Mövzu - Serverde.Ru Tezlikle Yeni Skriptini Teqdim Edecek.

Serverde.Ru Tezlikle Yeni Skriptini Teqdim Edecek.

Alt bölmə: Reklam Yeni Lahiyyə
Fəsil: Ünsiyyət

Tema faylları
Şərhlər 6
Mövzu Admin tərəfindən Reklam Yeni Lahiyyə bölməsinə köçürüldü.
Mövzu açarkən diqqətli olun!
12 Noy 2021, 21:54
0
MA, Cox sagol
----
Qeyd Edim ki. Skript 6 Dizaynda Yigilacaq. Kim Nece Dizaynda istese Secib Qurdura Bilecek. Tam Guvenli ve Zemanetli. Bir Prablem cixnayacaq. Menfi bir sey olarsa odediyiniz pul size tehfil verilecek qepiyinedek.!
12 Noy 2021, 12:30
0
Uğurlar
12 Noy 2021, 01:22
0
Fikirlerinizi bildire bilersiz. Numune 1 ay sonra bu movzuda yazilacaq.
11 Noy 2021, 23:43
0
Salam Adminler ve Istifadeciler..
2015 ci ilden Fealiyyet Gosterir. Ozum ise 2010 dan Aznetdeyem.
Aznetde cox werefsizler qeyretsizler namussuzlar atansikler reklamwikler gordum. Hamisin yola verdim. Daha Kim Werefsizlik etse adini Vuracam servere.. hec biride incimesin aid olan yerine elave olunacaq.

Serverde.ru Da indiye qeder 3. 4 skript isletmisem. Oz skriptlerim olmayib. Kimdense pul verib almiwam. Bilenler bilir..
Ama 3 aydi 1 Skriptin uzerinde eziyyetle iw gorurem. Demek olar ki sifirdan bir skript yigmiwam. Azn xidmetinde 30+ Funksiya var. Bal xidmeti hemcinin. Hec bir saytda olmayan paneller var. Azn xidmetinde 30+ funksiyani panelden aktiv deaktiv ede bilirsen. Bal xidmetindede hamisin aktiv deaktiv ede bilirsen. Stiller bolmesinde 40+ css var. Panelden idare olunur hamisi iwlekdi. Rehber panelde 150+ panel var. 50+ sifirlanma paneli var. Panelden her seyi sifirlaya bilirsen. Tehlukesizliyin yigmisam. Tam zemanet verirem hec bir master server admini saytin skriptine ziyanliq vura bilmez. 3 aydan coxdur ki eziyyet cekirem. Skriptde cox saytlarda olmayan funksiyalar movcuddur. Panelden funksiyalari idare edirsen. Elave edirsen silirsen. Funksiyalara dizayn verirsen renglerin olcilerin radiusun deyiwirsen. Link adlari sifirdan yigilib. Rengli ve ya rengsiz ede bilirsen. Azn panelde 40+ panel movcuddur. Bir sozle 95% Catda ne gorursen panelden idare olunur. Sadece dizayn isleri qalib. 1 aya o da bitecek. Skript azeri simvollari ile yigilib. Eziyyyetim cox olub. Neyese elin deyse silinmir. Beli / Xeyir gelir. Cawaraq neyise silsen silinmir. Gerek tesdiq edesen.

Bu Skript satilmir satilmayacaq.!
Sadece serverde olan userlere + Servere kecen userlere 70+ Azn odeyerek qurulacaq. 4 nefer odenisin edib gozleyir. Dekabr ayinin evvelerinde iwim yekunlawacaq. Dizayndan elavede 2. 3 iwim qalib. Kim zakas vermek istese elaqe saxlaya biler. Artiq adamlar hecne yazmasin movzuda.
Elaqe: 055.251.02.44 / 070.816.56.56

11 Noy 2021, 23:42
0
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
11 Noy 2021, 23:42
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə

azTOP.biz
Onlayn istifadəçilər
Hələlik boşdur
HAMISI