Mövzu - tanislardan kimin serviri var?

tanislardan kimin serviri var?

Alt bölmə: Arxiv Movzular
Fəsil: Ünsiyyət

Tema faylları
Şərhlər 10
Mövzu BY_LEGIONER Terefinden Bağlandı!
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
14 Apr 2021, 21:20
0
Admin, qismet olmasada olar vacib deyil oz saytim olmuyacaq sizin saytiniza gelececm hemiweki kimi birce bu rubin cixarmaq bolmesi olsaydi karta vurmaq pulu super olardi
----
pulsuz drekadmin servirleri bilen var?
14 Apr 2021, 18:23
0
BY_LEGIONER, Yəqinki Köməklik Edən Olacaq.
13 Apr 2021, 11:20
0
ProHack, Allah seni guldursun can saliqin bes edir
12 Apr 2021, 18:43
0
Tova ele bildim deyr translardan kim var )))
Yoxumdu Yerli olsa qurbandi
12 Apr 2021, 17:34
0
Admin, canin sagolsun demey neye desen deyer Allah komeyin olsun yende cox sagol
----
artiq silindi vaxtinda beckubumu yaxwiki goturdum silinib 14 gun evel :))
12 Apr 2021, 17:12
0
Serveri Ləğv Etməsəydim Köməklik Edərdim
12 Apr 2021, 17:02
0
iki domene olmasada olar ferma oynu ucun tekce olsada olar meselen tek iwletdiyim budur
12 Apr 2021, 12:59
0
Salam nece aydi pulsuz resel iwledirem bilenler bilir sagolsun Dark veribdi ama 14 gunden sonra baglanacaq sebeb ise servir iwletmir daha ve ikidene domen ucun host lazim olacaq pulsuz kim vere biler turkun meseli host verende sagolsun vermiyende in skripin sqlin goturmuwem ama in tekce sqlin goturdum yeni skripde olsa sql duwnen yaxwi olar komey edende sagolsun etmiyende kiminse mene borcu yoxdu nedeki icimirem coxunun mene yaxwliqi kecib sagolsunlar belede olmuyacaq iwletmiyecem ne varki kimse yaxwliqim deyibse halal xowu kiminsede mene yaxwliqi deyibse halaliq isteyirem halal etsenizde sagolun etmesenizde
12 Apr 2021, 12:57
0
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
12 Apr 2021, 12:57
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə

azTOP.biz
Onlayn istifadəçilər
HAMISI