.AZ GIRSIN NON VAR ORDA MEN YAZA BILER DURIST ADAM OLSU DUZGUN ADAM OLSUM
Təbriklər ! Sizin Mövzunuz Əlavə Olundu ! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd: Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz! Bu Yazılanlara Riayət Etmiyənlər Ban Olunacaq və ya Silinəcək!!