2 ci whastap iwley yukleme linki kim ata biler telfon leagodu whastap busenizdi nedi iwlemir artiq paralel yukleyendede cox gec acir
----
[c]# Danger ([time]06.04.2021 19:40[/time])
BY_LEGIONER, Yaz özelden rus nömrəsi verim islet[/c]Allah razi olsun cox sagol Allah ne arzun varsa yerine yetirsin amin????
----
Danger, burdasiz?
----
Davam
----
birdene iwley proqram iwley kod bilen yoxdu proqrami sildim iwlemedi deye komey edende sagolsin etmeyende bugun siz sabah men
Yusif_), turkun meseli burda ede bilersen
----
Salam bilenlerden komey isteyirem mene whastap ucun saxta nomre lazimdi Textnow proqram var ama whastap hecbir koduni qebul etmedi
----
davam
----
dovin
----
davam
Admin, sen acdiqin movzunu men coxdan qeyd etmiwem
Internet Paketleri Yazacam
----
Davam iwley saxta nomre lazimdi TextNow da 336 ile nomre acmiwdim indi nedese aciram iwlemir 272 ilede 202 ilede acdim iwlemedi
----
iwley kod proqram bilen yoxdu aranizda?
----
saxta nomre ucun iwley proqram kod bilen var?
----
davam
Əvvəl var idi müqavilə ilə düzüb qoşurdular qeydiyyatı pullu edə bilərsən məsəl odakı heçkim razı olmaz yaxşısı budur...reklam linkləri qoyaraq qazana bilərsən..
----
Pulsuz Domendən Çətin Pul Qazana Biləsən
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz