Admin, Rubulda deyile dolardi men duzu nikler qeribedi deye wupelenmiwdim bular adama odeniw edendi yalandan user yigilar skrip paylawirdim azerbaycan pul gelirdi balansima odeniw vaxti yuz rola girdi sonra qacdi
----
[c]# Medalyon ([time]07.12.2021 16:00[/time])
BY_LEGIONER, he inseAllah Yaxsi Olar, Buda vermese Yazarsan mene 100% islek olani vererm sene, 100e 100 verir qepiyne kimi,[/c]https://millicoin.az/1104390.referal
Birde bunu bilem cox az qazanilir hergun 50 nese verir yigiram balansimda 0.35 qepik var
Medalyon, Sayti sen yazdin sayende girdim qeyd oldum balans yigiram gorum odeniw ediler coxsu aldadir biri vardi adi batmiwin adi yadimdan cixib saytinda skrip paylawirdim paylasmiya azn verirdi kelan pul qazanmiwdim atdi qacdi sagolsunlar saytin dagitdilar qoymadilar iwletsin ahim yerde qalmadi gorek bu ne edecek :))
BY_LEGIONER, bileme qaqam qazanilir yeni guvenilirmi? odenisi yigandan sora verirmi? onu diyirdim, belke istifade eden olsn
----
Admin, Hee Qaqam Yi Men Sayt Bikirem Odeniside Verir, isdediyin farmatda yoxlamisamda onanda qazanmag olur, bizik donenin qiymetine gore neyese deyer veririk xariciler yox ama en munasibi nedise onu edrler
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz