[c]# ElectronN!ck ([time]11.04.2022 12:46[/time])
Mr_Yeraz, Yalansa varını yoxunu siiikim səni bloka atmışamsa. Bloka atmışamsa necə mənə yazıb funksiya dilənirdin 3. 4 gün əvvəl?? Ay şərəfini qeyrətinu siikim
----
Mr_Yeraz, Görüşdən sən danışırs[/c]Burda atmamisan bloka ay senin werefine tulayim?
----
[c]# ElectronN!ck ([time]11.04.2022 12:46[/time])
Mr_Yeraz, Yalansa varını yoxunu siiikim səni bloka atmışamsa. Bloka atmışamsa necə mənə yazıb funksiya dilənirdin 3. 4 gün əvvəl?? Ay şərəfini qeyrətinu siikim
----
Mr_Yeraz, Görüşdən sən danışırs[/c]http://m.azdata.az/uploads/1649733870.jpg
Öldüm gülməkdən..
Bu Həmən o Xakkerdiki Aznetdə ən Böyük ad çıxardıb?)))
Bunu qınamırame userləridə buna oxşayıb reklamşik və atanşik Saytları yığı serverinə...
Bu Xakker mənə Çox Tanış Gəldiye Bir Xakkkker var idi userinin Bilingin dəyişib Saytın almışdı əlindən. Ona oxşatdım nəsə)))
Millət və Cəmiyyətə Atduşi Salam.
Mən sözün həqiqi mənasında bəzən mat-məhəttəl qalıram.
Aznetdə o qədər pontensiallı uşaqlar var, yəni mən bilmirəm sözlərimi necə efadə edim o qədər şeydilər.
Şey . ııı yəni zad.. ııı onan . :D
Allaha and olsun, söhbəti gedən bəzi-şəxs və şəxsiyyətlərdə olan səbr və boşuna boşuna sərf olunan vaxt məndə olsa idi, həqiqətən çox yararlı işlər üçün istifadə edərdim.
Söhbət bugün Aznetə öz xakkerlik fəaliyyəti ilə damqa vuran bir xakkerdən gedir.
[c]Mənə müraciyyət olundu, ki.[/c]
[c]Bəs sən deməzsənmi ki, xakker mənim serverimə dadanıb və hərgün gecə 1 saytı dağıdır.[/c]
[c]Dedim ola biler, münkündü, nəyinki sənin saytın hətta böyük saytlarında dağıdır xakkerlər məsələn xnxx.com[/c]
[c]Həəə yaxşı dedi, 3 gün davamlı baxdıqki hərgün serverdən bir sayt dağıdılır.[/c]
[c]Mən belə olmaz dedim və baxanda gördümki, həqiqətən xakker imiş[/c]
Itoq - Şifrəni paputnu yoxlayır və girdi-girdi ))
11 cehd edib , 9 cehdi (1ci screenden baxa bilersiz) 10 cu cehdde hansisa lom rutbelinin qoydugu 11111 sifresini yoxlayir girir, və xakkerimiz sözün həqiqi mənasında məni belə heyran qoyan bir iş görür.
Nikini dəyişir və xakker yazır.
Alqışlayıram.
Screen-1:http://up.kebe.az/sekiller/9112531.jpg
Qardaş sən deməsənmi, bu xakker oturub 1-1 parol yoxlayır.
Nəm 1234,2022,12345 belə, tutar qatıq tutmaz ayran teması.
Burda 10 cu cehddə şifrə: 11111 yazır və sayta girir, və rutbeli şəxs birdən bunu bilər şifrəsini deyişər və xakkerimizin əziyyəti yarı yarımcıq qalar deyə, bax-bax gör nə edir )
Həyatımda gördüyüm ən kreaktiv ideanı həyata keçirir. Şifrəsini dəyişir .
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz