Reylerive bax[/c]Qaqaş Mən Elə Çətinləkdəyəmii Bu Dəqiqə Hostinqi 50 Qəpiyədə Satıb. Kartıma 1 Manat Edib. Gedim 2 Çörək Alıram. ALLAH SƏNƏ BU ÇƏTİNLİYİ YAŞATMASIN.
[c]# Ataman ([time]26.02.2021 20:27[/time])
Uje bezdim vallah
----
Tik achdin video tutdu
Zrazi reklam hakda movzu
Server domenin satilirdi tecili movzu
Servere loqo ve s movzu ve s movzu 1 diyanda[/c]Görməy istəmirsən mövzularıma girmə! Məcbur eliyirəm səni? Hərəviz bircürsizeeee ətağa. Sizin istəyvizə görə mövzu açacam mən? Gedin işiviznən məşğul olun.
----
Uje bezdim vallah
----
Tik achdin video tutdu
Zrazi reklam hakda movzu
Servere loqo ve s movzu ve s movzu 1 diyanda[/c]Elə bil Admin və yaxud Mövzu təsdiq eliyən zadsan. Mən mövzu açanda sənə yazıram ki təsdiqlə???? Nəyinnən bezirsən? Mənim mövzumu gördün girmə! Gəlib burda artistiy nə eliysənki?
----
Uje bezdim vallah
----
Tik achdin video tutdu
Zrazi reklam hakda movzu
Servere loqo ve s movzu ve s movzu 1 diyanda[/c]Day bəsdirində yekə kişisiz hamı birləşibe elə bilki İmranın psixalogiyasıynan oynuyağ. A kişi nə istiyirsuz? Mənnən dərdiviz nədi? Deyin məndə bilim. Nə vermisiz mənə? İndi ala bilmirsiz? Mövzudu açıram Vaxt keçirəm. Gündüzdər işdə gecələr burda.
----
Uje bezdim vallah
----
Tik achdin video tutdu
Zrazi reklam hakda movzu
Servere loqo ve s movzu ve s movzu 1 diyanda[/c]Yadıvızda saxlıyunki mən bura bidənə Allikin xətrinə gəlirəm. Pulsuz loqo zad düzəldirəm. Foruma lazımlı kompaniyalar falan. Yoxsa ölmürəm mən kiminçünsə pulsuz lloqo düzəldim nə bilin skript yığım. Sonra hələ minnətdə qoysun.
----
Uje bezdim vallah
----
Tik achdin video tutdu
Zrazi reklam hakda movzu
Servere loqo ve s movzu ve s movzu 1 diyanda[/c]Nəsə sözündə varsa yaz yada zəng elə 070 232 1999 ürəyin nə vaxt istiyir harda istiyir. Danışağ.
Uje bezdim vallah
----
Tik achdin video tutdu
Zrazi reklam hakda movzu
Servere loqo ve s movzu ve s movzu 1 diyanda
[c]# [_ZaKoN_N!Ck_] ([time]26.02.2021 16:21[/time])
Resel satirsiz siz[/c]Yox qardaş əlimdə bidənə öz domainimdi. Qedirxum.info üzərində satıram. Reselleri. Qedirxum.info nun üstündə verirəm.
----
[c]# BY_LEGIONER ([time]26.02.2021 16:27[/time])
Imran_Huseyni, Bazar olsun Allah ruzu berket versin mawAllah reselde satirsan[/c]Həmd olsun. Öpürəm qardaş
Təbriklər ! Yeni mövzu uğurla yaradıldı! Əgər mövzu Qaydalara uyğun olmazsa silinəcək. Mövzudan kənara çıxmayın, mövzuda başqasının fikirlərinə hörmətlə yanaşın, probleminiz varsa şəxsidə həll edin, mövzuda artıq post yazmayın. Qeyd ! Ailəsinə hörmət edən, qeyrəti olan söyüş söyməz,forum reklam etməz