Mövzu - Modem ve Wifi

Modem ve Wifi

Alt bölmə: Arxiv Movzular
Fəsil: Ünsiyyət

Tema faylları
Şərhlər 10
Mövzu By_Xezri Terefinden Bağlandı!
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
4 Apr 2021, 10:37
0
hərkəsə fikiri üçün təşəkkür edirəm.

problem bilmirəm nədən idi amma, reset etdirdim yenidən qurdurdum hər şey indi əvvəlki kimi normaldır.
----
mövzu OFF
4 Apr 2021, 10:37
0
Zəiflik var? Yoxdursa Olsunda Yəqin Çox Adam Girir
3 Apr 2021, 10:13
0
İşiqdandi bizdede olurdu fiberdi internet zeng eledim dediler işiqdandi ancaq indi normal işleyir bizim modemde qirmizi işiq yanib sönürdü
3 Apr 2021, 02:43
0
Cox qowulma var
2 Apr 2021, 23:50
0
By_Xezri, mendede heledi herden bir iwleyir herden bir iwlemir
2 Apr 2021, 23:32
0
[c]# BY_LEGIONER ([time]02.04.2021 15:31[/time])
By_Xezri, Aleykuma Salam bizde internet ola ola telfona set vermir o dediya fikir vermemiwem internet oldu ayliqi havayi yere odeyirik 170 deki zenge cavab vermir daha[/c]məndə internet problemi heç olmazdı. bir neçə gündür olur belə şey. modem üzərində ki internet işığı sürətli olaraq yanıb sönür.
2 Apr 2021, 19:37
0
By_Xezri, Aleykuma Salam bizde internet ola ola telfona set vermir o dediya fikir vermemiwem internet oldu ayliqi havayi yere odeyirik 170 deki zenge cavab vermir daha
2 Apr 2021, 19:31
0
salam, son bir neçə gündür modem də internet işığı sürətli olaraq yanıb sönür. poçta zəng etdim dedilər ki bu problem provayder olaraq hərkəsdə yaşanır. sürətli olaraq internet işığının yanıb sönməsi telefonda öz-özünə wifi'ni də bağlayır. siz yaşayırsınız bu problemi? ya necə? bu arada internet bakinternet'dir. yəni normal çalışırdı heç zaman internetdən şikayət etməzdim ama bir neçə gündür bu problemi yaşayıram.
2 Apr 2021, 18:38
0
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
2 Apr 2021, 18:38
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə

azTOP.biz
Onlayn istifadəçilər
HAMISI