Mövzu - KiNGTHeoNe Orxan haqqinda

KiNGTHeoNe Orxan haqqinda

Alt bölmə: Arxiv Movzular
Fəsil: Ünsiyyət

Tema faylları
Şərhlər 4
Mövzu By_neon Terefinden Bağlandı!
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
5 İyl 2022, 16:49
0
foto
----

----
bu bic bala odenisi edib qutarmiyib funksiyani satmaga calısdigi bes deyil hele adima movzuda acir

oglancigin mene hele odenisden 9 azn borcu var onu odesin funksiyani islek veziyyete salacam qaytaranda deyilem son soz

indiye kimi 80-90 defe kopya cixarib basib bagliyirki silmisem yalancinin .........

admin sil getsin movzunu
5 İyl 2022, 16:43
0
Salam dostlar demeli taniyin bele insani ish gormeyin

Men Orxanla danisdim Azercell Portmanat ile online balans artirma qurub tam islek veziyyetde tehvil verecem razilasdim umumi 20azna razilasdim 11azn odenis etdim dedim qur tehfil ver 9aznda odenisi edecem razilasdi 1heftedi deyir bu gun sabah qurub tehfil verecem dunende yazib ki mene kodlasdira bilmirem dedim he olsun problem deyil Orxana dedim qura bilmirsen menim odenisimi geri qaytar mene yazib ki hele sen 9manat borclusan bunu nece basa dusmek olar ki, men ona borcluyam yoxsa o mene

Bu heyatda pulu gerek kisi kimi qazanasan

Ish gorende baxin kimle ish gorursen

Men bu arada forumlardan uzaqlasiram sadece serverimi isledecem

Ozunuzden mugayat olun
5 İyl 2022, 16:00
0
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
5 İyl 2022, 16:00
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə

azTOP.biz
Onlayn istifadəçilər
HAMISI