Mövzu - Salam Aleykum Admin ve Userler

Salam Aleykum Admin ve Userler

Alt bölmə: Ümumi Söhbət
Fəsil: Ünsiyyət

Tema faylları
Şərhlər 12
Çatı bilmirəm amma wen.ru nun bağlanması aznetə ən böyük zərbə oldu klik top digər saəytların istifadəçilərinin 90 % məhz wen.ru lar idi çatdakı bu gün sabah php versiyası dəyişsə havada qalacaq onsuzda
15 Sen 2021, 07:26
0
By_RoSHkA, Daha heçnə məqsəd zad qalmadı..))
15 Sen 2021, 03:28
0
Movzu acmagda meqsed nedi cat olub bu melumdu bir sistemki 1990 ci ilerden hazirlanan bir uzerindedir bu olmek yox artiq tarix olmaliydi amma bizde hami cata girisib bizde sayt deyende 90 faiz hami cat dusunur bu dusunceni mehv etmey lazmdi

En azndan 2010 2013 bu aralar yukleme top reyting click sistemleri ve buna benzer saytlar isleden cox idi hazrda klik sisdemi desem belkede formda bir coxu googleden ne oldgun axdaracag en zndan o dovrde bir nece cesid vardi indi yoxdu inkisafdan cox geri qalirig
14 Sen 2021, 20:06
0
PRiNS), Çoxdan Ölüb Basdıranı Yoxdu))))
12 Sen 2021, 08:50
0
Medalyon, :ax:
11 Sen 2021, 10:08
0
PRiNS), Sebr Vare Sende Boboyda Metn Yazmaga, Buna Itrdiyn vaxda Birdene Funksiya Yigmisdun Uje :drinks:
11 Sen 2021, 09:52
0
Ne bilim qaqa söz tapmıram..
11 Sen 2021, 01:27
0
PRiNS), Qardawim Men Hele Weyelre gore Uzaqlawmiwam Aznetden Burada Alikin xetrne girrem nezaret edb cixiram qaqa cani
11 Sen 2021, 01:23
0
Gəlin bir birimize komek olaq yol gosterek daha demirem ki yigib eziyyet cekdiyimizi bir birimize pay verek goz haqqi eziyyet nuru var bir yere addim atsaq biz adminler o userler de guvenli şəkildə iş gorer..

Bugun meni 1 nefer aznetde maraqlansa deseki onan sayt almaq isteyirem əminəm ki deyecek ki Yusifdən sayt almaga deymir o deyenleride taniyiram üzümə gülüb qardaş deyir baxanda menden funksiya isteyir php istəyib yalvaran oglan dalimca oyundan çıxır.

Insanin 1 üzü olar 2 üzü yox Defter deyilsen ki cevirib o biri uzune yazım.
----
Muzu vallah adam əsəb keçirir ona ki ay insan bax men səninlə ünsiyyətim belə olmadığı halda necə haqqimda fikirlərini mənfi deyə bilərsən müsbət deməsə də tanımıram başqasından soruş deyə bilər. Bugün mən yenə qazanıram və yene qAzanacam. Evvel dediyim ki bir user getiren adama da qazandiriram bugün mene 50 azn iş gördüren müştəri gətir 20 Azn qatta qoy cibinə cox yaxşılıq eləmisəm bu Faizli satışı ama çoxu indi obraza girir pis tanıdır məni
11 Sen 2021, 01:20
0
Burun yorganiva yat en yaxsisi budu)))
11 Sen 2021, 01:16
0
Artiq Chat dövrü öldü getdi deyə fikirləşirəm və işimi hissə hissə bitirib uzaqlara çəkilməyi düşünmək belə mənə üzücü gəlir çünki mən işimi sevirəm və bu işdən zovq aliram .. pul qazanmasamda az gəlirim olsada mənimlə 3-4 adam işləyir ama taraz işləyir.. yalandan yığıb serveri doldurum ama bir mənası olmasın.. dəyişən heçnə olmayacaq hansisa userin halal pulunu mən harama çevirsəm.. bu Forumda movzu ona gore acdim ki biraz fikirlerinizi orgenim size veyaxud basqa birine nese pisliyim olub ?

Melum meseledi ki indi bəziləri istemir ki biri qabağa getsin o dəqiqə ya attak edecek ya da basqa yolla bir hərəkət sozun açığı hele adamin heçvaxt halal çörəyi olmayib olmayacaq.
11 Sen 2021, 01:15
0
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
11 Sen 2021, 01:15
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə

azTOP.biz
Onlayn istifadəçilər
HAMISI