[c]# Efrail ([time]01.08.2021 09:46[/time])
SySBoSS, Görünür elə. :) Hər yerindən duran server açır. )))) Bəs bu problem niyə başqa serverlərdə yaşanmır?)) Normal qaydasında hər şey işləyir. ) Yadıma gəlmir ki mən Mürvətə yazam ki filan şeydə [/c]təşəkkür
----
[c]# Efrail ([time]01.08.2021 09:46[/time])
SySBoSS, Görünür elə. :) Hər yerindən duran server açır. )))) Bəs bu problem niyə başqa serverlərdə yaşanmır?)) Normal qaydasında hər şey işləyir. ) Yadıma gəlmir ki mən Mürvətə yazam ki filan şeydə [/c]:) heçne sen ele abijni qal. Sənin kimi müştərinin olmağındansa olmamağı yaxşıdı.
Mən server işlədəndə sən buralarda yoxuydun
[c]# Medalyon ([time]01.08.2021 06:21[/time])
Day o qiymetede ykxda 40 manat ayaxn qiymet yazmisan .biz domenine 40 manata 30 dene biz qeyd elemey olar, hele bu biryana .Club Domeni .biz domeninden baha yazmisan, Sene Gore Diyirem O qiymete hecki[/c]qiymətləri mən təyin etmirəm durub özümdən qiymət yazası deyiləm domen qeydiyyatından bizə xeyr qalmır
----
[c]# Efrail ([time]01.08.2021 07:31[/time])
Medalyon, Göstərilən xidmət yenə normal olsa deyərəm hə:) Nə 1 köpüklü xidmət var nə müştəri ilə normal rəftar var nə server bir köpüklik işləyir. Qısacası iş görüləsi adamlar deyil.[/c]səndəki heçde) uşaq nədi fişəng nədi məsəli başın çxmyan yerlərə girmə
Day o qiymetede ykxda 40 manat ayaxn qiymet yazmisan .biz domenine 40 manata 30 dene biz qeyd elemey olar, hele bu biryana .Club Domeni .biz domeninden baha yazmisan, Sene Gore Diyirem O qiymete heckim yaxin durmaz,
[c]# Medalyon ([time]31.07.2021 22:43[/time])
salam bazar olsn, O ne domen qiymetlerine soz ola bilez cox ucuzdu hamiya tovsiye edirem[/c]domen qiymətləri ucuz deyil hazırda
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz