Mövzu - Bu Forumda Kime Atmisam

Bu Forumda Kime Atmisam

Alt bölmə: Arxiv Movzular
Fəsil: Ünsiyyət

Tema faylları
Şərhlər 31
Mövzu BaLaCaSTar Terefinden Bağlandı!
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
17 Okt 2022, 18:13
0
AslanGeo, Twk
17 Okt 2022, 16:38
0
[c]BaLaCaSTar ([time]15.10.2022 06:54[/time])
Salama olsun Ozunu Taniyan Oglanlara Bu Forumda Kime Pul Atmisam Yada Neyinise Alib Pulunu Vermemisem En Cox Girdiyim Forumdu Bura Burda Tandigim Ve Meslehet Bilinen insanla is gormusem Qabag cadan pu[/c]Menen skript alansan deyesen sehf elemiremse mene qarşı olmayıb vaxtında atmısan hetda men gecikdirmişem
17 Okt 2022, 16:09
0
SaNi, Hami bilir atansikdi Bo's ver
17 Okt 2022, 06:59
0
Salam uzune demek kimi cixmasin cox gozel qaqasan.
mene de destek oldun domen verdin. Oprem.
neona qaldisa qeydiyyat.ru domenim onun harami olsn. Kocirdum hesabna pul atmadi hele bu a. Bixeber orxan qaqamin usdune atdiki guya orxan buna firradib. Men bas acmiramee orxanin userinden sene ne? Orxan firradb yakci edib mene ne dexli? Oz sohbetinizi orxanla ederdizde ay dosan. Obsi atansikin en boyuyyu ele neon dur..!
16 Okt 2022, 18:36
0
[c]BaLaCaSTar ([time]16.10.2022 08:13[/time])
Mr_Yeraz, Olar yadimdan deyil hansi serverdi O coxdan verdim geti
----
Hostum, Palojnasidi[/c]Veqas ve Mehman
16 Okt 2022, 15:53
0
Mr_Yeraz, Olar yadimdan deyil hansi serverdi O coxdan verdim geti
----
Hostum, Palojnasidi
16 Okt 2022, 12:13
0
By_neon_ Bu mawinikidir herkesi aldadir sowler hamsin qebul edir men vps sildi mede soymadiyim sow qalimadi
16 Okt 2022, 11:42
0
[c]BaLaCaSTar ([time]16.10.2022 04:49[/time])
Mr_Yeraz, Yox qaqaw[/c]Hekaye.biz vaxtiken menim serverimde olub
16 Okt 2022, 11:33
0
Mr_Yeraz, Yox qaqaw
16 Okt 2022, 08:49
0
[c]BaLaCaSTar ([time]16.10.2022 00:38[/time])
Mr_Yeraz, Mende olub skirip qarisig pay vermisem[/c]Meni tanidin sem?
16 Okt 2022, 08:11
0
Mr_Yeraz, Mende olub skirip qarisig pay vermisem
16 Okt 2022, 04:38
0
[c]BaLaCaSTar ([time]15.10.2022 06:54[/time])
Salama olsun Ozunu Taniyan Oglanlara Bu Forumda Kime Pul Atmisam Yada Neyinise Alib Pulunu Vermemisem En Cox Girdiyim Forumdu Bura Burda Tandigim Ve Meslehet Bilinen insanla is gormusem Qabag cadan pu[/c]Hekaye.biz domeni sende olmayib evvelce
----
[c]VaDo ([time]15.10.2022 11:34[/time])
Paylawin gorek ne skriptdi[/c]Ay pipiyi ezilmiw camaati goruwe cagirirsan ozun qacib gizlenirsen
16 Okt 2022, 00:19
0
Salam duz deyirsen Sene O vaxdi atib zad elememisemk
----
BY_LEGIONER, Sebirden kecib uje
15 Okt 2022, 17:12
0
Sən lənkərandansan deyəsən əslən hə?
Səni çoxdan tanıyıram deyəsən bir dəfə reklam sistemi açmışdın hardasa 4-5 il əvvəl brijaya pul yığılırdı 5 azn çatanda ödəniş olunurdu userə o sistemi sən işlədirdin?
15 Okt 2022, 15:57
0
Paylawin gorek ne skriptdi
15 Okt 2022, 15:34
0
[c]Admin ([time]15.10.2022 10:01[/time])
Mövzuda Söyüş Olmasın Telefonda Həll Edin Məsələnizi..[/c]Allah sebir versin :))
15 Okt 2022, 15:26
0
Admin, Sohbeti bagliyiram kimse artig nese yazmasa men HEC yazmaram
15 Okt 2022, 14:23
0
Mövzuda Söyüş Olmasın Telefonda Həll Edin Məsələnizi..
15 Okt 2022, 14:01
0
BaLaCaSTar, :D ))))
15 Okt 2022, 13:58
0
By_neon_, Get Tulane ona buna atirsan ona soyus yoxdu paylasana var Sen bagli hereket elemisen bildin davaya
15 Okt 2022, 13:41
0
BaLaCaSTar, Sene wp da o qeder soz yazdim birini cavablandira bilmedin o skripti paylasana soyus var
15 Okt 2022, 13:38
0
By_neon_, Bas Bayira
----
RAbbasoff, Daha ona gore axdaram hosting xarici serverden Goturub isledirem hekaye skirip aldim qoydum ozumde hosting aldim vaxdi vaxdinda burdaki kartimla odeliyirem Eger fikir vermisemse onuda Teze yigdim bele qalsa coxdan sayitlar islemirdi ikside pay verdim domeni indi axdaram deyende baxiram Kim satir aliram pulnan ozume ayid olsun Bax bu qeder
----
By_neon_, Yox bir durub yazisaram senle Sen soyursen men soyerem Sen onsuzda atmaga oyresmisen senin tayin doyulem oturdum senle wapda soyus mesajlari yazim davay elinden ne gelir ele
----
By_neon_, Senin O skiripdin Mene lazimda deyil yaxsi kime ne atmisan onun evezine paylasiram belke kimese lazim oldu
15 Okt 2022, 13:00
0
BaLaCaSTar, Söhbət o movzudan getmir ki, demeyim odu ki sende o zenge cavab vermemek falan meselesine toxunuram, arada platformalarda görürəm Reklam sistemi axtarirsan hekaye axtarirsan, ama halbuki onlari sene mən qurmuşdum, vaxtinda cavab verseydin elinden cixmazdi )
15 Okt 2022, 12:07
0
BaLaCaSTar, Bloka atmaqla hara qacacaqsan gozle sen hele
15 Okt 2022, 12:06
0
RAbbasoff, Sen buna pul atmag deyirsen men senle qabag Cadan danisdim dedim Bax beledi vaxdi catsa baglama Mende pirablem var ola biler cvb vermiyim 3 4 gun kecsede olar vaxd vaxdinda pulunu vererem MP3 skirip satin nagd pulunu verdim duzdu hosting Pula qarisig Reklam sistemi Qurdun pulunu verdim hostingi hekaye Qurdun verdim duzdu dedin olarin qurmag pulu dedim yaxsi pirablem deyil ne qederdi Sen dedin neye gucun catar men dedim her nedise Sen qiymet yaz yazdin dedim pirablem deyil gondererem ele oldu dedim sene Reklam sayitini bagliyaram isdifade Eden yoxdu iksi qalar hekayenin pulunu vererem duzdu mesaj sesler qalibsa her Sey Oz yerimir tapar sene yazdim dedim pirablemim var menim meykeme isim var Burda bilirsen rasiyada qalam Ele oldu dedim gondererem pirablem deyil ele oldu ikinci meykeme oldu Mene 10 sutqa orda it xanada qalasi oldu cixdim neyise geldim gordum hamisi baglanib gelib Senden 25 manata Aldigim skiripti isdedim yox nese demedimki cunki qabag cadan demisdim basa dus bele bir is var O MP3 skiripi pulunu vermisdim qaldi sende hosting puludu olarida vermisdim umuyetel ne qeder gondermisemse durub 20 30 manat sohbeti Eden deyilem Bu skirip aldigim insan Mene dosan sikisi geldi usdelik hecne usde Mene Soyus yazdi Mende onu soyub atim bolka sozumu dedim fso qaldi Sene Eger sene O pul firatmagdisa pirablem deyil onu gondere bilerem halal xosun olsun men deye bilmerem nese demisem pul alib etmemisen nece ilernendi bu forumlara gorem kimden ne pul almisam pulunu vermisem bu yaxinlardada aldim pulunu verdim
15 Okt 2022, 11:48
0
Bax həci bu dediyin hereketinle mende qarşılaşmışam, sende o telefona cavab vermemek cavab yazmamaq xasiyyeti var, mene de pul gondermeli idin zeng vurdum defelerle acmadin, mesaj yazdim cavab vermədin 5 gun sonra geldin ki bes mehkemem olmuşdu dedim problem yoxdu en azindan xeber ele, sehv deyiremse de ki sehv diyirsen, sonra didin sabah axwama göndərəcəm, o sabahlarin da üstündən 2 ayliq sabah kecib, sonra uje mən başın buraxdim, tupurum pula ki soz sohbet yaradacam onun ustunde )) Aşaği da screen atiram yadiva düşəcək

Screenshot
15 Okt 2022, 11:22
0
Hostum, Sende atib nese
15 Okt 2022, 11:02
0
By_neon_ bun inama mawinikdir
15 Okt 2022, 10:58
0
Salama olsun Ozunu Taniyan Oglanlara Bu Forumda Kime Pul Atmisam Yada Neyinise Alib Pulunu Vermemisem En Cox Girdiyim Forumdu Bura Burda Tandigim Ve Meslehet Bilinen insanla is gormusem Qabag cadan pulunu vermisem Burda Biri Var By_neon_ Adi budu Bundan Skirip Almag isdedim Razilasdik Zip Sekilde Ati Baxdin Sqli yoxdu onunda Aldim Dedim Verem Qardasima O Yoxlasin Men Anlayisim yoxdu Neyise Elede Oldu Men isdeyem dedim Gozle Baxsin Odenisi Edim Bu dayamadan Yazir Zeng edir Telfon Ses sizdedi Sora Basdiyib Soyus Yazmaqa Bu Duzgundu Bunu Eyer Bolka Atmamisamsa Durub Mene Soyus Soymemisem Yada Dememisem Odenis Elemirem Dememisem Sizce Kim Duzdu Egerse Gec Cvb Veremse O demeydi Pul Atmisam
15 Okt 2022, 10:54
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə

azTOP.biz
Onlayn istifadəçilər
HAMISI