Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 17
Əməliyyatlar
B4H3R4ID, Tk domeni qeyd e bilirəm mən kimə lazım olsa buyursun
26 İyn 2020, 07:19
0
Əməliyyatlar
[c]# sair ([time]23.03.2020 08:33[/time])
ProHack, qardawim menim kom um yoxdu olsa bezi weyleri bilem ama dot.tkdan domen qeyd ede bilmirem komekliye qalsa ederem elimen gelen qeder[/c]O dediyin i qeder de cetin deyil 1 il evvel bu vaxti dot.tk dan domen beke qeyd ede biomirrim indise saytlarda qurursm, yrni imkansiz deye bir sey yoxdu men telefonla oyrenmisemse bunlari sende oyrene bilersen, eger alinmirsa birde yoxla. Hardwn ne edeceyivi biomirsense agliva gelen her yolu yoxla sonda basa dusessen ne nece olur
25 İyn 2020, 10:03
ProHack, qardawim menim kom um yoxdu olsa bezi weyleri bilem ama dot.tkdan domen qeyd ede bilmirem komekliye qalsa ederem elimen gelen qeder[/c]O dediyin i qeder de cetin deyil 1 il evvel bu vaxti dot.tk dan domen beke qeyd ede biomirrim indise saytlarda qurursm, yrni imkansiz deye bir sey yoxdu men telefonla oyrenmisemse bunlari sende oyrene bilersen, eger alinmirsa birde yoxla. Hardwn ne edeceyivi biomirsense agliva gelen her yolu yoxla sonda basa dusessen ne nece olur
0
Əməliyyatlar
404_Not_Found, He ona görə də dediyim kimi heçkimə tanıdığın adamlar xaric gerey köməy elemiyesen
24 İyn 2020, 20:04
0
Əməliyyatlar
[c]# Ruslan ([time]23.06.2020 19:09[/time])
sair, Salam qardaş Vallah o elə olmur e vaxtilə 50 Gb reseller almışdım ona buna kim istədi pulsuz verirdim Hosting şükür Allaha Narmalni elimnen gələn qədər hərşey öyrətdim baza qurmaq sql import za[/c]Uydaa qaqa senin üreyine heyran. Halal olsun. He eledir. Düz qeyd eledin. İndi bele edir çoxsu. 1 GB hostingi çox görürler adama. Şerefsizlerdide brat eleleri.
24 İyn 2020, 19:19
sair, Salam qardaş Vallah o elə olmur e vaxtilə 50 Gb reseller almışdım ona buna kim istədi pulsuz verirdim Hosting şükür Allaha Narmalni elimnen gələn qədər hərşey öyrətdim baza qurmaq sql import za[/c]Uydaa qaqa senin üreyine heyran. Halal olsun. He eledir. Düz qeyd eledin. İndi bele edir çoxsu. 1 GB hostingi çox görürler adama. Şerefsizlerdide brat eleleri.
0
Əməliyyatlar
sair, Salam qardaş Vallah o elə olmur e vaxtilə 50 Gb reseller almışdım ona buna kim istədi pulsuz verirdim Hosting şükür Allaha Narmalni elimnen gələn qədər hərşey öyrətdim baza qurmaq sql import zad hamısını öyrətdim həmdə təmənnasız o 50 Gb resellerden heç 1 denede Hosting pulla satmadim indi hərəsi bir server işlədir Hosting lazim oldu birinə yazdimki 1 Gb host ayırın iş görəcəm mənə nə yazsa yaxşıdı qaqaş vallah server doludu verə bilmermem server yüklənir sonra obirine yazdım o da dedi ki pulunu ödüye bilmirəm buraxıram. Bu da belə elədi mənə 1 Gb hostinge görə qaldım belə ama vaxt varıydı o həmən oğlanlar qaqa qurban olum qaqa başına dönüm hərəsi bir tərəfdən indi nə heçnə 1 Gb hosting vermədilər mənə mən yazanda hərəsi bir tərəfdə ağlıyır ama hələdə Vps işdediller ona görə də dəymir EZYET çəkib kiməsə yaxşılıq eləməyə
23 İyn 2020, 23:09
0
Əməliyyatlar
HDD yandı bütün skriptlerim içinde silindi yoxsa men yigardim sençin
26 Mar 2020, 01:09
0
Əməliyyatlar
ProHack, qardawim menim kom um yoxdu olsa bezi weyleri bilem ama dot.tkdan domen qeyd ede bilmirem komekliye qalsa ederem elimen gelen qeder
23 Mar 2020, 12:33
0
Əməliyyatlar
sair, Insanliq deyole o get dot .tk da qeyd ns leri yoneld azteam.ru ya host sofaros ver buda pulsiz ozum get biz nece oyrenmiwikse sende qurmaqi ve yaxid yoqmaqi oyren ozum acde
Gorum onnan sora senin kimilere gomeklik edersen hec?)
23 Mar 2020, 12:29
Gorum onnan sora senin kimilere gomeklik edersen hec?)
0
Əməliyyatlar
Admin, qaqawim men ayliqimi oduyecemde 5 azn ilkin odeniwim yoxdu purosta nolarki insaligimizki var
23 Mar 2020, 12:23
0
Əməliyyatlar
Qaqaş hərkəs 3.5 manata görə əziyyət çəkir pulun düzəlt ürəklidə mövzu aç belə bura girənlər hamısı ehtiyaczılıqdan girənlərdi çoxu kimdə varkı
23 Mar 2020, 12:19
0
Əməliyyatlar
Admin, yazdim qaqa
----
moczuya davam
----
Satan olsa ela olar
----
Bura niye beledi komek eden yoxdu
23 Mar 2020, 12:15
----
moczuya davam
----
Satan olsa ela olar
----
Bura niye beledi komek eden yoxdu
0
Əməliyyatlar
Salam axwaminiz xeyir dostlar men Ilkin odeniwsiz ayliq 5azne ml tk domeni iyle ferma oyunu alam kim satirsa buyrub yazin zehmet olmasa
22 Mar 2020, 22:18
0
Əməliyyatlar
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz, reklam etməz
22 Mar 2020, 22:18
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə