Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 23
Əməliyyatlar
Şərəfsiz movzunu görüb yazmir. Whatsapp da mənə yazdi ki niyə belə yazirsan. O mənə 1 azn atdi. Mən də ona 3 domennən 1 ni vermədim. Belə baxanda uduzan o oldu ))
10 İyl 2021, 14:36
0
Əməliyyatlar
En gulmeliside hemen adami bi movzuya baxmasi oldu)
9 İyl 2021, 23:42
0
Əməliyyatlar
Günahkar O, deyil sizsiz O, sadəcə əlinə düşmüş fürsətdən İstifadə edir, sizdə Onun İstifadə üsullarından biri olmuş olursuz.
Deyilən Şəxs haqqında dəfələrlə Mövzular açılıb, baxmadan etmədən kimdən gəldi alış, satış etdikdə sonluqun belə olması qaçınılmazdır.
ALLAH Akıl fikir versin.
9 İyl 2021, 19:04
Deyilən Şəxs haqqında dəfələrlə Mövzular açılıb, baxmadan etmədən kimdən gəldi alış, satış etdikdə sonluqun belə olması qaçınılmazdır.
ALLAH Akıl fikir versin.
0
Əməliyyatlar
Salam. Mənədə atib. 3 domeni 7 azn a satdim 4 azn göndərdi qalanını göndərmədi. 1 domenim basqa hesabda idi deyə onu ogurlaya bilmədi. Yenə yaxşı qurtardım. Nömrəsi budur. 0507610180
9 İyl 2021, 15:44
0
Əməliyyatlar
Xeyli adama atıb necədə boynun şişirdire..çoxuda aldanır.
9 İyl 2021, 07:05
0
Əməliyyatlar
çalışın kim olur olsun, nəğd olmadan iş görməyin.
8 İyl 2021, 18:20
0
Əməliyyatlar
Buga, Elə bil birinci dəfədir.bu işləri görürsüz qabaqca niyə almırsız ödənişinizi?
8 İyl 2021, 17:39
0
Əməliyyatlar
Həmin movzuda məndə fikir bildirmişdimki lazim olsa xəber elə, hər şey bir qırağa bi iş gorəcəyiviz adamla niyə marağlanmirsiz ki kimdi nədi nəcidi? Bunla iş gorən olub ya olmuyub, həqiqətən bacarir ya yox deyə
8 İyl 2021, 13:24
0
Əməliyyatlar
Mövzu Admin tərəfindən Qara Siyahı bölməsinə köçürüldü.
Mövzu açarkən diqqətli olun!
8 İyl 2021, 11:11
Mövzu açarkən diqqətli olun!
0
Əməliyyatlar
SilNick, Niyə Mövzu Açıb Maraqlanmırsankı?? Burda Nahid Niko Ləqəbidi Ban Eləmişəm..Aldanmayında Mövzu Açıq Qalsınkı Hamı Tanısın.
8 İyl 2021, 11:11
0
Əməliyyatlar
Atdı P... Olan şeydi Anasının Qiyməti 3 Manat imiş Ta Mən Nə bilimi , Adminlər Zəhmət Olmada Mövzunu Bağlayın, Daha çox Zina Etmiyək Anasıyla
6 İyl 2021, 15:09
0
Əməliyyatlar
Salam. O P...R Haqqinda ne qeder movzu yazlib Serh yazmisq) yene Gormemisiz. Allah sebir versin.
6 İyl 2021, 14:22
0
Əməliyyatlar
SilNick, Nə deyim vAllah nəqədər adam tanısa bunları bir o qədər yaxşıdı keçəndəfədə birinə domain atmışdı indi həmin domain i satışa qoyub təzədən
6 İyl 2021, 14:13
0
Əməliyyatlar
GhOsT, Problem detil məncun, Kanalda Paylaşdığım Videolarda Ətraflısını Yazıb paylaşaram Ənaz 70-80 100.000 dən çox izləyici Görəcək Elə olsa mənə sərf edəcək ????
6 İyl 2021, 14:12
0
Əməliyyatlar
Pulun üstündən su iç qaqa atanşikə rast gəlmisən təssüfki :(
6 İyl 2021, 14:10
0
Əməliyyatlar
Salam dunən görduyunuz kimi mövzu Açmışdımki loqo lazımdı yutub kanalımcun Forumlara elədə girmirəm umumyətlə, Qaqaşın biri yazdıki duzəldə bilirəm falan filan bəs 3 manata dedim hə yaxşı duzəlt hazır olanda denən ödənişivi köcurum dedi yox ödənişi elə ödənişdən 15-20 dəqiqə sonra loqo hazır olacaq dedim yqxşı elə 3-5 dəyqə keçmədi milliön yanımda olduğuyçun ödənişin köcurdum çekin şəklini çəkdim atdımki qaqaş göndərdim dedi hə gəldi 5-10 dəyqəyə başlıyıram o 5-10 dəyqədi hardasa 1-2 saata 24-saat tamam olacaq nə vatsapda nədə adi zənglərə cavab vermir söhbət 3 manatdan getmir ağzından cıxan 15-20 dəqiqəlik vaxtından gedir Başqa nömrəsini Bilən varsa yada özu görursə özu yığsın məni
6 İyl 2021, 14:07
0
Əməliyyatlar
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
6 İyl 2021, 14:07
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə