Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 17
Əməliyyatlar
sefer246, Mən normal işi gördüyüm halda yazdın lazım deyil bundan sonra. Artıq sənə yalvarmayacam. Hər mövzuda gəlib arti1 əskik yazma
----
SySBoSS, Bəs onda niyə yazırsınız ki spama düşəndə ki directadmind ola bilər zad. )) Problemin nə lduğunu təzə oyrənmisiniz diyəsən )) sizin kimi Mürvətin srrveridə varda. Hostingi aldım nə konfiqurasiya heçnə etmədim hər şey öz yolunda işləyir. Mən niyə hoştingi konfiqurasiya etməliyəm ki. Ən azından bu problemi həll etmək bacarığınız olsaydı mənə çıxış yolunu deyərdiniz dâha mili biz
ru'a bağlayın spama düşməyəcək deyən siz deyilsiniz? Hətta öz əlinizlə maili biz
ru'a bağladiniž və problemi həll edə bilmədiniz başladınız blokla hədələməyə. Bəlkə elə deyildi? 2-3 saat biz
ru ilə əlləşincə bir kəlmə deyərdiniz kimi bu yolla həll olunur. Necə deyə bilərsiniz ki axı özünüzdə bilmirsiniz. ) Mənə deyirsiniz mail.rua bağla işləyəcək. Hə zırt işlədi. Gördük elə. ) Siz babat bilirsiniz axı. ))
18 İyl 2021, 10:43
----
SySBoSS, Bəs onda niyə yazırsınız ki spama düşəndə ki directadmind ola bilər zad. )) Problemin nə lduğunu təzə oyrənmisiniz diyəsən )) sizin kimi Mürvətin srrveridə varda. Hostingi aldım nə konfiqurasiya heçnə etmədim hər şey öz yolunda işləyir. Mən niyə hoştingi konfiqurasiya etməliyəm ki. Ən azından bu problemi həll etmək bacarığınız olsaydı mənə çıxış yolunu deyərdiniz dâha mili biz
ru'a bağlayın spama düşməyəcək deyən siz deyilsiniz? Hətta öz əlinizlə maili biz
ru'a bağladiniž və problemi həll edə bilmədiniz başladınız blokla hədələməyə. Bəlkə elə deyildi? 2-3 saat biz
ru ilə əlləşincə bir kəlmə deyərdiniz kimi bu yolla həll olunur. Necə deyə bilərsiniz ki axı özünüzdə bilmirsiniz. ) Mənə deyirsiniz mail.rua bağla işləyəcək. Hə zırt işlədi. Gördük elə. ) Siz babat bilirsiniz axı. ))
0
Əməliyyatlar
Efrail, Hosting satın aldıqda mail avtomatik hazır olmur manual tənzimləmək lazımdır dkim, spf, dmarc kimi ayarları
----
[c]# RAbbasoff ([time]17.07.2021 23:33[/time])
Bir tək onu deyə bilərəm ki movzu ilə bağlı, yaşadığınız Mail problemi rDNS və SSL qaynaqlı ola bilər, çünkü gmail və digər Mail servisləri gondərilən mailin gəldiyi ünvanın sahib olduğu smtp, rdns və[/c]dediyim kimi mail konfiqurasiya edə bilmir günahı bizə atır. günün 23 saatı online dəstəyə yazır. Biz dərs keçmirik hostinq satışı edirik :)
18 İyl 2021, 08:54
----
[c]# RAbbasoff ([time]17.07.2021 23:33[/time])
Bir tək onu deyə bilərəm ki movzu ilə bağlı, yaşadığınız Mail problemi rDNS və SSL qaynaqlı ola bilər, çünkü gmail və digər Mail servisləri gondərilən mailin gəldiyi ünvanın sahib olduğu smtp, rdns və[/c]dediyim kimi mail konfiqurasiya edə bilmir günahı bizə atır. günün 23 saatı online dəstəyə yazır. Biz dərs keçmirik hostinq satışı edirik :)
0
Əməliyyatlar
Bir tək onu deyə bilərəm ki movzu ilə bağlı, yaşadığınız Mail problemi rDNS və SSL qaynaqlı ola bilər, çünkü gmail və digər Mail servisləri gondərilən mailin gəldiyi ünvanın sahib olduğu smtp, rdns və ssl uyğunluğuna əsasən filtr edir. Başka da probleminiz varsa sülh yolu ilə həll edin getsin)
18 İyl 2021, 03:33
0
Əməliyyatlar
Efrail senin kimi iş görende pul alıb haram iş görmürler.. 3-5 gün deyib 1 ay firlatmirlar ve axırdada bir şey bacarmadıqın göz önündedi danışmaqın var ancag bir iş bacarmırsan sözlerinde 90% yalandı puluda alıb yoxa çıxmısan guya ölmüsen iş görende halalliqla gör hele bir formda kimlerise sehf cixartma ozun duzgun ol birinci
----
Menim fikrimce ne efraile iş gördürmek meslehet görmürem nede o olduqu bir işe girişmek nede onunla bagli bir iş görmek meslehet bilmirem.. Ne sözün düz deyil, ne bacarıqın danışdıqın qeder deyil, nede halal insan deyilsen..
----
Birden formda tanımıyarsan meni nömremi zadı isteyersen deyim bilesenki nömremide bilirsen tanıyırsanda vaxtın olanda dine imana gelende halal haram başa düşende 5-10 güne deyib 30gün firradan ve axirdada sehflikler olan birsey ortaya cixarib duzeleecem deyb ve yene yoxa çıxdın imkam olanda mesajlara baxarsan kartada ödenişimi edersen
18 İyl 2021, 02:37
----
Menim fikrimce ne efraile iş gördürmek meslehet görmürem nede o olduqu bir işe girişmek nede onunla bagli bir iş görmek meslehet bilmirem.. Ne sözün düz deyil, ne bacarıqın danışdıqın qeder deyil, nede halal insan deyilsen..
----
Birden formda tanımıyarsan meni nömremi zadı isteyersen deyim bilesenki nömremide bilirsen tanıyırsanda vaxtın olanda dine imana gelende halal haram başa düşende 5-10 güne deyib 30gün firradan ve axirdada sehflikler olan birsey ortaya cixarib duzeleecem deyb ve yene yoxa çıxdın imkam olanda mesajlara baxarsan kartada ödenişimi edersen
0
Əməliyyatlar
SySBoSS, Zəhmət olmasa yetərli səbəb deyin!
Məni hədələyib hesabınızı silib serverə girişinizi bloklayacağıq kimi səbəblər??
Siz müştərinin problemini həll edə bilməyəndə bloklayırsınız həmişə?
Hwqiqətən ayıbdır!
18 İyl 2021, 01:32
Məni hədələyib hesabınızı silib serverə girişinizi bloklayacağıq kimi səbəblər??
Siz müştərinin problemini həll edə bilməyəndə bloklayırsınız həmişə?
Hwqiqətən ayıbdır!
0
Əməliyyatlar
Efrail, Məncə yetərincə səbəb var gəlib burda pisləyib serverdən çıxdığını deyib ama hələdə bizim serverdə qalmaq '/
----
ehtiyyat nüxsələri saxlanılıb...
support@hostinger.az E-poçtu ilə əlaqə saxlayın göndəriləcək
18 İyl 2021, 01:06
----
ehtiyyat nüxsələri saxlanılıb...
support@hostinger.az E-poçtu ilə əlaqə saxlayın göndəriləcək
0
Əməliyyatlar
SySBoSS, Məndə deyirəm ki hər nə olursa olsun sizin heç bir haqqınız yoxdur ki hostingi bağlayasiniz ödənişin vaxtı bitmədən. Buna heç bir səbəbiniz yoxdur!!!
18 İyl 2021, 01:01
0
Əməliyyatlar
[c]# Efrail ([time]17.07.2021 20:52[/time])
SySBoSS, Nə fərq edərki? Sizə heç bir haqq verilmir mənim hostingimi bloklamağa. İstəyir 20 qəpiklik olsun istəyir 100 manatlıq. Bəlkə bazada mənə önəmlı məlumat var? Əslində sırf buna görə yaxşı qan[/c]tək isdifadə edən siz deyilsiz
----
Efrail, Dünən ehtiyyat nüxsələrini çıxardığını dediniz...
Bu gün serveri tərk etdiyinizi dediniz ama hələdə bizim serverdəsiz.
18 İyl 2021, 00:58
SySBoSS, Nə fərq edərki? Sizə heç bir haqq verilmir mənim hostingimi bloklamağa. İstəyir 20 qəpiklik olsun istəyir 100 manatlıq. Bəlkə bazada mənə önəmlı məlumat var? Əslində sırf buna görə yaxşı qan[/c]tək isdifadə edən siz deyilsiz
----
Efrail, Dünən ehtiyyat nüxsələrini çıxardığını dediniz...
Bu gün serveri tərk etdiyinizi dediniz ama hələdə bizim serverdəsiz.
0
Əməliyyatlar
SySBoSS, Nə fərq edərki? Sizə heç bir haqq verilmir mənim hostingimi bloklamağa. İstəyir 20 qəpiklik olsun istəyir 100 manatlıq. Bəlkə bazada mənə önəmlı məlumat var? Əslində sırf buna görə yaxşı qanuni layiqli cavabınızı verərdim. Amma baş qoşmaq istəmirəm
Maili qoşmağa qaldıqda isə gördük necə qosdugunuzu qoşdunuz mail.ru'ya bağladınız və yenə eyni problem davam etdi və həmin problemi aradan qaldıra bilmədiniz hörmətli hostinger az rəhbəri. Öncə işi öyrənin daha sonra bu işlərə başlayıb. Keçdim təkrar murvetin sərvətinə xidmət super aninda cavab yazıb kömək edirlər serverdə çox sürətlidir hec bir tutulma donma sürət zəifliyi heç birşey yoxdur. İşi görəndə belə görürlər. 1-2 manata qiymətləri qoyub camaatı şirnikleşdirməyin . Elə sizin göstərdiyiniz xidmət elə 1 manatlıq xidmətdir. Ondan artığı gözləmək olmaz. Harda gördüm linç edəcəm. Çünki sizdə yaşadığım problemləri mən gördüm. Kənardan super görünə bilər. Amma belə bir köpüklü deyil necə olduğunu bilmək istəyirsinizsə həmin serverə kecin gorəcəksiniz
18 İyl 2021, 00:52
Maili qoşmağa qaldıqda isə gördük necə qosdugunuzu qoşdunuz mail.ru'ya bağladınız və yenə eyni problem davam etdi və həmin problemi aradan qaldıra bilmədiniz hörmətli hostinger az rəhbəri. Öncə işi öyrənin daha sonra bu işlərə başlayıb. Keçdim təkrar murvetin sərvətinə xidmət super aninda cavab yazıb kömək edirlər serverdə çox sürətlidir hec bir tutulma donma sürət zəifliyi heç birşey yoxdur. İşi görəndə belə görürlər. 1-2 manata qiymətləri qoyub camaatı şirnikleşdirməyin . Elə sizin göstərdiyiniz xidmət elə 1 manatlıq xidmətdir. Ondan artığı gözləmək olmaz. Harda gördüm linç edəcəm. Çünki sizdə yaşadığım problemləri mən gördüm. Kənardan super görünə bilər. Amma belə bir köpüklü deyil necə olduğunu bilmək istəyirsinizsə həmin serverə kecin gorəcəksiniz
0
Əməliyyatlar
[c]# Efrail ([time]17.07.2021 20:01[/time])
Admin, Serverdə bir mail problemini həll edə bılmədilər. Göndərilən maillər qarşı tərəfin spam qutusuna gedirdi. İndi mən belə bir mövzu açdım oğraşlar hostingleri bağladi. Server 2 gün işləyir 1 gün[/c]serverdən çıxdım dedin
----
Efrail, cəmi 4 hostingin var 2 si pulsuz 2 si 1 aznlıq ... mail üçün əlavə mail servisini qoşmağı bacarmayan müştəri!
18 İyl 2021, 00:29
Admin, Serverdə bir mail problemini həll edə bılmədilər. Göndərilən maillər qarşı tərəfin spam qutusuna gedirdi. İndi mən belə bir mövzu açdım oğraşlar hostingleri bağladi. Server 2 gün işləyir 1 gün[/c]serverdən çıxdım dedin
----
Efrail, cəmi 4 hostingin var 2 si pulsuz 2 si 1 aznlıq ... mail üçün əlavə mail servisini qoşmağı bacarmayan müştəri!
0
Əməliyyatlar
Admin, Serverdə bir mail problemini həll edə bılmədilər. Göndərilən maillər qarşı tərəfin spam qutusuna gedirdi. İndi mən belə bir mövzu açdım oğraşlar hostingleri bağladi. Server 2 gün işləyir 1 gün işləmir. Təpələri dəysin qısası. Maillə bağlı ňecə dəfə yazdım həll edə bilmədilər hələ serverdən mən blok edəcəklərini söylədilər. İndidə bloklayiblar.
Heç kim məncə burdan heçnə almasın. Məsləhət deyil mən istifadə etdim gördüm.
18 İyl 2021, 00:01
Heç kim məncə burdan heçnə almasın. Məsləhət deyil mən istifadə etdim gördüm.
0
Əməliyyatlar
İşləyir.Problemi Yoxdu.Neçə Vaxtı Baxıram
17 İyl 2021, 22:16
0
Əməliyyatlar
Niko77, Çox problemli serverdir. Mən çıxdım serverden
17 İyl 2021, 21:07
0
Əməliyyatlar
Efrail, qaqa wifi da nese var icaze ermir bezi saytlara girmeye mendede eledi wifi yeni cekilib girmir sayta ama telefonun oz interneti ile girir
16 İyl 2021, 22:45
0
Əməliyyatlar
Salam. Mən daxil ola bilmirəm. Hostinger.az işləyirmi sizdə??
2 gündür giriş edə bilmirəm mən.
16 İyl 2021, 20:54
2 gündür giriş edə bilmirəm mən.
0
Əməliyyatlar
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
16 İyl 2021, 20:54
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə