Mövzu - Xebardalig Edim Oxuyun

Xebardalig Edim Oxuyun

Alt bölmə: Arxiv Movzular
Fəsil: Ünsiyyət

Tema faylları
Şərhlər 4
Mövzu BaLaCaSTar Terefinden Bağlandı!
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
7 Noy 2022, 09:06
0
Xeyirlisi Təki Yazan Bu Haqda Çox Olsun Qalanı Düzələndi..
7 Noy 2022, 07:38
0
Salam Yazdigimi Oxuyun Axira Kimi Zehmet Olmasa Men Rusiyada Yasiyiram Russianla Azeri Arasinda 4 Sahat Ferq Var Siz Yatanda Men Seheri Oyaniram uje Burda Men Yatanda is oyag olursuz Bunu Neye Gore Yaziram Kimese Reklam Aktiv Elemey Lazimdi Wahatsappda Yazir Zeng Edir Acmiram Tel SesSizde Olur Sebeb Budu Birde Gorsen Mesaj Gelib Qaqaw Yaziram Niye Acmirsan Reklami Akdiv Elemey Lazimdi Filan Besmakan Qalirsan Ne Deyesen Menasi Yoxdu Bas agratmaga Qaqaw Sende basqa Reklam Saytlarda Gunlerce Reklam Gozduyursen Adiv Elesinler Yada Odenis Elesinler Sen Yazanda Srazu Hel Olunur Yox Elesi Var Gunlerle Cvb Vermir Sozumun Cani Buduku Bir Birimcisi Basa Dusmeliyik Bunuda Bura Yazdim Cox Az Sayt Adminleri Bura Daxil Olur Gorsunler Bu Sayti Acmisamki Hem Siz Hemde Men Qazanim Teze Olduguna Gore Ola Bilsin Userim Cox Deyil Her Sey Bir iki Gunde Olmur Vaxt Lazimdi Tanitmag Ucun Balam.az Yaniram.az Ve Sayra Saytlarda Reklam Gedir Adminlerde Gorub isdifade Elesin Elimizden Geldiyi Qeder Edirik Sizde Qeyd Olub Verilen PhP Sayta Ataraq Qazana Bilersiz Burda Ozumuzu inandirmaq ucun Atansik Deyilik Soyus Soyek And icek Bize inansinlar Kohnelerden Kimse Varsa Taniyirsa Vaxdinda Klik Sayti isledib Odenis Edib Sora Baglamisam Menden Bu Qeder Bir Bu Barada Movzu Acan Deyilem
7 Noy 2022, 06:09
0
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
7 Noy 2022, 06:09
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə

azTOP.biz
Onlayn istifadəçilər
HAMISI