Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 17
Əməliyyatlar
Mövzu SiLeNt_KoLgE Terefinden Bağlandı!
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
19 Avq 2022, 11:00
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
0
Əməliyyatlar
SiLeNt_KoLgE, ilk öncə sizə söylədim axı şərhimi diqqətlə oxuyun söhbətim qiyməti aşağı salmaq deyil skript haqqında 1 mənfi söyləmişəmsə 3 müsbət danışmışam
----
SiLeNt_KoLgE, əlavə olaraq isə mən başqa bir şəxsin kodlaması üzərində işlər görmürəm
istsina olaraq sifariş gələr front-end üçün o zaman iş görürəm
----
Admin, Bəli , Alik bəy.
10 Avq 2022, 19:55
----
SiLeNt_KoLgE, əlavə olaraq isə mən başqa bir şəxsin kodlaması üzərində işlər görmürəm
istsina olaraq sifariş gələr front-end üçün o zaman iş görürəm
----
Admin, Bəli , Alik bəy.
0
Əməliyyatlar
Schwarz!, o in teməlidə ozude mənimdi
Babəkdə mənim serikimdi
10 Avq 2022, 18:21
Babəkdə mənim serikimdi
0
Əməliyyatlar
Admin, Qaqa qadan allaram men basa dusurem ne deyir sadece qiymeti oldurur sorada bashkasi baxir qiymet oldururde
----
Schwarz!, Sen o skripti 0firdan sen yiqmisan yoxsa hardansa goturub yiqmisan
----
Schwarz!, Ve onu men yiqmisam yiqmamisam deqiqi bilmirsen danisma deqiqi deye bilersen men yiqmamisam
10 Avq 2022, 16:58
----
Schwarz!, Sen o skripti 0firdan sen yiqmisan yoxsa hardansa goturub yiqmisan
----
Schwarz!, Ve onu men yiqmisam yiqmamisam deqiqi bilmirsen danisma deqiqi deye bilersen men yiqmamisam
0
Əməliyyatlar
SiLeNt_KoLgE, Arif Demirki Bundan Daha Yaxşısın Yığaram və Yaxud Başqa Birşey Şərhdə Qeyd Edibki Belə Yerlərdə Bu Cür Qiymətləndirmə Qeyri Mümkündür.Hərşeyi Ucuzlaşdırıblar Əməyə Qiymət Yoxdur Yaxşı işlərdən Gedir Söhbət
10 Avq 2022, 16:18
0
Əməliyyatlar
[c]# ProHack ([time]09.08.2022 19:20[/time])
SiLeNt_KoLgE, Aleykum salam ucuzdu[/c]Bidene xeyir iş gör al at mene:)
10 Avq 2022, 14:34
SiLeNt_KoLgE, Aleykum salam ucuzdu[/c]Bidene xeyir iş gör al at mene:)
0
Əməliyyatlar
SiLeNt_KoLgE, mənə gərək deyil ki həmin skirpti hazırlayam.
əlavə olaraq isə təkəbbürlük şeytana uyanlara məxsus olar mən kənardan yekə-yekə danışmıram , normal olaraq öz fikirlərimi ifadə edirəm.
üstəlik isə nümunə göstərdiyin sktipt təməlinə görə heç sizin də deyil sizə məxsus olamayan bir skripti istə satırsız.
və əlavə olaraq əgər belə anlayışınız var hər şeydən o zaman serverinizdə olan hansı ki mənim paylaşdığım skriptdən imtina edib özünüz sıfırdan özünüz üçün kodlaşdırıb istifadə etməyiniz daha məntiqə uyğundur ki , back-endindən xəbəriniz yoxdur Autor qisminə öz istifadəçi adınızı yazmısız.
10 Avq 2022, 14:28
əlavə olaraq isə təkəbbürlük şeytana uyanlara məxsus olar mən kənardan yekə-yekə danışmıram , normal olaraq öz fikirlərimi ifadə edirəm.
üstəlik isə nümunə göstərdiyin sktipt təməlinə görə heç sizin də deyil sizə məxsus olamayan bir skripti istə satırsız.
və əlavə olaraq əgər belə anlayışınız var hər şeydən o zaman serverinizdə olan hansı ki mənim paylaşdığım skriptdən imtina edib özünüz sıfırdan özünüz üçün kodlaşdırıb istifadə etməyiniz daha məntiqə uyğundur ki , back-endindən xəbəriniz yoxdur Autor qisminə öz istifadəçi adınızı yazmısız.
0
Əməliyyatlar
Schwarz!, Hemin meblexi odemir ozun yiq 300 ve ya 500 satda bele fikirlesirsen ve hasant bilirsen yiq hazir ele amma unutma azercell partniyorluq elemir neyse yek yeke danismaqdansa yiq hazir ele 300 ve 500 satda qiraxdan durub bashkasinin eziyetine cox soz demek olar oz eziyetin olsa 5000mine qoyarsan
10 Avq 2022, 13:36
0
Əməliyyatlar
SiLeNt_KoLgE, ilk öncə mövzuda yazdığım şərhə doğru diqqət edin
üstəlik olaraq isə sizin üçün yəqn ki partnyor sistemi çox qəlizdir.
və qeyd edilən skript həmin mənləği ödəmir
10 Avq 2022, 00:08
üstəlik olaraq isə sizin üçün yəqn ki partnyor sistemi çox qəlizdir.
və qeyd edilən skript həmin mənləği ödəmir
0
Əməliyyatlar
Schwarz!, 300 ve 500 civarinda alinirsa yiqinda ve azerbaycanda hansi azercell partniyor isleyir yazin gorum
----
ProHack, Ve Elokume pul lazimdi qaqa tecili
9 Avq 2022, 23:41
----
ProHack, Ve Elokume pul lazimdi qaqa tecili
0
Əməliyyatlar
Movzu Adi "Netdata.az skripti satılır" Olaraq Deyisdirildi!
Movzu Acarken Diqqetli Olun!
9 Avq 2022, 23:31
Movzu Acarken Diqqetli Olun!
0
Əməliyyatlar
Allahın mərhəməti və rəhməti üzərinizə olsun.
ilk öncə inşəallah xeyirli satışlar olsun.
əlavə olaraq bir şey demək istəyirəm ki.
bu və digər istifadə etdiyimiz kiçik forum olan bu platformada son neçə il ərzinə alış-satışın nə qədər kiçik olduğunu nəyinki mən hətta hər kəs görür ki ən üst səviyyədə olan qiyməti 150-200 AZN miqdarındadır.
yəni məzmunum bundan ibarətdir ki 1000 AZN ödəniş edərək nümunə üçün qeyd etdiyiniz skriptin alışı qeyri-mümkündür hətta 1500 AZN isə düşünülə bilməyəcək qədər qeyri-mümkündür əlavə olaraq isə 300-500 AZN civarında vəsaitlə bu və dahada əlverişli olan bir skripti ərsəyə gətirmək mümkündür.
Yəni sizin qeyd etdiyiniz məbləğin qarşılıəını vermir skript.
əlavə olaraq isə əgər bu və bu miqdarda olan bir satış etmək istəyirsinizsə burda və bir çoxumuzun istifadə ediyi digər kiçik platformalarda satışı üçün keçirdiyiniz zaman sadəcə boşa keçmiş olacaq.
bir daha Allahın izni ilə satışı mümkün olar.
9 Avq 2022, 23:24
ilk öncə inşəallah xeyirli satışlar olsun.
əlavə olaraq bir şey demək istəyirəm ki.
bu və digər istifadə etdiyimiz kiçik forum olan bu platformada son neçə il ərzinə alış-satışın nə qədər kiçik olduğunu nəyinki mən hətta hər kəs görür ki ən üst səviyyədə olan qiyməti 150-200 AZN miqdarındadır.
yəni məzmunum bundan ibarətdir ki 1000 AZN ödəniş edərək nümunə üçün qeyd etdiyiniz skriptin alışı qeyri-mümkündür hətta 1500 AZN isə düşünülə bilməyəcək qədər qeyri-mümkündür əlavə olaraq isə 300-500 AZN civarında vəsaitlə bu və dahada əlverişli olan bir skripti ərsəyə gətirmək mümkündür.
Yəni sizin qeyd etdiyiniz məbləğin qarşılıəını vermir skript.
əlavə olaraq isə əgər bu və bu miqdarda olan bir satış etmək istəyirsinizsə burda və bir çoxumuzun istifadə ediyi digər kiçik platformalarda satışı üçün keçirdiyiniz zaman sadəcə boşa keçmiş olacaq.
bir daha Allahın izni ilə satışı mümkün olar.
0
Əməliyyatlar
Salam
9 Avq 2022, 23:04
Xarici keçid
https://netdata.az
skripti satilir kodlu ve kodsuz sekilde qiymet kodlu 1000manat kodsuz 1500manathttps://netdata.az
0
Əməliyyatlar
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
9 Avq 2022, 23:04
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə