Giriş
Sayt bölmələri
Xəbərlər
Qonaq dəftəri
Forum
Bloqlar
Musiqi
Foto
Video
Yükləmələr
İcmalar
Lotereyalar
İstifadəçilər Onlayn oyunlar
Onlayn kinoteatr
Mağaza
Bu sayt kukilərdən istifadə edir. Onların istifadəsinə razılıq verirsinizmi?
Bəli, icazə verirəm.
Şərhlər 30
Əməliyyatlar
Mövzu Imran_Huseyni Terefinden Bağlandı!
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
2 Mar 2021, 12:57
Mövzu Arxiv Bölməsinə Köçürüldü.
0
Əməliyyatlar
[c]# Admin ([time]01.03.2021 07:11[/time])
Uğuruna Xeyir..[/c]Senide bezdirmiwem uzurlu say imkan olsa post yene atarsanda movzulari vip edirem deye postlar gedir deyqe bir isteyirem ele duzu ona gore lazimdi bawqa hecne halaliqinda versen sevinerem
500 Post balansına köçürüldü.
2 Mar 2021, 11:45
Uğuruna Xeyir..[/c]Senide bezdirmiwem uzurlu say imkan olsa post yene atarsanda movzulari vip edirem deye postlar gedir deyqe bir isteyirem ele duzu ona gore lazimdi bawqa hecne halaliqinda versen sevinerem
500 Post balansına köçürüldü.
0
Əməliyyatlar
[c]# Imran_Huseyni ([time]01.03.2021 11:32[/time])
Telefonu deyismisem. A10 Yandi. Basqa A10 Aldim Qardasim. And Ola Bizi Yaradana 700 yaxin Videom. 1000 ne qederde sekil falan silindi. O videoda getdi. Nece vaxtdi yaninda xecaletliyem. Uzumde gelmir [/c]Xeyir Allah elemesin men o menada dememiwem belede kef senindi dediyin kimi duzetmiye bilersen borcun yoxdu mene yenede Allah komeyin olsun bugune kimi etdiyin yaxwliqin halaliqin ver
----
Imran_Huseyni, Turkun sozu qaldinsa movzunu bagla mencede getme senin burda cox emeyin var sen bilirsemi meselen en cox senin sayende bize destey olan komeyliy gosterenlerin sayesinde aktiv oluruq men hec men demey olarki imini bu forumda en cox aktiv olam eveler en cox burda aktiv olurdum Ferma oynu oynayirdim buran fermasi duz iwlemedi movzu acdim oyun istedim dj tunar oz fermasina devet etdi getdim http://myfarm.az/invite.php?id=235 sonra aktivliyimin coxsu ora getdi meselen hamidan sonra getsemde hamidan cox aktivliyim var birciyem umumi aktivliyde heleki sonrada ozume oyun yigdim http://WapOyun.Tk Ve http://Qarabagli.Ml ona gore burda aktivliyim azalir adminide bezdirmiwem burda deqe bir post ver deye
----
Imran_Huseyni, Yenede fikirlew istesen qal
----
2 Mar 2021, 11:39
Telefonu deyismisem. A10 Yandi. Basqa A10 Aldim Qardasim. And Ola Bizi Yaradana 700 yaxin Videom. 1000 ne qederde sekil falan silindi. O videoda getdi. Nece vaxtdi yaninda xecaletliyem. Uzumde gelmir [/c]Xeyir Allah elemesin men o menada dememiwem belede kef senindi dediyin kimi duzetmiye bilersen borcun yoxdu mene yenede Allah komeyin olsun bugune kimi etdiyin yaxwliqin halaliqin ver
----
Imran_Huseyni, Turkun sozu qaldinsa movzunu bagla mencede getme senin burda cox emeyin var sen bilirsemi meselen en cox senin sayende bize destey olan komeyliy gosterenlerin sayesinde aktiv oluruq men hec men demey olarki imini bu forumda en cox aktiv olam eveler en cox burda aktiv olurdum Ferma oynu oynayirdim buran fermasi duz iwlemedi movzu acdim oyun istedim dj tunar oz fermasina devet etdi getdim http://myfarm.az/invite.php?id=235 sonra aktivliyimin coxsu ora getdi meselen hamidan sonra getsemde hamidan cox aktivliyim var birciyem umumi aktivliyde heleki sonrada ozume oyun yigdim http://WapOyun.Tk Ve http://Qarabagli.Ml ona gore burda aktivliyim azalir adminide bezdirmiwem burda deqe bir post ver deye
----
Imran_Huseyni, Yenede fikirlew istesen qal
----
0
Əməliyyatlar
[c]# BY_LEGIONER ([time]01.03.2021 11:25[/time])
Imran_Huseyni, Mene verdiyin soz noldu bilmirsen?[/c]Telefonu deyismisem. A10 Yandi. Basqa A10 Aldim Qardasim. And Ola Bizi Yaradana 700 yaxin Videom. 1000 ne qederde sekil falan silindi. O videoda getdi. Nece vaxtdi yaninda xecaletliyem. Uzumde gelmir cavab yazmaga.
----
Imran_Huseyni, Mene verdiyin soz noldu bilmirsen?[/c]Turkun meseli pulsuz gorurdum o isi. Yani bele meni aldatdin falan yazirsan. Camahat ele biler pul atmisam sene.
1 Mar 2021, 15:32
Imran_Huseyni, Mene verdiyin soz noldu bilmirsen?[/c]Telefonu deyismisem. A10 Yandi. Basqa A10 Aldim Qardasim. And Ola Bizi Yaradana 700 yaxin Videom. 1000 ne qederde sekil falan silindi. O videoda getdi. Nece vaxtdi yaninda xecaletliyem. Uzumde gelmir cavab yazmaga.
----
Imran_Huseyni, Mene verdiyin soz noldu bilmirsen?[/c]Turkun meseli pulsuz gorurdum o isi. Yani bele meni aldatdin falan yazirsan. Camahat ele biler pul atmisam sene.
0
Əməliyyatlar
Imran_Huseyni, Mene verdiyin soz noldu bilmirsen?
1 Mar 2021, 15:25
0
Əməliyyatlar
[c]# Imran_Huseyni ([time]28.02.2021 08:29[/time])
Salam Aleykum Dostlar.
Men Aznetden Umumiyetle Getmeyi Dusundum. Ve Qerar Verdimki Gedirem.
Butun Domainlerimi Mr_AL!K Anara Verdim.
Bacardigim Loqo Duzeltme Proqramini Sizlerede Oyretdim ve Ge[/c]:plak:
1 Mar 2021, 13:16
Salam Aleykum Dostlar.
Bacardigim Loqo Duzeltme Proqramini Sizlerede Oyretdim ve Ge[/c]:plak:
0
Əməliyyatlar
Imran_Huseyni, Real Həyatda Uğurlar
28 Fev 2021, 19:10
0
Əməliyyatlar
Men 2011-ci ilden ilk fealiyyetime baslamisam. Ixlas.Hak.Su ile. Sonradan bir muddet kecdi. Ramal adli sexsle 2011-ci ilin sonlarinda Ayetullah.biz saytini isletmeye basladim. Sonra oda baza qarisiq verdi sayti mene. Basladim islemeye. Sonradan ByWiko nun Nurwap.net saytini iwletmisem. wen.ru hak.su wen9.com la saytlar acmisam. Satmisam mod etmisem. Sonra .tk domainler. 2013-cu ilde 14mesum.com isletmisem. 2014-2015 Islamaz.ml isletdim. Sonralar Mesedi.Tk Movla.tk bucur saytlar isletdim. Sonralar Vehdet.biz le islemeye basladim. 2016/2017 de Vehdet baglandi. Qeyd etdim sonradan satildi. Bir sozle illerdir 100 lerle pullu pulsuz saytlarin rehberi ve yaradicisi olmusam. Son vaxtlarda Vehdet.biz Qedirxum.info Bakuserver.club Bakuserver.com Bakuserver.ru Vehdet.ru ve s. domainlerin sahibi olmusam. InseAllah yaxinlardami deyim. Uzaqlardami. Amma qayidacam. InseAllah yeni sistemle qayidacam. AZUSTADAN YOX AZNETDEN YENI SERVER SAHIBLIYI VE WAP WEB MASTERLIKDEN UZAQLASMISAM.
28 Fev 2021, 17:50
0
Əməliyyatlar
Mr_Al!k, Yo qonwu oyredib isdysen senede oyrede biker)
28 Fev 2021, 16:17
0
Əməliyyatlar
[c]# Imran_Huseyni ([time]28.02.2021 08:29[/time])
Salam Aleykum Dostlar.
Bacardigim Loqo Duzeltme Proqramini Sizlerede Oyretdim ve Ge[/c]Eleykum salam, real heyatda ugurlar
28 Fev 2021, 14:57
Salam Aleykum Dostlar.
Bacardigim Loqo Duzeltme Proqramini Sizlerede Oyretdim ve Ge[/c]Eleykum salam, real heyatda ugurlar
0
Əməliyyatlar
ProHack, Riyaziyyat ozun oyrenmisen yeqin qinamiram)
28 Fev 2021, 14:51
0
Əməliyyatlar
Imran_Huseyni, salam birce meni aldatdin :)))) Iw Ve birde senden istediyim gelmedi mence yende fikirlew qal
28 Fev 2021, 14:20
0
Əməliyyatlar
real həyatda uğurlar qardaş Allah youlunu açıq eləsin :)
28 Fev 2021, 13:19
0
Əməliyyatlar
Saallam.Aleykum.Halal.Xowun qardaw ..var olasan eziyyet cekmisen ,sende halal et haqqini
28 Fev 2021, 13:01
0
Əməliyyatlar
[c]# Mr_Al!k ([time]28.02.2021 08:54[/time])
2009 aznetdeyem sayt falan islederek bu zamana gelmisem 3dene babat server varsa 3lukdeyem bu zamna qeder gorduyum en durust insan sensen[/c]Var olasan. Exim. Opurem Gozlerinnen.
❤ اللهِ Əlhəmdulillah
28 Fev 2021, 12:57
2009 aznetdeyem sayt falan islederek bu zamana gelmisem 3dene babat server varsa 3lukdeyem bu zamna qeder gorduyum en durust insan sensen[/c]Var olasan. Exim. Opurem Gozlerinnen.
❤ اللهِ Əlhəmdulillah
0
Əməliyyatlar
2009 aznetdeyem sayt falan islederek bu zamana gelmisem 3dene babat server varsa 3lukdeyem bu zamna qeder gorduyum en durust insan sensen
28 Fev 2021, 12:54
0
Əməliyyatlar
Salam Aleykum Dostlar.
Bacardigim Loqo Duzeltme Proqramini Sizlerede Oyretdim ve Gedirem Bu Iller Erzinde Ne Olub Ne Kecib. Olub Kecib. HAQQIM HALAL OLSUN. EZYETIM HALAL OLSUN. Sizde Haqqinizi Halal Edin. Allah Amaninda :)
28 Fev 2021, 12:29
Bacardigim Loqo Duzeltme Proqramini Sizlerede Oyretdim ve Gedirem Bu Iller Erzinde Ne Olub Ne Kecib. Olub Kecib. HAQQIM HALAL OLSUN. EZYETIM HALAL OLSUN. Sizde Haqqinizi Halal Edin. Allah Amaninda :)
0
Əməliyyatlar
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz
28 Fev 2021, 12:29
0
Bağışlayın, sizin üçün şərh yazmaq əlçatan deyil
Geriyə