[c]# asfalt9 ([time]07.09.2021 06:29[/time])
Mr_Yeraz, Zeng et nomerleri var orda odenis usulu var iceride[/c]Odeniw usulari var amma gosterilmir hansi yere odeniw olacaq ve hansi hesaba
Mr_Yeraz, Birbank yukle virtual pulsuz kartlar var ona terminaldan pul vurub online aca bilersiz
----
Mr_Yeraz, İdom du nedi ona vurulur hesablarina bankla oda baxilana kimi gunler kecir
[c]# PRiNS) ([time]07.09.2021 06:26[/time])
Mr_Yeraz, Basa dusdum onda sen hansisa bir banga yaxinlas ..[/c]Tutaqki yaxinlawdim hansi hesaba ve hara odeniw edecem bax bu lazimdi
[c]# PRiNS) ([time]07.09.2021 06:14[/time])
Salam vatsapda yaz mene sene kart verim onunla islerini gor istifade etmirem karti ancaq sene ustundeki 16 reqemli kodu bitme tarixi ve arxasinda 3 reqemli kodu verim Kapitalin kartidi miyondan balans[/c]Yox karta ehtiyac duymuram mene sadece bank yolu lazimdi gedem beynalxalq banka ordan nece odeniw edecem o mene lazimdir
Salam vatsapda yaz mene sene kart verim onunla islerini gor istifade etmirem karti ancaq sene ustundeki 16 reqemli kodu bitme tarixi ve arxasinda 3 reqemli kodu verim Kapitalin kartidi miyondan balansi artir gir illiyi rahat sekilde artir
Salam kim mene komeklik gosterer
Demeli her il men az domenlerin iliyini artirmaq ucun wirketin ozune gedib ilikleri artirdim yeni kartimda yoxdur en bawilicasi bunu deyim..Hansisa banka gedib men odeniwi ede bilerem?ve ya million aparatile odeniw ede bilerem?zehmet olmasa buyurun komeklik gosterin
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz