alekperlianar, Mobklik özü 3 fərqli xarici sistemlə işləyir, sistem mənə nə təklif edirsə clickunder üzrə məndə sizə onu təklif edib reklam qazanc verirəm,bundan əlavə əyər sənin saytında 20 dənə reklam qoyulubsa başka saytlar və mənim sisteminə klik az olursa qazanc azdırsa bu sənin öz problemini, bir sistemlə işlə qazanc gotur :)
Mobklik.biz mənimdir dəfələrlə də yazmışam eyni cavabı mən verməkdən yoruldum sən sual verməkdən bezmedin, balans 7azn oldu yazdın çıxar dedim 20də çıxarış olur, 9 oldu yazdın çıxar dedim minimal 20 də çıxarış olur, 12 AZN balans yığıb saytından reklamı çıxarmısan ödəniş tələb edirsən, tələbinə uyğun məbləğ yığılıb balansında ? Yığılsin zəhmət olmasa yığılanda mənimlə əlaqə saxla hesabivi yaz ödənişi edim.
Hər dəqiqə nə çıxarış olmur nə də minimal tələbdən az ödəniş etmirəm mən. Səndən başka o qədər istifadəçi var orda gərək hamı dirəşsin ki mənim 15 manatım var ödə nə bilim 5 manatını ödə.
Mövzunu da elə acmirlar acanda qeyd edirlər ki minimal odənis 20 manat qeyd olunub mən 12 manat balans yığıb dirəşmişəm) ona qalsa mən durum Propellerlə ya da Adnowla dirəşim ki minimal çıxarış 20 Dollardır ama 10 dollar var balansımda ödə pulumu, elə şey olmur.
----
Sənin minimal sorğu üzrə balansın olsa və mən sənin ödənişini bir gündən artıq gecikdirən onda gəlib mövzu da açmağa haqqın var tələb də etməyə, belə nə kimsə sənə haqq verən deyil nə də düşsəm deyən deyil boş yerə ožvu yorma
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz