Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
V
Azinter.Ru ve Vor.az admini Mecidle Fermani :)
Alt bölmə: Arxiv Movzular
Fəsil: Ünsiyyət
Tema faylları
Şərhlər 17
Əməliyyatlar
Mövzu Admin Terefinden Bağlandı!
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
24 Mar 2021, 23:45
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
0
Əməliyyatlar
Vadoyla bir nece il evel unsiyetimiz olub. Son vaxtlarda munasibetimiz var siz gotunuzle isiyen vaxtlar biz aznetde olmusug hami anasin qarninda oyrenmemsik hecneyi oyrene oyrene gelmisik vadonun menim movzularimi korlayan o bicoklarin hamisi dunenki usaglardi handiki sud evezine siperma icenler:)
24 Mar 2021, 18:19
0
Əməliyyatlar
Mecidin qisdarin qaldirmaq lazimdi agilansin
24 Mar 2021, 17:05
0
Əməliyyatlar
[_ZaKoN_N!Ck_], Inan Forumlarda bularin elinden Movzu hec kim aca bilmir. Hamiya soyiw yazirlar. Menede yazdilar mende bular ucun Qewey Php yaratdim.
indi girib 4 saatdi yalvarirlar ki sil adimizi. Pewman olub pox yemise donubler.
----
By_Xezri, Bu Forum Yaxsi Forumduye. Xowum Gelir Burdan da Admini ele bil (olmaz) Admin yoxa cixib. Kim kime ne geldi yazir baxan yoxdu. 1 adam 10 nikle girir Forma
24 Mar 2021, 00:50
Xarici keçid
http://Serverde.ru/peyser.php
http://Serverde.ru/peyser.php
indi girib 4 saatdi yalvarirlar ki sil adimizi. Pewman olub pox yemise donubler.
----
By_Xezri, Bu Forum Yaxsi Forumduye. Xowum Gelir Burdan da Admini ele bil (olmaz) Admin yoxa cixib. Kim kime ne geldi yazir baxan yoxdu. 1 adam 10 nikle girir Forma
0
Əməliyyatlar
Allah səbr versin.
Qeyd: mövzuda bir təhqir olarsa, həmən Ban!
23 Mar 2021, 22:27
Qeyd: mövzuda bir təhqir olarsa, həmən Ban!
0
Əməliyyatlar
Mövzu Admin tərəfindən Qara Siyahı bölməsinə köçürüldü.
Mövzu açarkən diqqətli olun!
23 Mar 2021, 18:50
Mövzu açarkən diqqətli olun!
0
Əməliyyatlar
Movzu Adi "Azinter.Ru ve Vor.az admini Mecidle Fermani :)" Olaraq Deyisdirildi!
Movzu Acarken Diqqetli Olun!
23 Mar 2021, 18:45
Movzu Acarken Diqqetli Olun!
0
Əməliyyatlar
Bu Sehifede Tezlikle Bezilerinde Adi Elave Edilecek. Ve cixarilmayacaq
----
Onsizda Bu .... Hami Taniyir. Tanimayanlarda Qoy Tanisin ki Bunlar Necr adamdi
----
Azinter.Ru Ləqəb: By_E4L5N!CK / Bu Menim 3 Userime Pul Atib. Sayt Satib Pulun Alib Yeyib sonra Saytlari Alib Elinden. Cox .... Mawennik .... Menim Nomremi Qiz adi ile Paylawib. Menim Serverimi her yerde pisleyir. Cox .... adamdi. Anasin bacisin Soyursen Gulur uzuve. Soyursen kayf tutur Inanmayan Zeng edib Yoxlasin. Nomresi: 077-537-47-98 / Bu ..... aznete gelenden hamini pisledi Atack Spam ne pox iw var bular gelenden sonra cixdi ortaliqa. Ne qeder Peeyser Reklamwik userler varsa hamisin yigdilar serverlerine. Indide userleri cixib qaliblar Goot veziyyetine. Cunku 5 Manata sayt Yox Qeeyretlerin Satirlar Namuslarin Wereflerin Satirlar. )
Vor.Az Vor.az in Admini Mecid Dj_Yetim leqebli Kankret Anasin Bacisin .... ..... Balasidi. Qizlarin Nomresin Paylayib Wantaj Edir. Qiz Niki ile Girib Rutbe Alib Oz Saytin Reklam Edir. Bunun Varyoxun ..... Cox .... Adamdi Bu. Vor.az in Adminide orda olan 5 10 neferin Qardaw ve Bacilarida Bunun kimi Werefin Qryretin Satanlardandi. Haminizin Ic uzunuzu Acib Tokecem Tezlikle.. Elaqe Nomreside budu: 050-431-55-37 . Diyesen Bacisi ile Werik isledir. Arada qiz acir arada oglancigaz. Azinter.ru nin useridi. 2 .... bir Yerdedi.)
23 Mar 2021, 17:48
----
Onsizda Bu .... Hami Taniyir. Tanimayanlarda Qoy Tanisin ki Bunlar Necr adamdi
----
Azinter.Ru Ləqəb: By_E4L5N!CK / Bu Menim 3 Userime Pul Atib. Sayt Satib Pulun Alib Yeyib sonra Saytlari Alib Elinden. Cox .... Mawennik .... Menim Nomremi Qiz adi ile Paylawib. Menim Serverimi her yerde pisleyir. Cox .... adamdi. Anasin bacisin Soyursen Gulur uzuve. Soyursen kayf tutur Inanmayan Zeng edib Yoxlasin. Nomresi: 077-537-47-98 / Bu ..... aznete gelenden hamini pisledi Atack Spam ne pox iw var bular gelenden sonra cixdi ortaliqa. Ne qeder Peeyser Reklamwik userler varsa hamisin yigdilar serverlerine. Indide userleri cixib qaliblar Goot veziyyetine. Cunku 5 Manata sayt Yox Qeeyretlerin Satirlar Namuslarin Wereflerin Satirlar. )
Vor.Az Vor.az in Admini Mecid Dj_Yetim leqebli Kankret Anasin Bacisin .... ..... Balasidi. Qizlarin Nomresin Paylayib Wantaj Edir. Qiz Niki ile Girib Rutbe Alib Oz Saytin Reklam Edir. Bunun Varyoxun ..... Cox .... Adamdi Bu. Vor.az in Adminide orda olan 5 10 neferin Qardaw ve Bacilarida Bunun kimi Werefin Qryretin Satanlardandi. Haminizin Ic uzunuzu Acib Tokecem Tezlikle.. Elaqe Nomreside budu: 050-431-55-37 . Diyesen Bacisi ile Werik isledir. Arada qiz acir arada oglancigaz. Azinter.ru nin useridi. 2 .... bir Yerdedi.)
0
Əməliyyatlar
Xarici keçid
http://serverde.ru/peyser.php
http://serverde.ru/peyser.php
Mende Subutu ile Bir Sehife acmiwdim. Bu .. haqda subut ile hamisin eleve etmiwdim. Req.az admini Ramin mene dedi ki onlari sil. Bezi sebeblere gore. Mende onin sozun yere salmadim sildim. Ama gorurem ki bunlar mene cox iliwir. G.... catmir nese edeler. Ancaq Movzularimda Analarin siydururler. Men size aid yeni P.... siyahisi yaratdim. Subutlarimla sizi elave edecem ora.
0
Əməliyyatlar
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
23 Mar 2021, 17:46
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə