Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Şərhlər 21
Əməliyyatlar
[c]# Merfi ([time]10.02.2022 22:07[/time])
B4H3R4ID, Kompiter yoxdu olsa ederdim[/c]Səndə mənim kimi qalmısan ki???? telefondan etməyi tapdam deyərəm
11 Fev 2022, 11:11
B4H3R4ID, Kompiter yoxdu olsa ederdim[/c]Səndə mənim kimi qalmısan ki???? telefondan etməyi tapdam deyərəm
0
Əməliyyatlar
Hamı indi deyəcək ziyanlı du amma bir şey olmaz Kompüter varsa Odin modu ilə özün də edə bilərsən YouTube da ətraflı məlumat vvar kimsə kömək etməsə araşdır taparsan
10 Fev 2022, 19:23
0
Əməliyyatlar
Mr_Yeraz, Cox sagol qaqas
28 may erzisinde neblim siz harda deyirsiz nece tapa bilerem ki. Nomresin bilirdense ver zeng edim danisim sonra gedim
10 Fev 2022, 13:37
28 may erzisinde neblim siz harda deyirsiz nece tapa bilerem ki. Nomresin bilirdense ver zeng edim danisim sonra gedim
0
Əməliyyatlar
[c]# ImranBehced ([time]10.02.2022 06:13[/time])
Merfi, salam aleykum. root atmaq 1 stəkan suyu içmək kimidir. sadəcə olarağ. mən zəmanət vermirəm ki 10 günə və yaxud 10 aya telefon salamat qalacağ yoxsa yox. çünki root birbaşa telefonun beynini id[/c]Bakida yawayirsiniz 28may erazisinde var get orda root eletdi
10 Fev 2022, 11:43
Merfi, salam aleykum. root atmaq 1 stəkan suyu içmək kimidir. sadəcə olarağ. mən zəmanət vermirəm ki 10 günə və yaxud 10 aya telefon salamat qalacağ yoxsa yox. çünki root birbaşa telefonun beynini id[/c]Bakida yawayirsiniz 28may erazisinde var get orda root eletdi
0
Əməliyyatlar
Qaqa sene şexsiye mesaj yazdim. Eger atirsansa root gorusek bakida bugun at
----
Birde deyimki root oz ozluyunden telfona zere vermir. Hansisa fayllardan virus duserse tehlukeli virus hansiki o virus telefona ziyan vermek ucun hazirlanib he onda nese telefona ola biler
----
Mr_Yeraz, Yasadiqim yer bileceridi burda yoxdu ele bir adam tanimiram ki root atsin.
----
ImranBehced, Salam size mesaj yazdim sen root atirsan? Gorusek at bugun telefona root. Sizlik bir sey yoxdu sadece olaraq rootu atib telefonumu mene saglam islek vezyetde vermelisen. Cunki bezen okur ki basi deqiq cixmir android 12 versiyaya gotrub android 11 versiya ucun root atir telfon acilmir.
----
0503477095 bu menim nomremdi kim bacarirsa root atmaqi zeng etsin yada wapcatda yaza biler
10 Fev 2022, 10:36
----
Birde deyimki root oz ozluyunden telfona zere vermir. Hansisa fayllardan virus duserse tehlukeli virus hansiki o virus telefona ziyan vermek ucun hazirlanib he onda nese telefona ola biler
----
Mr_Yeraz, Yasadiqim yer bileceridi burda yoxdu ele bir adam tanimiram ki root atsin.
----
ImranBehced, Salam size mesaj yazdim sen root atirsan? Gorusek at bugun telefona root. Sizlik bir sey yoxdu sadece olaraq rootu atib telefonumu mene saglam islek vezyetde vermelisen. Cunki bezen okur ki basi deqiq cixmir android 12 versiyaya gotrub android 11 versiya ucun root atir telfon acilmir.
----
0503477095 bu menim nomremdi kim bacarirsa root atmaqi zeng etsin yada wapcatda yaza biler
0
Əməliyyatlar
Merfi, salam aleykum. root atmaq 1 stəkan suyu içmək kimidir. sadəcə olarağ. mən zəmanət vermirəm ki 10 günə və yaxud 10 aya telefon salamat qalacağ yoxsa yox. çünki root birbaşa telefonun beynini idarə edir və. telefonun beynini silməyə qadirdir.
10 Fev 2022, 10:13
0
Əməliyyatlar
Niye yawadigin yerde aparmisan proqramistin yanina?
10 Fev 2022, 07:30
0
Əməliyyatlar
Men root yazdiracaqamsa butun mesuliyet mene aiddi usdaya yox. Usda 10 manat pul alacaq durub 900 manatliq telfona qaranti verecek yani. Rootu o qeder de boyutmeyin sadece tehlikeli virus duserse nese ola biler amma telfonun acilmamadi baswa sebebden veyaxud rootun duzgun yazilmamasindan ola bilir.
----
Qaqas inan ki komputerim olsa ozum ederdim bilirem asandi. Internet kafede erinirem hemde indiue kimi ozum root etmemisem. Ona gore isdeyirem deqiq bilen olsun
----
Sen atdiqin 11 versiyasi ucundi 12 versiyasi ucun basqadi internetde var bilirem
10 Fev 2022, 02:10
----
Qaqas inan ki komputerim olsa ozum ederdim bilirem asandi. Internet kafede erinirem hemde indiue kimi ozum root etmemisem. Ona gore isdeyirem deqiq bilen olsun
----
Sen atdiqin 11 versiyasi ucundi 12 versiyasi ucun basqadi internetde var bilirem
0
Əməliyyatlar
Root yazmaqdan asan ne var bu qədər böyüdecek ? Samsung modeli ucun Magiks endir Google uzerinden,
A52 Root Ingilisce
Göstərdiyim linke daxil ol ətraflı məlumat ala bileceksen
10 Fev 2022, 01:00
A52 Root Ingilisce
Göstərdiyim linke daxil ol ətraflı məlumat ala bileceksen
0
Əməliyyatlar
Root elə birşeydiki telefonun obşidən beynin silə bilir. Mən təxmini 2 ya 3 il əvvəl Samsung grand prime telefonun root ettim tel sondu acilmadi. Hələm onda android 5 idi səf etmirəmsə yəni 12 androiddirsə inanmaki kimsə edə hələki forumda qarantili hec inanma sən təmizi real olaraq usta ilə maraqlan telefona qaranti al xarab olsa pulunu ala vəya telefonu aldıra biləsən. Və yenədə fikir sizindir yəni.
10 Fev 2022, 00:57
0
Əməliyyatlar
Medalyon qaqas sesnin yazindan nese bir anlamadim ki men
----
Mesuliyet senlik deyil o ne demkdi ki root yazmirsan ki sen menim telefonuma lap yazsan da burda ne varki mesuliyetde kimselik ola. Telefon menimdi ozum bilerem ne yazdiriram. Evvel basqa telfina yazdirmisdim root bilirem ne demekdi anlayisim var. Yani zererleri nedi ve.s
----
Onlayn oyunlara cit qosmaqida bilirem onlayn oyunlarin bezisine olur qaldiki pubga cit qosmaq onun orginal citin satirlar amma rootlu telefonda isleyir
----
Yazmisan ki root sistemi ucun yaza bilersen. Yani sene yazim root edeceksen sen ?
10 Fev 2022, 00:10
----
Mesuliyet senlik deyil o ne demkdi ki root yazmirsan ki sen menim telefonuma lap yazsan da burda ne varki mesuliyetde kimselik ola. Telefon menimdi ozum bilerem ne yazdiriram. Evvel basqa telfina yazdirmisdim root bilirem ne demekdi anlayisim var. Yani zererleri nedi ve.s
----
Onlayn oyunlara cit qosmaqida bilirem onlayn oyunlarin bezisine olur qaldiki pubga cit qosmaq onun orginal citin satirlar amma rootlu telefonda isleyir
----
Yazmisan ki root sistemi ucun yaza bilersen. Yani sene yazim root edeceksen sen ?
0
Əməliyyatlar
Salam, Root sistemi ucun yaza bilersen, zaten telwfonda yaranan problemlere gore mesullyet dawimiram, Qaldiki oyunlara hile vurmaga her oyuna hile kecerli deyil, xususende online oyunlara.
9 Fev 2022, 23:48
0
Əməliyyatlar
Niye goresen ne varki burda men wifi parolun qirmaq ucun birde pubg ucun bezi programlardan istifade ucun root etmek isdeyirem
9 Fev 2022, 22:25
0
Əməliyyatlar
Sabirabadda, bakıda tapa bilmədim mən. Hamısı bacarır, amma etmir. Sabunçu ərazisində biri var idi, dedim 10 AZN verirəm, xarab olsa mənlikdir. Razılaşmışdı, sonra vaz kećdim.
9 Fev 2022, 20:20
0
Əməliyyatlar
Sagol brat
Burda komeklikden ziyade pulunda veriremda 10 manat.
9 Fev 2022, 20:04
Burda komeklikden ziyade pulunda veriremda 10 manat.
0
Əməliyyatlar
Hec kim bilmir ki root atmaqi heckim yazmadiqina gore
----
Hani bes bu programistler sayt acanlar dagidanlar birdene root ata bilmirsiz telefona? Menim kompiterim yoxdu hemde bas qosmuram ozum yoxsa ki cox sade bir seydi yutubdada var videosu nece edmek lazimdi qaydasi.
9 Fev 2022, 20:00
----
Hani bes bu programistler sayt acanlar dagidanlar birdene root ata bilmirsiz telefona? Menim kompiterim yoxdu hemde bas qosmuram ozum yoxsa ki cox sade bir seydi yutubdada var videosu nece edmek lazimdi qaydasi.
0
Əməliyyatlar
Salam bakida yasayan root sisteminden basi cixan varmi supersu yada magisikle telefonuma root atmaq lazimdi. 10 azn pul verirem. Tel marka. Samsung A52 android 12. 64 bit.
9 Fev 2022, 19:27
0
Əməliyyatlar
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
9 Fev 2022, 19:27
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə