Mövzu - Pulsuz Hosting Kompaniyasi

Pulsuz Hosting Kompaniyasi

Alt bölmə: Hosting
Fəsil: Paylaşım

Tema faylları
Şərhlər 10
M249, Cox sagol qedew
----
Davam
----
Movzu Aktivdir her zaman..
3 Fev 2022, 11:43
0
[c]# ElectronN!ck ([time]10.01.2022 10:49[/time])
Artiq Mende Pulsuz Hosting Vermeye Qerar Verdim.
Cox Adminler Gedib kimlerese agiz acir. Agizi bow qayidir geri ve ya iwi duzelir. Men VaDo Aznetde 2011 den varam. Itsmy.az dan bu yana. Kohneler bili[/c]Xeyirlisi ve Uğurlusu olsun inşAllah
11 Yan 2022, 01:34
0
Bahem brat
11 Yan 2022, 00:05
0
ElectronN!ck, Bawin gozun var olsun
10 Yan 2022, 18:11
0
BY_LEGIONER, Cox sagol qadasi. Hacan lazim olsa bawim gozum ustune
----
Zako, Sende sagol brat. Duz deyirsen. Pislik paxilliqla insan qabaqa getmez
----
Davam)
10 Yan 2022, 17:52
0
Sağol qardas ALLAH UREGİNE GORE VERSİN SADELİK BAŞ TACİMİZDİ
10 Yan 2022, 16:13
0
ElectronN!ck, Ugurlar Allah Ureyive Gore Versin
10 Yan 2022, 16:11
0
Normal Movzu Yazmiwam. Hec kim movzumu korlamasin. Isteyene pulsux 3Gb a qeder hosting verecem.
10 Yan 2022, 14:51
0
Artiq Mende Pulsuz Hosting Vermeye Qerar Verdim.
Cox Adminler Gedib kimlerese agiz acir. Agizi bow qayidir geri ve ya iwi duzelir. Men VaDo Aznetde 2011 den varam. Itsmy.az dan bu yana. Kohneler bilir. Sadece 2015 ci ilden serverliy fealiyyetine bawladim. Bawqalarinin skriptin iwletim. Coxda anlayiwim yox idi skript yigmaqa. Ama indi artiq oz skriptimi ozum yigmiwam. Tam orginal skriptim var. Numune:  bu Skript ozume mexsusdur. Coxdandu uzerinde funklar yigirdim. Vax olduqca panel funk duzayn iwlerin hazir edib bitirdim. Indi satiwa buraxmiwam. Domen sadece bizim servere kecenler ucun qurulur. Baza verilmir, Skript Satilmir.!!
Aznetde cox ayagimin altini qazanlar oldu. Qruplar acdilar pislediler saytlarima girib adminlerine yazirdilar pisleyirdiler deyirdiler kec bizim servere. Subutlarida var idi elimde. Men bunlari yola verirdim ancaq. Girib qiz niki ile adminle yaziwib id 1 in parolun alib guya sayti vurdular. Link adlarin deyiwib analarinin adlarin yazirdilar. Hami bilir ki sayt vurmaqi bacaran adam Girib bazadan sayti silir skripti goturur ya paylawir ya paylawmir. Ama bazaya girib nese edir. Day qiz niki ile girib id 1 den parol alib nese etmir. Bele bele bunlar ad cixardilar. Werefsizler adi. Indi hemen o Qeyretsiz insanlarin demek olar 80% cixib aznetden. Etdiyiniz pislik kime qaldi?! elbetdeki ancaq ozlerine. Menim serverde hec bir prablem olmur. Her sey wukur oz qaydasinda gedir. Ne kimese pul atmiwam. Nede kiminse pulun yemisem. Men ureyi yumwaq oldiqima gore mene pul atanlar olub. Onlarida halal etmirem bir gun evezin verecekler.

Indi Menim Adim Vaqif di. VaDo deyirler mene Real virtual. Leqebim: ElectronN!ck . 24 yawim var. Şamaxida qaliram. Kim bilmir bilsin.
Men prinsip adami deyilem. Ama prinsipe duwendede el cekmirem. Virtualda Normal Yoldawliqi Dostluqu bacaranla daimi hormetli olaram. Bu Kampaniyani ozum yaratdim ki Kimin isine yarayirsa hell etsin. Onsiz men her ay odenis edirem. Menden bele hecne getmir. O pulsuz hostingde menim ziyanim yoxdi. Sadece kime lazimdi onun isine yarasin. Pulsuz hostin 10 gun mutdeti ile verilecek. 10 gun tamam oldiqda hostin avtomatik silinecek.

Bawqa Serverden Bizim Servere Kecenler ucun 50% endirim edecem. 10 azn ayliq olacaq 5 azn. 10 azn skript olacaq 5 azn.

Pulsuz Hosting Kampaniyasi Cox Muddetli davam edecek ta o gune kimi ki hansisa bir werefsiz nese pislik etmesin mene.

Dns adresimi yaziram. Isteyen nsleri yoneltsin mene vapta yazsin host verim isletsin.

Ns1.Serverde.Ru - Ns2.Serverde.Ru

Elaqe: 055.251.02.44 / 070.816.56.56
10 Yan 2022, 14:49
0
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
10 Yan 2022, 14:49
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə

azTOP.biz
Onlayn istifadəçilər
HAMISI