SaNi, Sabah bow biz domeni sec senin ucun pulsuz qeyd edim. Hediyyem olsun. Belke inamlari artar inamsizlarin sene
----
[c]# SaNi ([time]08.02.2022 16:08[/time])
ADMIN, Inwallah quracam pullu domene. Sadece tercumeye ehtiyac var. Mendede 3le vaxt ve mb olmur tercumede komeklik eden olsa vererem tercume eder serik islierik[/c]http://up.kebe.az/sekiller/1659823.jpg
[c]# SaNi ([time]08.02.2022 11:00[/time])
BY_LEGIONER, Nece yani giris gelir?
Tam deqiq yaz. Yada scren at baxim[/c]Dunen hara girirdim atardi girise yeniden parol login yazmaga indi iwleyir ama burda nece pul qazanmag olur onu tapa bilmirem duzu
----
SaNi, Mesaja ss atdim nece oldugun yene oldu
ADMIN, Inwallah quracam pullu domene. Sadece tercumeye ehtiyac var. Mendede 3le vaxt ve mb olmur tercumede komeklik eden olsa vererem tercume eder serik islierik
Salam Sizler ucun yeni sistem teqdim edirem.
Adban.ml
Duzdur
Sayt ruscadir ve pulsuz domendir ama qazanmaq asan olacaq.
Oyun oynayaraq ve verilen tapsiriqlari yerine yetirerek ve ya saytiniza reklam kodunu elave ederek rahat qazanc elde ede bilersiniz.
Diqqet: Sayti tercume ede bilen ve edmek isdeyen buyursun sexside yazsin.
Hemin sexsi sistemde serikim ederem rutbe vererem ve balansina pul elave ederem ve isdediyi sayti reklama elave ede biler.
Her kese xos gunler arzulayiram...
Serh yazmaqi unutmayaq.
Sayt necedir?
Serhlerinizi gozleyirem
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz