Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 20
Əməliyyatlar
Mövzu BY_LEGIONER Terefinden Bağlandı!
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
10 İyl 2021, 10:25
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
0
Əməliyyatlar
RAbbasoff, Duzu kompyuterin yadasin vs deyiwdirmiwem duzelden deyibki get liboy guclu oynu yukle oyna ona gore yuklemey isteyirem disk yoxumdu yuklemey saytida bilmirem yaziram yukleyirem yuklemir ya yuklenen yazilirki virus ola biler silem
----
Kompyuter ucun oyunlar lazimdi meselen pubg free fire online oyunlar disk olmadan hardan nece yukleye bilerem eveler mta vardi oynayan olubsa biler onu nece yukleye bilerem gta yoxumdu var idi diski kimse apardi qaytarmadi mumkunse xayiw edirem bilenler komey etsin
----
Devam
9 İyl 2021, 23:53
----
Kompyuter ucun oyunlar lazimdi meselen pubg free fire online oyunlar disk olmadan hardan nece yukleye bilerem eveler mta vardi oynayan olubsa biler onu nece yukleye bilerem gta yoxumdu var idi diski kimse apardi qaytarmadi mumkunse xayiw edirem bilenler komey etsin
----
Devam
0
Əməliyyatlar
BY_LEGIONER, İlk öncə kompa Emulator yüklə ki bu oyunlari istifadə edə biləsən
8 İyl 2021, 15:49
0
Əməliyyatlar
BY_LEGIONER, Wplusyukle.com
Burdan isdediyin qeder vatsap yukle
Bide play marketde yaz klonlama proqramlari cixacaq
----
BY_LEGIONER, Whatsappda yazarsan basa salaram bilirem.
0510710827
8 İyl 2021, 15:32
Burdan isdediyin qeder vatsap yukle
Bide play marketde yaz klonlama proqramlari cixacaq
----
BY_LEGIONER, Whatsappda yazarsan basa salaram bilirem.
0510710827
0
Əməliyyatlar
Salam kompyuter ucun oyun yukleme sayti bilen var? Meselen free fire ve ya pubg nece ve hardan yukleye bilerem disk olmadan
8 İyl 2021, 14:54
0
Əməliyyatlar
Youtube dan bax luck patcher clone app deyə axtarış et
7 İyl 2021, 10:37
0
Əməliyyatlar
GhOsT, Yukledim ama istediyim proqrami ikilemedi bu basqa bildiyin var ne ikilmey oldu nede bawqa hesaba gire bildim
7 İyl 2021, 10:15
0
Əməliyyatlar
BY_LEGIONER, Yox google dan yükləməlisən
6 İyl 2021, 13:59
0
Əməliyyatlar
GhOsT, Bunu play marketde tapmaq olur?
6 İyl 2021, 13:47
0
Əməliyyatlar
BY_LEGIONER, Yadımanan çıxmışdı luck patcherdə belə funksiya var bir apk dan çoxlu sayda klonlamaq olur klonda elə digər programların yanına düşür adı dəyişmir ancaq digərindən fərqli olur yəni oyun klonlasan orginalda neçə lvl olursan ol klonda 0 dan başlamalısan
6 İyl 2021, 00:54
0
Əməliyyatlar
GhOsT, Turkun meseli mene vacap lazim deyil sadece olaraq vacapi mesel cekmisem yeni bir proqramdan en azi 3 un yaratmaq isteyirem ama hansin yukleyirem nito olur ya donur yada deyqe bir proqrama girmelisenki hemin proqrama giresen
----
Birde rotsuz wifi qiran proqram lazimdi bilen varsa xayiw edirem adin ve ya wekilin linkin atsin yukleyim inden twk
----
Davam
----
Donmayan 2 ilme proqram lazimdi ikileme uyugunlama Whastap ucun yox bawqa bir proqram var onu ikiliyecem elesi lazimdiki apk formasinda adi meselen BY_LEGIONER dise BY_LEGIONER1 2 3 vs olsin
5 İyl 2021, 23:55
----
Birde rotsuz wifi qiran proqram lazimdi bilen varsa xayiw edirem adin ve ya wekilin linkin atsin yukleyim inden twk
----
Davam
----
Donmayan 2 ilme proqram lazimdi ikileme uyugunlama Whastap ucun yox bawqa bir proqram var onu ikiliyecem elesi lazimdiki apk formasinda adi meselen BY_LEGIONER dise BY_LEGIONER1 2 3 vs olsin
0
Əməliyyatlar
Sənə neçə ədədə whatsapp lazımdə bilmirəm ancaq sən telefonunda 3 whatsapp işlədə bilərsən 1 play market dən whatsapp yüklə bu 1. sonra ayarlardan Dual mesenger i tap və ordanda whatsapp i aktiv et bu 2. daha sonra yenidən play merketdə gir və whatsapp businnes yüklə buda 3. İstəsən fərqli whatsapp+ lar da yükləyib bu sayını 4 və 5 ə çıxara bilərsən yəni heç bir klon programına gərək yoxdur
28 İyn 2021, 17:13
0
Əməliyyatlar
BY_LEGIONER, Röyal Yazıbdıda.Yüklə Yoxla
28 İyn 2021, 16:09
0
Əməliyyatlar
RAbbasoff, Ele proqram bilirsenki meselen proqramdan proqrama girmey yox hemin porqrami meselen deyeki Whastapp i Whastapp1 Whastapp2 etmey olsun meselen Paralel spaceye girib sonra Whastapa girmiyim pramoy Whastap1 e girim eveler bilirdim adi yadimdan cixib bir birde yoxlayiram tapa bilmirem hansidi
28 İyn 2021, 14:47
0
Əməliyyatlar
ISGNDRV, Berke Paralel proqrami bilsen? Meselen ele bir proqram olsinku donmasin rahat iwlesin hemcinde bir proqramda 3 4 etmey olsun
----
Yukledim qurawdirdim yazildi qurawdirlmadi silmeli oldim
28 İyn 2021, 10:13
----
Yukledim qurawdirdim yazildi qurawdirlmadi silmeli oldim
0
Əməliyyatlar
BY_LEGIONER, Salam. Googledə "Play Market Apk" yaz yüklə. Sonra qurlaşdır. Düzələcək.
28 İyn 2021, 07:49
0
Əməliyyatlar
Birde men nece edimki play market normal olsun nedese mende kohne kimi qalib axtardiqim bolmeleri tapa bilmirem eveler bele deyildi son zamanda bele olub ele bilirdim hamida beledi ama yox tekce menim telfonumda beledi
----
Davam
----
Dovlin
27 İyn 2021, 13:04
----
Davam
----
Dovlin
0
Əməliyyatlar
Salam Paralel Proqram Lazimdi Ele Proqram Olsunku Meselen Deyeki Whastapi 2 Ci 3 U Yaradanda Proqramin Icerisinde Deyil Telfona Dusun Eveler Bilirdim Indi Adi Yadimdan Cixib Adi Whastap Telfona Nece Duwurse Oda Helece Proqramdan Yukledikde Telfona Dusun Telfon Leagodu Xayiw Edirem Bilenler Komey Etsin Link Ve Yaxud Proqramin Adin Desin Yukleyim Inden Twk Allah Razi Olsun.
25 İyn 2021, 10:44
0
Əməliyyatlar
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
25 İyn 2021, 10:44
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə