Reseller Hostinq Satışına Yenidən Start Verildi.
Serverdə 5.3, 5.6, 7.4, 8.1 php Versiyası Mövcuddur..
Reseller Alan istifadəçilərə istənilən adda 1 ədəd .Biz Domen hədiyyə veriləcək, +Server Skripti, +Chat Skripti veriləcək.
Bizdən Hosting Alana Orginal Auto Chat (1.4) Skripti Pulsuz Qurulacaq. Sadəcə 10 Azn Hosting Pulunu Ödəyəcəksiz..
+Userlərin Köçürülməsi Bizdən Hədiyyə Olunacaq.
Bizdə Nisyə Heçnə Yoxdur. Sadəcə Siz Adminləri nəzərə alaraq Pulsuz Hosting Kompaniyası Başlatmışam. Beləki 10 günlük sizə Pulsuz Hosting + Baza verirəm..
İstəyə Uyğun Dizayn, Funksiya Yığılır.. Chat Skriptində Bacarmadıqım iş yoxdur. Saytınızı və Userlərinizi Mənim Serverimə və Mənə Əmanət edə bilərsiz.
Anti Attack Ddos Xidməti Mövcuddur. 502, 404, Dayanma , Donma kimi problemlərimiz yoxdur.
Tam Düzgün Görsədən Licensiya Xidmətimiz var. 5 dəqiqə ərzində Onlaynda neçə nəfər adam barsa tam düzgün görsədir. 5 dəqiqədən bir yenilənir. Mənə elə gəlir ki, aznetde belə licensiya heç kimdə yoxdu. Çox serverde gece 00.00 da və ya 2. 3 gündən bir yenilənir...! Nümünə Olaraq Licensiyani sizlərə təqdim edirəm.
Skriptdə Yazmaqla Bitməz işlər var. 250+ Rəhbər Paneli, 50+ Sıfırlanma Paneli, 30+ Azn Xidmətləri Funksiyası, 25+ Bal Xidmətləri Funksiyası. Znak Al Katakori ilə, Rəngli Nik Al Katakori ilə, Hazır Uzun Nicklər Katakori ilə. Şəxsi Znak al, Şəxsi Rəngli Nick Al, Şəxsi info Fon al, Şəxsi Smalik Al və Saymaqla Bitməz Funksiyalar Mövcuddur...
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz